Міську. та май совість і не стогни. Дизелеводи в місяць виїзжають соляри на 200 грн, тому раз в місяць послухати пропозицію кави, хот-дога можна. То не то що я кожен день на заправці це чуюcat-yellow писав: "ДП на 200 на другу колонку"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Міську. та май совість і не стогни. Дизелеводи в місяць виїзжають соляри на 200 грн, тому раз в місяць послухати пропозицію кави, хот-дога можна. То не то що я кожен день на заправці це чуюcat-yellow писав: "ДП на 200 на другу колонку"
плюсуюсь!! вчора на шелл на 17км залетіли бандою мотіків, пішли платити, а там 4 алканафта хотдоги і каву замовили, оператор робив 10 хв... поки кіпіш не піднялиvovka писав: реально з тою кавою-хотдогами замахали всі. і шелл в тому числі і окко
і шо?! фігLEgEnDA писав: ... поки кіпіш не підняли
пропхаєшся як в заторі.LEgEnDA писав: бандою мотіків
В Рожнятові бензин наш. На цей рік в Брошневі АЗС не планується.rubilnik писав:ОККО, в Рожнятові Франківської області є старенька заправка біля озера, там на колонках ваші наклейки і на чеках написи теж. там дійсно ваш бензин?
І ще, я живу в Брошневі, і в нас взагалі нема де заправитись, була заправка рядом в с. Креховичі, на яку з місцевих взагалі ніхто не їздив, той бензин навіть зажигалкою запалити не можна було і лили і 95 і 92 з одного пістолета, слава Богу закрили її.
до чого я все це... не плануєте відкрити свою заправку на її місці? в Долині вже дві є, може і в нас? а то приходиться їздити заправлятися в Калуш, і полюбому не доїжаю до окко бо вона аж за містом, приходиться запрвлятися на вогу або лукойлі
то ше й туалет позакривати?!?! чи мотикам окремі колонки?LEgEnDA писав: заправка в першу чергу має бути заправкою
ДякуюОККО писав:rubilnik, спробую взнати які є плани розширення в тому районі.
Всі відгуки щодо пропозицій на касі передав нашим маркетологам.
чьо ти тролиш??? При чому тут взагалі туалети і моти... хоча ти напевно кайфуєш коли хтось поставив машину під колонкою, і замість того шоб заправитись і відїхати пішов в туалет сратиMAECTP0 писав: то ше й туалет позакривати?!?! чи мотикам окремі колонки?
ти не правий, вставив пістолет, тоді платити.vovazilvova писав: по-перше на жодній заправці такого правила небачив
помоєму там навіть наклейки відповідні висять. на окко точно бачив.Babak писав: ти не правий, вставив пістолет, тоді платити.
власне сам так й роблю. заправився, заплатив за пальне, каву/хотдог... й пішов відганяти авто. поки припаркував повернувся те що замовив готове й колонку не затримую.LEgEnDA писав: чьо ти тролиш??? При чому тут взагалі туалети і моти... хоча ти напевно кайфуєш коли хтось поставив машину під колонкою, і замість того шоб заправитись і відїхати пішов в туалет срати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей