просвіти мене дальокого, що таке "шуба"?T5-R писав: їй би тепер професійну поліровочку, щоб "шубу" зняти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
просвіти мене дальокого, що таке "шуба"?T5-R писав: їй би тепер професійну поліровочку, щоб "шубу" зняти
а де той коля знаходиться?Fobos писав: Kirik, у тебе там якісь лєві реле присутні, їдь до Колі хай тобі подивиться проводку.
а це від ескорта РСslim_painter писав: а від якої це машини?і будь мужиком! викини звідти той тросовий ручнік!!
з РС2000 ??? Сумніваюсь що вони тобі стануть. В тебе ззаду незалежна підвіска, а на РС балка, Хіба мудрувати щось з кріпленнями.Kirik писав: наткнувся в неті на комплект вот таких задніх дискових тормозів,
ага, з РС200.z@k писав: з РС2000 ??? Сумніваюсь що вони тобі стануть. В тебе ззаду незалежна підвіска, а на РС балка, Хіба мудрувати щось з кріпленнями. Доречі яка ціна на них (вже тут) ??? Бо я тоже зараз розглядаю варіант покупки тормозилок з РС-ки.
шо то за хрєнь?Kirik писав: я так замітив, що той моторчик під 7 номером не виїжає, а по ідеї він має виїїжати, за що він відповідаЄ?і може хтось має якісь припущення?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей