Тут виникло питання - бо ніхто не проходить, а стало цікаво. Може хтось знає що при цьому міряють? що потрібно водію? Ск. це все коштує офіційно і т.д.
Просто цікаво стало :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Офіційне проходження ТО
Re: Офіційне проходження ТО
Demyan, дати тобі номер довідкової служби щоб дали номере телефону ДАІ по якому можна поцікавитисть про це все?
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Якщо маєш номер то чого не можеш позвонити і запитати?brrrr писав:Demyan, дати тобі номер довідкової служби щоб дали номере телефону ДАІ по якому можна поцікавитисть про це все?

- homa
- Контактна інформація:
Мені тех огляд обійшовся 200гр.,і фляшка коньяка і без всяких там страховок :) .Все офіійно з квітанціями а машину навіть недивились :) .
-
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Ні ну це зрозуміло - тому і виникло питання, всіх кого питаю ніхто не проходив офіційно ніколи! а як це насправді відбувається? чи вони там все реально перевіряють чи просто забивають на все болт і їм даєш і все....
- homa
- Контактна інформація:
Наскільки я знаю то у ЛЬвові якшо ти пригнав машину то її провірять по всій строгості номер кузова і все там решта такшо ліпше офіційно але через знайомих і без машини.Нафік тобі шоб цілу машину облазили і зіграли за шланг який ти вивів під машину а не в воздухан 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей