Класно!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вірно, це "камазісти" придумали, вони ще придумали термін - кеглі...Liuskywalker писав: то "хрусти" - це сленг дальнобоїв по відношенню до довоколісних ,
Аналогічно, 5 років тому. Ніде ні душі, ні машини. Видимість - кілометрів з 10! А з рову при дорозі вискочив пес. Два радіатори, бампер, фара... І три місяці без машини.Богдан писав:З.І. Декілька років тому пес дорогу перебігав.. Мені повезло що у мене 4 колеса, та і швидкість була в 2 рази менша. Хороший певно був собака...
Саме так я і зробив! Машина, якось так себе поводить... Починаєш зі 100-120. Супер. Як 40-50км/год. 150 - теж все нормально. 180 - то вже трохи швидко. 210 - а чому машина далі не розганяється?Богдан писав:Ця подія для того, щоб лишній раз задуматись.
А в нас і нема де літати... Я переважно їду зі швидкістю потоку по трассі 80-100кмг, швидше їду на дорозі з роздільними смугами, така як Миколаївська м06, там їду 140-160кмг. Мене недавно таксіст віз в ночі зі сторони Метро по Городоцькій, так той придурок з моста вже летів 180кмг на ЛаносіThug писав:ІМХО зараз завдяки великій кількості відеореєстраторів і тому ж ru-chp.livejournal.com можна і без аварій дійти до висновку, що літати у нас - російська рулетка. Вистачило б тільки потуги мозку це вчасно зрозуміти.
Нині пощастило, завтра, а післязавтра станеться щось так, що ще вчора ти й не міг уявити. У результаті хвилинне задоволення і "дивися як я можу!" закінчиться зіпсутим життям (своїм чи близьких)
а кажеш нема деtelko писав:така як Миколаївська м06, там їду 140-160кмг
справжній дискомфорт буде у пасажира...vovka писав: при 200 ніякого дискомфорту в машини нема.. є тільки у водія ))
я би не сказав.. зі мною от Тігер Нігер їхав пару разів 200. воно не відчувається по ідеальній дорозі.. машина до дороги просто прилипає, якщо чесно то на 200 воно ліпше тримає дорогу чим на 100 (на низькому профілі якось на малій швидкості більше відчутні всякі дрібні ямки)Morozov писав: справжній дискомфорт буде у пасажира...
Можна очі закрити.vovka писав: от пейзажі навколишні які швидко змінюються напрягають
Igor_Lviv писав: Можна очі закрити.
Потім треба потратитись на хімчистку салону 50\50 з пасажирами :)AlfaMan писав:
Igor_Lviv, ага руки відпустити
доречі пробував.. на рівній дорозі нема якихось проблем. а от з закритими очима ну його ))) на такій швидкості навтіь пчихнути страшноAlfaMan писав: ага руки відпустити
Та скільки там тої дороги, 10хв і все, далі їдеш 80-100кмг.Thug писав:а кажеш нема деtelko писав:така як Миколаївська м06, там їду 140-160кмг![]()
У нас там максимально дозволена - 110 км/год, нехай ще +20 безкоштовних. виходить 130 км/год.
Це при тому, що траса не відгороджена від людей і тварин. Ще й розвороти і перехрестя є.
А усюди в Європі аналогічні дороги не мають ні розворотів через розрив, ні переходів, ні перехресть, відгороджені від чотирилапих і двоногих тварин, а для диких тварин зроблені спеціальні мости. І на таких дорогах там обмеження 130 км/год. А в Іспанії/Португалії взагалі 120 км/год, а місцями і 110 чи 90 (хоча, імхо, іспанські дороги може навіть краще облаштовані за німецькі автобани)
Наперед кажу - я і сам не без гріха. Але одне діло перевищувати на +10-+30 км/год, а інша річ на +100 км/год
А це залежить від машини, я з другом з Задорожнього їхали на w220, так на ньому 200кмг як на Вазі 80... Я дуже здивувався коли глянув на спідометр і на ньому було поза 200кмг, швидкість взагалі не відчувалась.Morozov писав:справжній дискомфорт буде у пасажира...vovka писав: при 200 ніякого дискомфорту в машини нема.. є тільки у водія ))
І не тільки він. А ще ми з одним дружбаном їхали 250vovka писав: зі мною от Тігер Нігер їхав пару разів 200
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 16 гостей