Так що ж ти "цензура" якщо самRULES писав: чому ж тоді сперечаєшся в тому в чому не шариш. тут вроді автомобільний форум а не форум дівочі посиденьки
тут ж не форум Камеді-клабуRULES писав: в цій темі дописую тільки для того щоб поржать

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так що ж ти "цензура" якщо самRULES писав: чому ж тоді сперечаєшся в тому в чому не шариш. тут вроді автомобільний форум а не форум дівочі посиденьки
тут ж не форум Камеді-клабуRULES писав: в цій темі дописую тільки для того щоб поржать
Китайське барахлоAnGeL писав: axel, по-перше, вони не колхозні....
оце і є переваги іпоношроту - фіг купиш нормальні зчAnGeL писав: axel, по-перше, вони не колхозні.... по друге - я з такими купив, і по-третє, на то була причина, так як стоковий один тріснув, а на той час дешевше було купити пару таких, ніж один стоковий.
і по-четверте - кому я шось доказую![]()
AnGeL писав: , по-перше, вони не колхозні.... по друге - я з такими купив, і по-третє, на то була причина, так як стоковий один тріснув, а на той час дешевше було купити пару таких, ніж один стоковий.
і по-четверте - кому я шось доказую
до вагена і 10 років тому зч не були проблемнимиAnGeL писав: то було років 5 назад, і тоді до любої іномарки запчастини були більш-менш проблемними
випускають, Кростур за 50+ к. у.о.RULES писав: цікаво чи косоокі щось подібне випускають?
з заряженим мотором?? поперше вигляд ззаду чесноJarevych писав: випускають, Кростур за 50+ к. у.о.
крім шротів є ще гора нових зч в тому числі оригінальних, проштудіюй екзіст і глянь пропозиціюAnGeL писав: RULES, та до вагена мілйон шротів... цікаво, звідки там ті запчастини беруться??? певно практично нові машини розбирають на запчастини...
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість