тут согласен, ППД это злоA1 писав: ППД

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут согласен, ППД это злоA1 писав: ППД
це позор, незнати такогоLex57 писав:axel, детальніше будьласка
хіба в прості гольфи не ставлять 2.0тсі як в пасата? він ж вроді той самийRULES писав: покажи но мені звичайний гольф з тим ж мотором
ні, неставилиandriy320e30 писав:хіба в прості гольфи не ставлять 2.0тсі як в пасата? він ж вроді той самийRULES писав: покажи но мені звичайний гольф з тим ж мотором
нє, ну частково без базару але зі сток субою спробуйтеFobos писав: Бо Golf GTI таки скорший чим Mazda MPS як не крути, а хонді тут і взагалі нема чого рипатись, думаю варто ще субару того року порівняти.
то одеса.. а в нас такий цівік він навіть вазу 1.3 програвAnGeL писав: так там сівік з б18 рвав всьо до 3л
ну то з того починай.. а бмв напевно майже сток ))AnGeL писав: там далеко не сток.
можем погодитись з тим що це хороші заводські мотори.AnGeL писав: огодьтесь хоча б з тим, шо хондовські б16, б18, н22, ф20с, і ще є хороший ф20б, таки одні з кращих атмо моторів такого літражу, які мають глибокий потенціал в атмо-тюнінгу...
мені ця фотка гольфа нагадала вазKritik писав: хто б шо не казав...
тому шо атмотюнінг [цензура] нікому нетреба зараз :)бюджет +- одинаковий а толку ніякогоAnGeL писав: vovka, так де ж ті інші мотори? ч
ну як не видно.. у нас он вази хондам дають фори )) з меншим об'ємом.AnGeL писав: так де ж ті інші мотори? чому їх не видко, не чути?
важливий. по хонді в нас напевно є якісь вже специ, більше з тими машинами є досвіду. так само як і по вазу. тому воно в нас популярне.AnGeL писав: тут ще важливий фактор доступності і простоти
і бмвENGINE – 4-cylinder in line, transversally installed; distribution: two overhead camshafts, 16 valves; displacement: 1998 cc; bore x stroke: 87 x 84 mm; compression ratio: 11:1; maximum output: 280 bhp @ 8500 rpm; maximum torque: 250 nm @ 6750 rpm; engine management: Efi; lubrication: wet sump
як бачим в умовах однакового регламент шо хонда а шо бмв +- то саме.. хотя в хонди моменту побільше )))ENGINE – 4-cylinder in line, longitudinally installed; distribution: two overhead camshafts, 16 valves; displacement: 1999 cc; bore x stroke: 86 x 86 mm; compression ratio: 11:1; maximum output: 280 bhp @ 8300 rpm; maximum torque: 245 nm @ 7250 rpm; engine management: BMW Motorsport ECU 404; lubrication: wet sump.
на 10 сил менше але моменту побільше і значно нижчих обертах. відать мотор так настроєний. думаю не складе проблеми досягти ті ж 280 сил, пожертвувавши моментом.NGINE - 4-cylinder in line, transversally installed. Distribution: two overhead camshafts, 16 valves. Displacement: 1998 cc. Bore x stroke: 88 x 82 mm. Compression ratio: 11:1. Maximum output: 270 bhp @ 8500 rpm. Maximum torque: 260 nm @ 5800 rpm. Engine management: Motec. Lubrication: wet sump.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей