не знаю я поїхав...Tank Trans писав: цікаво чи вони йому ремонтували Субару потім за такий прокол
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
Re: ОККО
+1 коли я ще заправлявся на окко мені якось залили 75 літрівTank Trans писав:ОККО,то все брєдОККО писав: В нас відсутній недолив, оскільки всі ТРК регулярно проходять повірку держ.органами і опломбовуються, тож доступ до механізму ззовні неможливий і захист від втручання багаторівневий. Якщо не довіряєте показам лічильника - заправляйтесь через мірну ємність (є на кожному АЗК).
по тєліку бачив програму "гроші" чи як там...
кароче закрили обличчя мужика..
який казав що бере від 500 до 800 баків за настройку щоб НЕДОЛИВАЛО чи то програми чи то колонки менше з тим непамятаю...
ОККО, думаєш Люди такі наївні і повірять шо у вас там все так чесно і прям все опломбовано і все доливають... я тебе прошу.. хоть не позорся
всюди недоливають, десь менше десь більше.

VAG вже не той
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
mathst писав: Як виявилось на тій колонці стояв Субару Форестер, водій якого був явно випившим і вставив собі пістолет від дизель пульс.
Liuskywalker писав: включив йому дизеля на 200 грн.
мабуть протрезвів :)mathst писав: Бачили б ви водія Субару
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
не те щоб відстоюю ОККО
але.
мені на Шелі влили в октаху 55 літрів при тому що червона мітка ще не була. То десь літрів 60+ разом. Потім взнав що в мене бак 63л.
На іншій заправці показали як "відкривати" резерв. ТО вливав до 70-ть літрів. Але тим не зловживаю.
Брат їздив моєю машіинкою в Болгарію то за Чернівцями йому на лили на Шелі 75+ літрів.
Я йому за це "пояснив" що так робити не треба.
але.
мені на Шелі влили в октаху 55 літрів при тому що червона мітка ще не була. То десь літрів 60+ разом. Потім взнав що в мене бак 63л.
На іншій заправці показали як "відкривати" резерв. ТО вливав до 70-ть літрів. Але тим не зловживаю.
Брат їздив моєю машіинкою в Болгарію то за Чернівцями йому на лили на Шелі 75+ літрів.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- cdrom
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
і? що це міняє і як платити - потім?RULES писав: завжди заправляюсь до першого відстрілу
A goal without a plan is just a wish
- RULES
cdrom писав: і? що це міняє і як платити - потім?
то на ту темуMAECTP0 писав: не те щоб відстоюю ОККО
але.
VAG вже не той
- MAECTP0
- Контактна інформація:
в резерві є спец абсорбент що може попадати в пальне, бак...cdrom писав: і? що це міняє
ну так як й до... готівка/безготівка... а бракнуло то, можливо, й натуроюcdrom писав: і як платити - потім?
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
- Подякували: 0
В мене по паспорту бак 45л. Я особисто в нього вливав 63л.RULES писав: коли я ще заправлявся на окко мені якось залили 75 літрівпритому що бак всього 70 і я на чомусь ще приїхав(стрілка ще не лежала)
- RULES
OKurylyshyn писав: В мене по паспорту бак 45л. Я особисто в нього вливав 63л.
бак 70л. на заправку заїжджаю з 10 літрами ще в баку. в 100 випадках влазить 57-58літрів, а на 101 всіх 75 при однакових умовах заправки. якщо заливати не до відстрілу а так щоб максимально залити, то при залишку в 10 влазить ще 62 і все. тому той випадок коли на окко влізло 75 літрів був відправною точкою щоб туди більше не їздити(а до того на тій ж заправці стільки ніколи не влазило)
VAG вже не той
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
ОККО, це було 22 жовтня цього тижня в понеділок десь районі 10-11 години . Чек тре шукати може і остався , незнаю.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- MAECTP0
- Контактна інформація:
RULES, думаю в
є резервні ємності. А вони в обєм бака не враховуються. тому при баковіRULES писав: VW Passat Variant B4
дивноRULES писав: 70л
RULES писав: щоб максимально залити, то при залишку в 10 влазить ще 62 і все.
- ОККО
- Контактна інформація:
Щойно передали, що поломку усунуто.FENIX писав:На новій заправці біля солонки вже непрацює підкачка коліс
Дякуємо за інформацію!pavlolvov писав:ОККО, це було 22 жовтня цього тижня в понеділок десь районі 10-11 години . Чек тре шукати може і остався , незнаю.
- RULES
немає там ніяких резервних ємностей. сам бачив весь той бак зсередини, коли міняв бензонасос. крім того в тех характеристиках вказано обєм баку 70літрів, в тому числі резерв 10л.MAECTP0 писав: є резервні ємності.
VAG вже не той
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
нарахунок шела навряд чи недоливають. в мене бак 43. приїхав якось вже так добряче на лампочці, писало мол бензину лишилось на 25км. то 40 літрів не влізло.. шось 39.7-39.8 і ппц.. по вінця )) злив 200 грам у відро щоби залізло 40 і я отримав той їхній бокал ферарі безплатно 

- MAECTP0
- Контактна інформація:
за 1 копійку й коли то було - минуле літо-осінь.vovka писав: бокал ферарі безплатно
ОККО, коли плануються поставки зимової соляри й чия й яка вона (від виробника чи самі "готуєте") буде?
- ОККО
- Контактна інформація:
Це похибка, яку надає виробник колонки, тестована в лабораторних умовах і становить 0,25% від об’єму, який заправляє клієнт. Наприклад, якщо заправка на 20 л, то похибка +- 50 мл.Liuskywalker писав:о, питання :) (завжди забуваю , думаю сюди буде доречно ) :
всюди майже на колонці є малюнок - типу крапля і біля неї цифри - 0,20 , 0,25 .... Як я розумію - це точність колонки, тобто вона може налити і +0,25 , і -0,25 і це буде в межах її похибки .
от в чому ті 0,25 виражені ? Мілілітри ? проценти ?
Ще існує Гостова похибка, яку перевіряє Держстандарт, вона становить до 0,5% від об’єму.
Щодо ємності баків, я кидав вже ці 2 статті, але може ще комусь буде цікаво:
Теоретична частина: «Резиновые баки»: финты заправщиков или технологические особенности автомобилей
Практична частина: Недоливы или переливы: результаты следственного эксперимента
+ додам, що на різних ПРК відсік може спрацьовувати дещо по різному.
Якщо і це Вас не переконає, Ви можете у будь-який час заправитись через мірник.
Перші партії зимового ДП привеземо в листопаді. Коли підуть у продаж - буде залежати від температури. НПЗ ще не почали його виробництво, в минулому році воно почалось у перших числах листопада і вже через 2 тижні зимовий дизель вже був на заправках.MAECTP0 писав: ОККО, коли плануються поставки зимової соляри й чия й яка вона (від виробника чи самі "готуєте") буде?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей