потрібен толковий карбюраторщик до жигуля, карб солекс, БСЗ
шукаю такого майстра щоб толково підійшов до справи, а то переважно продують жикльори, настроять СО і допобачення, а я чув що чуваки повністю розбирають карб, провіряють всі системи, настроюють, підстроюють запалення, так що машина потім їде нормально
причина, чого шукаю - трохи накрутив запалення, підрегульовував карб, після чого машина почала дуже брати бензин, хочеться повернутись до попередніх показників і щось вона в мене не тягне, от і шукаю майстра, який би міг то поправити...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
порадьте толкового карбюраторщика
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Re: порадьте толкового карбюраторщика
Можу позичити книжку і пізніше трохи познущатися, поки будеш засвоювати на практиці. :)
Якщо немає пошкоджень (порваних мембран і поломок деталей), то вся робота і зводиться до продувки та регулювання. Для цього потрібно повністю розібрати карб. Триває ця процедура біля 6 годин (у мене). Роблю тільки для себе. Маю сусіда, якому деколи довіряю цю роботу - захочеш - звертайся.
Якщо немає пошкоджень (порваних мембран і поломок деталей), то вся робота і зводиться до продувки та регулювання. Для цього потрібно повністю розібрати карб. Триває ця процедура біля 6 годин (у мене). Роблю тільки для себе. Маю сусіда, якому деколи довіряю цю роботу - захочеш - звертайся.
походу файний майстер є на пасічній десь між гаражами ))) трошка дальше ніж шипшина))
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:08
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vedmid, а якже "СПИРТ" ???

- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Стать:чоловік