Я знаю де сихівський міст і де пекарська, в той момент сталась ше одна аварія на сихівському мості. Там вроді 99 влетіла в маршрутку.OKKO писав:В попередньому пості написано - Район Пекарської. То зовсім не Сихів :) А на Сихові шо сталося?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Just be
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
-
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото
Кажуть сьогодні вночі в районі ПІВДЕННОГО шось сталося? Хтось чув щось про це?
Там ніби машина вискочила на тротуар і збила 3 дівчат, одну насмерть.
Там ніби машина вискочила на тротуар і збила 3 дівчат, одну насмерть.
-
- Контактна інформація:
Вже є інфа.Вчора вночі (порядка 00.00-01.00) в районі Південного на тротуарі десь біля гуртожитку і не далеко від дороги стояло 3 чоловік (2 дівчини та 1 хлопець). Зі сторони Любінської в сторону кільця їхало таксі,а позаду летіла іномарка,яка почала обганяти таксіста...Водій не впорався мабуть з керуванням і його кинуло на бардюр. Він зніс всіх трьох
дівчина, яка загинула,відлетіла з місця десь на 15 метрів. Інші двоє були доставлені в реанімацію. горе-водій після ДТП зупинився, подивився що накоїв і зразу почав втікати. Таксист намагався його догнати, але йому не получилося. Відомо тільки що то була біла АУДІ. Кажуть швидкість АУДІ була порядка 150 км/год

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Shulz,
Гончегі, мать їхню, повбивов би. ну як так можна...
Гончегі, мать їхню, повбивов би. ну як так можна...
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Ім'я:Андрій
Buster,
+1, бачили ))
так само позавчора на сахарова бачили 5 мишин в гармошці
будьте уважні. дороги мокрі!
+1, бачили ))
так само позавчора на сахарова бачили 5 мишин в гармошці
будьте уважні. дороги мокрі!
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Buster
- Ім'я:Игорь
- Номер:9333
- Контактна інформація:
ПИКАЧУ попал в ДТП! фото по ссылке:
http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... c=38702&hl
BMW POWER
В мене досі нема слів, чуть не плачу тут блін, хоча і ніби не сильно переймаюся цим всім... Мудаги на дорогахBuster писав:ПИКАЧУ попал в ДТП! фото по ссылке:

-
- Ім'я:Андрій
не переживай, всьо замутиться, то ж машина... добре шо всі цілі.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Особо не переживаю, єдине що прийдеться маршрутками їздити в яких лиса гума і воділи такі самі як той тормаз на жигулюKost писав:не переживай, всьо замутиться, то ж машина... добре шо всі цілі.

- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
NO photo..
Перед першим вересня поїздка на скутері для двох школярів – 15 і 16 років – закінчилася погано.
Хлопець – травмований, дівчинці відірвало ногу.
Як розповіла кореспонденту “ВЗ” інспектор відділення профілактичної роботи першого міжрайонного відділу ДАІ при УМВСУ у Львівській області Людмила Ліб, події на дорогах Львова перед першим вересня наводять жах на працівників ДАІ – стільки резонансних ДТП, у яких задіяні діти.
Одна із таких пригод трапилася на вул. Білогорщі. 16-річний хлопець і 15-річна дівчинка, якій наступного дня треба було йти на Перший дзвоник, вирішили покататися на скутері. Автомобіль, який на швидкості зіткнувся з ними, буквально відірвав дівчинці ногу. Медикам довелося її ампутувати. Отак дитина залишилася калікою…
Перед першим вересня поїздка на скутері для двох школярів – 15 і 16 років – закінчилася погано.
Хлопець – травмований, дівчинці відірвало ногу.
Як розповіла кореспонденту “ВЗ” інспектор відділення профілактичної роботи першого міжрайонного відділу ДАІ при УМВСУ у Львівській області Людмила Ліб, події на дорогах Львова перед першим вересня наводять жах на працівників ДАІ – стільки резонансних ДТП, у яких задіяні діти.
Одна із таких пригод трапилася на вул. Білогорщі. 16-річний хлопець і 15-річна дівчинка, якій наступного дня треба було йти на Перший дзвоник, вирішили покататися на скутері. Автомобіль, який на швидкості зіткнувся з ними, буквально відірвав дівчинці ногу. Медикам довелося її ампутувати. Отак дитина залишилася калікою…
- Nazarik
Сьогодні на вулиці як повертати з Шевченка на Лівандовку чотири машини догнали одна одну!!! 

- weber
І також перед Шуваром ~18:00, на тому трудному перехресті n-доріг, 2 машини зійшлися під 90 градусів.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Кн.Ольги на переезде встретились два одиночества, а еще сильная "колбаса" была на Гвардейской, там бус "зажарил" в попу ПАссатБ3
Капец полный

Dynamic Sport Latvia
21043 SW, ти в курсі, алексу камаз розвалив передок трошки?
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Первый раз слышу, завтра его наберу. Алярм, наших бьютbrrrr писав:21043 SW, ти в курсі, алексу камаз розвалив передок трошки?

Dynamic Sport Latvia
- Antipolis
- Ім'я:Димон
- Контактна інформація:
Фотка не новая, но всё равно не плохо морду таксист себе разворотил 

- Вкладення
-
- 28 ноября 2006 (23).jpg (11.86Кіб)Переглянуто 2548 разів
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
то якийсь дурдом сьогодні!
На миколаївській горі маршрутка(мерс рекс) взяла на абордаж камаз!Я коли їхав, то камаз стояв посеред дороги з розвороченою мордою(так некисло, якби в стіну влетів), а скотовоз лежав на боку в фосі.Ментів було два вагона, все обгородили парканами і лентами, може й жмурі були...
На Стрийській, метрів 50 до світлофора зустрілися кадет пасат і аскона(три старі унітази, від поцілунків аж шпакльовку поскидали:).А на гвардійській бус загнав той пасат, що 21043 писав, в сраку ланоса...
То що ціле місто якесь завтикане сьогодні? А воділи взагалі мочать, самого чуть не догнали сьогодні на зеленій...
На миколаївській горі маршрутка(мерс рекс) взяла на абордаж камаз!Я коли їхав, то камаз стояв посеред дороги з розвороченою мордою(так некисло, якби в стіну влетів), а скотовоз лежав на боку в фосі.Ментів було два вагона, все обгородили парканами і лентами, може й жмурі були...
На Стрийській, метрів 50 до світлофора зустрілися кадет пасат і аскона(три старі унітази, від поцілунків аж шпакльовку поскидали:).А на гвардійській бус загнав той пасат, що 21043 писав, в сраку ланоса...
То що ціле місто якесь завтикане сьогодні? А воділи взагалі мочать, самого чуть не догнали сьогодні на зеленій...
- OKKO
Сьогодні реально капец. На Сихові біля світловора так само дві легковушки стояло. Мені далеко було - не бачив конкретно, але в сраку один іншого догнав. Потім, як їхати до автобазару на Кривчицях метрів на 200-300 до моста, Ланос вилетів на зустрічну і перевірив на міцність Жигуля сімку. Пятниця 7, ще гірше ніж пятниця 13. Сьогодні цілий день їздити треба. Машину лишаю під офісом і беру таксі 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей