такожRULES писав:є підозра що цільова аудиторія пріуса такаж як в пежо рцзDoktor писав: так для психічно хворих пріус файна машина тому і відгуки такі![]()
признавайтесь в кого червона мазда тройка

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такожRULES писав:є підозра що цільова аудиторія пріуса такаж як в пежо рцзDoktor писав: так для психічно хворих пріус файна машина тому і відгуки такі![]()
ти про кого? такий не один)я вот можу багато що сказати але японоводи не будуть дуже задоволені моїм постомAnGeL писав: і взагалі в нас на форумі є людина яка пересіла з німця на японця, нехай вона скаже шо і до чого
кажиStuff писав:ти про кого? такий не один)я вот можу багато що сказати але японоводи не будуть дуже задоволені моїм постомAnGeL писав: і взагалі в нас на форумі є людина яка пересіла з німця на японця, нехай вона скаже шо і до чого
ану розпиши плюси і мінуси,тоді порівняємStuff писав: я вот можу багато що сказати але японоводи не будуть дуже задоволені моїм постом
якщо будем рахувати в + розхід бензи і ціну запчастин то та беха буде мати більше плюсівaxel писав:
Я тобі скажу так, ніколи того не рахую. Бо я не жлоб, і ні в чому собі не відмовляю. Тому на ціну запчастин теж не особливо звертаю увагу. Кого це турбує хай купує славуту.DNK писав: якщо будем рахувати в + розхід бензи і ціну запчастин то та беха буде мати більше плюсів
якщо ти собі нівчому не відмовляєш то чому не їздиш на бесі наприклад 2007 року ?Ясен пень шо на стару машину запчасті коштують копійкі бо вже мало людей на таких машинан їздить і продати запчасть то проблемаaxel писав: Я тобі скажу так, ніколи того не рахую. Бо я не жлоб, і ні в чому собі не відмовляю. Тому на ціну запчастин теж не особливо звертаю увагу. Кого це турбує хай купує славуту.
це ти про кого ?AnGeL писав: а от є в нас людина яка пересіла з німецького задньопривідного купе на японське задньопривідне купе, от хай вона розпише по полкам плюси і мінуси
щось не сходиться, томущо що на б4 що на б6 зч однакового рівня складності коштують +- однаковоDNK писав: якщо ти собі нівчому не відмовляєш то чому не їздиш на бесі наприклад 2007 року ?Ясен пень шо на стару машину запчасті коштують копійкі бо вже мало людей на таких машинан їздить і продати запчасть то проблема
і де ті всі японські відерця були на спринті в тернополі шоби я порівняв як вони входять в повороти ? ))) краще мого форда в повороти в мому класі ввійшла німецька корса, і французьке реноDNK писав: і при тому розгін цих машин до сотки ,входження в повороти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей