Так, на 7. В тому і фішка того візового центру і всіх переплатSluva писав: А допустимо якщо в мене були і пів-річна і річна спортивна чи культурна хз яке воно там,а зараз пів-річна бізнес то що першу шопінг мені дадуть тільки на 7-м днів?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так, на 7. В тому і фішка того візового центру і всіх переплатSluva писав: А допустимо якщо в мене були і пів-річна і річна спортивна чи культурна хз яке воно там,а зараз пів-річна бізнес то що першу шопінг мені дадуть тільки на 7-м днів?
Ну тоді я цензурив той візовий центрweber писав: Так, на 7. В тому і фішка того візового центру і всіх переплат
Та в мене і так все було легально :) та й запрошення за кілька років я тільки раз показував...weber писав: Sluva, зате все легально і не паришся з пред'явденням запрошень
В такому випадку тобі точно візи закупи не требаSluva писав: Та в мене і так все було легально :) та й запрошення за кілька років я тільки раз показував...
А нашо тобі шопінг візу,роби і далі бізнес.Sluva писав:А допустимо якщо в мене були і пів-річна і річна спортивна чи культурна хз яке воно там,а зараз пів-річна бізнес то що першу шопінг мені дадуть тільки на 7-м днів?
Та я ради цікавості спитавOlexandr писав: А нашо тобі шопінг візу,роби і далі бізнес.
Доїздитись можна з любою візою і шопінг-віза не виключення хіба крім туристичноїThug писав: Sluva, з бізнес-візою, якщо використовувати не за призначенням можна доїздитися
А якщо з шопінгом до Австрії чи Іспанії?Thug писав: Або якщо з польським бізнесом поїхати до німців
Ну да, і з культурною та ж фігня.
В наших умовах практично не реально ми поставлені в такі умови що треба якось викручуватись....Thug писав: Тому краще отримувати візи за справжнім призначенням
То ясно, але тобі навіть піврічної не дадуть при таких призначеннях, а на конкретний термін, ну макс 1 міс. Німці мають ще візу "до знайомих" на 3 міс макс. А короткотермінові візи - гроші у смітник.Thug писав: Для отримання треба мати дві або три шенгенські візи за останні два чи три роки (не пам'ятаю точно). Але ще треба мати підтвердження мети. Я думаю, як мінімум, бронювання готелів і туристичний план. І єхай куди хочеш. З німецькою візою - це все одно що на танку. Фіг хто уже причепиться
Ага, спробуй сплануй такThug писав: weber, якщо запланувати дві-три поїздки, то дадуть
Ну це не є так складно зробити на 1-2 поїздки.weber писав: Броні готелів теж на півроку порозтягуєш?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей