Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моя Geely СК 2008
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Згоріла права лампочка. Хочеться прикупити вже якісь хороші. Порадьте які, десь читав про осрам найт .... далі назви непамятаю. Хто шо порадить
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: Моя Geely СК 2008
Осрам Найтбрейкер
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
FanateG, +1
теж мав осрам, задоволений...світили добре і дуже довго....треба нового власника г2 запитати чи ще світять
теж мав осрам, задоволений...світили добре і дуже довго....треба нового власника г2 запитати чи ще світять

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Orrrk
скільки таке задоволення коштує?? Читав в неті більше філіпс тулять на всіх сайтах
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Vexler, 130-150грн ніби. Більше не варто давати, ббо різниці сильної не побачиш імхо
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Orrrk
давно нічого неписано.
1. Лампочки були придбані осрам найт брейкер. Різниці як казали особливої непочув, можливо до того стояли також непогані лампочки, ну і + скло правої фари треба всетаки полірнути десь полірувальною машиною бо руками не то.
2. Були замінені передні сайлент блоки, і масло. сайленти 145 грн за 4 шт)))
3. Потім сталась халепа, виліз задній лівий тормозний циліндрик, і гальма майже пропали. Циліндрик 75 грн, і раз вже туди полізли то було замінено колодки 110 грн і 60 робота.)
4. В понеділок зранку заїхали мені в бампер, бампер чуть тріснув справа знизу, я одразу був і непобачив. Взяв з тіпа 100 доларів. Треба десь підпаяти, і тоді дивитись чи підмальовувати чи заполірувати, бо місце таке на повороті бампера, і там десь 3 см від низу тріснуло згори як дивитись то і невидно.
5. Пробіг тихенько підходить до 97 тисяч. Більше проблем по авто немає. Все їздить все ходить на радість тим хто розказує шо джилі то не машина
1. Лампочки були придбані осрам найт брейкер. Різниці як казали особливої непочув, можливо до того стояли також непогані лампочки, ну і + скло правої фари треба всетаки полірнути десь полірувальною машиною бо руками не то.
2. Були замінені передні сайлент блоки, і масло. сайленти 145 грн за 4 шт)))
3. Потім сталась халепа, виліз задній лівий тормозний циліндрик, і гальма майже пропали. Циліндрик 75 грн, і раз вже туди полізли то було замінено колодки 110 грн і 60 робота.)
4. В понеділок зранку заїхали мені в бампер, бампер чуть тріснув справа знизу, я одразу був і непобачив. Взяв з тіпа 100 доларів. Треба десь підпаяти, і тоді дивитись чи підмальовувати чи заполірувати, бо місце таке на повороті бампера, і там десь 3 см від низу тріснуло згори як дивитись то і невидно.
5. Пробіг тихенько підходить до 97 тисяч. Більше проблем по авто немає. Все їздить все ходить на радість тим хто розказує шо джилі то не машина

- Bohdan
Мені часом так весело слухати про корпус з пластмаси, запах в салоні і про те, що машина розвалиться після першої зими від людей які їздять на маршрутці чи в кращому випадку насолоджуються всіма досягненнями росавтопромуOrrrk писав: Все їздить все ходить на радість тим хто розказує шо джилі то не машина

- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
ну шо, хіба то неправдаBohdan писав: Мені часом так весело слухати про корпус з пластмаси, запах в салоні і про те, що машина розвалиться після першої зими від людей які їздять на маршрутці чи в кращому випадку насолоджуються всіма досягненнями росавтопрому
на маршрутці не їжджу, росавтопрому нема, хоча в Вазівській класиці таке враження приємніші матеріали....
теж пару раз задумувався над китайцем(блуд чіпав

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ну як мінімум про то, шо машина розвалиться після першої зими - то виявилося неправда, бо їздить же ж 

- Orrrk
Нє ну звичайно що матеріали салону не такої супер якості, дизайн салону не останнє чудо техніки, але нічого все нормально, є плюси і є мінуси. Але їдеш, ліпше чим в 2106, розхід 7-8 місто, запчастини дешеві, ломається поки рідко а шо ше треба?? Було б більше грошей то б думав мабуть не про китайця а зараз єте що є і я задоволений ним
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Orrrk, чекаю моменту коли підзбираю троха шоб в тебе її купити 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
topper писав: троха шоб в тебе її купити

Orrrk писав: Все їздить все ходить на радість тим хто розказує шо джилі то не машина![]()

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Orrrk
не двоє з переду і 7 ззаду??? [цензура] ти колись таке робив і маєш якісь докази шо кузов після того пгнеться. [цензура] такі [цензура] репліки тіпа [цензура] той кузов [цензура], всьо криве і гнеться, давай [цензура] твою десятку садим 9 людей і садим в мою джилі 9 людей і дивимось??? а коли і де???????Петро писав: Orrrk, проїдся нею з 9 пасажирами,половина старші люди,на борту і подивись на кузов
Всі тільки шо й роблять то [цензура] зовсім немаючи зеленого поняття про машину
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
Orrrk, не повіриш садив і не раз,хоч вона нижча-по трасі їхав нормально,по катакомбах помаліше(черкав трубою
) і похеру машині далі і кузов [цензура] погнувся
менше матів пиши

менше матів пиши

xenum.ua
-
- Ім'я:Назар
навіщо так авто мучити відкрийте двері і підніміть машину на домкраті спереду справа чи зліва, і попробуйте закрити всі двері якщо до кінця не закриються ось і все видно. (не враховуючи провисання завіс.)
- -kesheme-
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
9 пасажирів!!!
[цензура] тест-драйв! Ти ще об'єм салону в бульбо-мішках виміряй! 

www.levelup.lviv.ua
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Люди збийтесь з обсирання....чувак купив китайця, радості немає меж, тепер для нього ця машина як ікона і в зворотньому його не переконати.....
Impossible is Nothing
- Bohdan
Достатньо подивитись на яких машинах їздять ті, хто обсирає китай, щоб перестати сприймати їхні слова всерйозT5-R писав: Люди збийтесь з обсирання....чувак купив китайця, радості немає меж, тепер для нього ця машина як ікона і в зворотньому його не переконати.....

Попробуй переконати Пріоровода в тому, що вона має коштувати вдвічі дешевше, зважаючи на її якість, комфорт, матеріали, вартість обслуговування і т.д. Почуєш в свій адрес багато нового :)
А на рахунок ікони..... я думаю що кожна машина для свого власника є найкращою в співвідношенні ціна/якість/потреби. Для когось ідеал - це стара беха чи мерс, а комусь приємніше їздити в новій машині за ті ж гроші і тільки заливати бензин і масло найближчі 3-5 років.
- Orrrk
була б погана продав би, просто харить шо всі в один голос кажуть шо то деревяний кузов шо тріщить по швах, і гниє скоріше за капусту, але при тому всі шо так говорять то навіть в такій машині і несиділи, неговорячи вже про їзду і обслуговування.T5-R писав: Люди збийтесь з обсирання....чувак купив китайця, радості немає меж, тепер для нього ця машина як ікона і в зворотньому його не переконати.....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей