ги-ги ти уявляєш ті тумблєри в машині яка не претендує на те щоб рвати на світлофорах всі БМВ з наклейкою Львівський БМВ клуб?TOTAL_55 писав: це ти її в Данка свиснув?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ги-ги ти уявляєш ті тумблєри в машині яка не претендує на те щоб рвати на світлофорах всі БМВ з наклейкою Львівський БМВ клуб?TOTAL_55 писав: це ти її в Данка свиснув?
DNK писав: доречі після дтп ти знов фонарі задні затовував ? так?
ти забув що там ще стокові пружини повернулисьDNK писав: бачив тойоту на зимовій гумі,виглядає як корова))), висока висока висока
та я тільки за за цей вибір ,бо він позволяє тобі більш менш їздити без харіва по львову,я просто завжди на + 20 від землі тому і співчуваю тобі.а так машинка люксSluva писав: я знаю що вигляд провальний, але б.л.ь.о я тепер пролітаю там де літом прокрадався але на весну все повернеться на круги своя
а мене ця фотка наштовхнула на думку...точніше фразу:Sluva писав:Забракло мені одного прикурювача,тому в бардачку ще з минулої весни живе отаке:
В неділю з Котом який жовтий ми тобі і розкажем,а ще краще най він тобі покаже по дорозі з Ліфандовки на Майорівку....якщо чесно то без 100гр там не розібратись :)Vusiko писав: Sluva, шо то за цифри?
Так культурно мене ще ніхто не посилавSluva писав:В неділю з Котом який жовтий ми тобі і розкажем,а ще краще най він тобі покаже по дорозі з Ліфандовки на Майорівку....якщо чесно то без 100гр там не розібратись :)Vusiko писав: Sluva, шо то за цифри?
чехо????CAT писав: не могла помпа текти!
чехо-чехо бо то тойотаcrush писав: чехо????
шо ти таке страшне пишеш???!! ану стирай все! нічого підтравлювати не могло!!!Sluva писав: Ну і я не казав що вона текла,вона "підтравлювала"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей