я тобі казав не маж гуму суперклейом бо вкрадуть всеодно з дисками, а ти не послухав пуцькоEnter писав: Ніяк не могли резину віджати з диска

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тобі казав не маж гуму суперклейом бо вкрадуть всеодно з дисками, а ти не послухав пуцькоEnter писав: Ніяк не могли резину віджати з диска
то їхній хліб, нехіло зараз зароблятьVAVAN писав: я співчуваю всім шиноостарбайтерам
то гон, будеш по 5 разів перебортовувати? Воно того не вартує, їзди собі на зимовійVAVAN писав: Буде знову + 14 -назад перебортуюсь.![]()
в мене так батько на пижикуKritik писав: В мене знайомий вже 2-й рік катається на зимовй, шо літом шо зимою
Kritik, то не паряться, комусь можливо , як і мені, наприклад, це задоволення "паритись" з машиною, котра мені приносить тільки позитив. Інша річ- комусь нема коли, краше в неті посидіти чи фільмец подивитись ніж охолоджувати свої яйка після 23 00Kritik писав: А люди паряться 2 дня при +14 покататись
однозначно краще яйця тримати в теплі.VAVAN писав: краше в неті посидіти чи фільмец подивитись ніж охолоджувати свої яйка після 23 00![]()
та гумі й корту від того не є добре.VAVAN писав: Буде знову + 14 -назад перебортуюсь.![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей