поставиш і забудеш. а то ті рідніRamon писав: На днях ще поламав дверну ручку, прийдеться ставити ручки в-ива "рись" Ціна питання 350 грн.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поставиш і забудеш. а то ті рідніRamon писав: На днях ще поламав дверну ручку, прийдеться ставити ручки в-ива "рись" Ціна питання 350 грн.
пiд фляшку поставим)))Ramon писав:snik, Не падайдут...
Я знаю ваше "поставим" я один кручу а ви троє будете стояти і казати "Рамон давай швидше, хулі ти так довго, ми вже випити хочем, курка стигне"snik писав: пiд фляшку поставим)))
Дротик тобі в помічRamon писав: На днях ще поламав дверну ручку, прийдеться
елктрик хренов .... робиш корпусі повороту дірку під патрон з габариту і втикаєш його тудаtopper писав:P.S.Вроді так кидаєш: з"єднуєш дріт на+ габарита і на + дріт повороту.
Смисл? Ефект новорічної ялинки? Рагульство саме натуральнеGlibko писав: робиш корпусі повороту дірку під патрон з габариту і втикаєш його туда
Glibko писав: зафоткай себе і там виклади
спсGlibko писав: робиш корпусі повороту дірку під патрон з габариту і втикаєш його туда
+- як я і казавRamon писав: Зняття і постановка обійшлись в 2800 грн.
А шо делать, прийшлось знімати і ставитиSally писав:Ramon писав: 2800 грнкапєц
АналогічноRamon писав: А шо делать, прийшлось знімати і ставити![]()
колготи певне вочко пустилиtopper писав: Ramon, це всьо впорядку речей, в мну також осінь в салоні Люди рекомендують колготами обмотати той корпус але в мну далі пропускає
romanbelyj писав: колготи певне вочко пустили![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей