Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Карбюраторщик Володя на зеленій
-
- Ім'я:Taras
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Відгуки це не аргумент. Я приїхв і побачив результат. До людей треба нормально ставитись і не буде проблем. На мою думку він совісний чоловік і бере гроші за результат, це головне. Не буде результату, він не буде вимагати гроші.
-
Re: Карбюраторщик Володя на зеленій
Я - Володя?. Я більше нічого не буду казати. Хочете вірте, хочете ні. Ви можете перевірити, нормально він робить чи ні і взагалі цю тему можна закривати, якщо крім критики немає ніяких нормальних питань.
- puzzo
А що тоді аргумент?Tarasss писав: Відгуки це не аргумент
Може тобі просто карби продути треба було? Що Володя і зробив.
Ну і макаронів на вуха начіпляв.
- Konsperant
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
puzzo, ага і носики прискорювального насосу в просверлені по середині дифузори вигнув і повставляв, і агонь, а ще напевно обломок всерла в ту дзюрку вставив для завихрення суміші поставив
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
We will die!
Ні, нічого не продував. В мене новий карбюратор стояв. Блистів навіть. Я літератури в інтернеті стільки начитався і книжок. Свою машину 2 місяці мудохав різними комбінаціями жикльорів, носи УН загинав в першу камеру, свічки, провода міняв. Провали були страшенні. Кулачок УН також міняв. Результат став ліпший, але всерівно не то. Тупила машина страшенно. Запалювання виставляв і по стобоскопу і по відчуттю. Щоб провалів не було приходилось запалювання трошки пізніше давати, але тіпизна конкретна наступала. За росхід я вже мовчу. І при чому карбюратор новий. Я просто не читаючи всякі форуми на свій страх і ризик пішов до Володі. Та, скажу честно перше враження негативне. Пристав до мене і все говорить, що мотор в мене фігово працюе, хоча як на мене двигун шептав. Але все таки ризикнув звернутись. Мені було цікаво, що він такого може зробити? Там вся ідея в тому, що у всіх місцях, на жикльорах, флейтах йде закручування суміші. Не просто тече а закручкється. Я передивився детально все, що він ставив, кожен жикльор, флейту, дифузор. І дійсно той принцип працює. Просто бенз ліпше перемішується з повітрям і структурується. Все логічно.
Востаннє редагувалось П'ят, 12 жовтня 2012, 22:48 користувачем Tarasss, всього редагувалось 1 раз.
-
Не, там не обломок свердла. Там алюмінієва штука. Свердло не має такої крутої спіралі.
- Konsperant
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
Tarasss, ну молодець шо добре зробив, теб ж можу привітати 

They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
We will die!
Дякую. Я дійсно задоволений і не приємно було читати що було написано раніше. Дурна розмова була. Я тепер всім буду радити перевірити то розпилення. То ж нічого не вартує просто приїхати і перевірити на своїй машині. Принаймі то об'єктивно.
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
Tarasss, задуже в собі впевнений і пихатий мужик до мене разів з 5 підходив і нагло розказував що ми їздимо на мочі а він робить з карба перетворювач на ракетне паливо ! коли ти починаєш розказувати що твоя машина і їде і бере нормально він реально починає хамити , слухати нехоче а хоче тільки розказувати . В мене теж стоїть новий карб 21053 з дифом 23-24 уск кулак 4 машина летить 170 і бере місто 10 , траса 6,2 що ще треба ! питаюсь в нього , ти запалення виставиш ? ноутбук маєш ? мотор обєм знаєш? карб новий і мпсз стоїть , що ти будеш там крутити ? стоїть кліпає очима !
доречі ьема про малі дифузори тюнінгові є в технічці !
один диф помоєму 120 грн
кулачок на авторинку 5 грн!
пс: скільки обїздив колись карбюраторщиків а довіряю тільки одному що має стенд для карбів!
доречі ьема про малі дифузори тюнінгові є в технічці !
один диф помоєму 120 грн
кулачок на авторинку 5 грн!
пс: скільки обїздив колись карбюраторщиків а довіряю тільки одному що має стенд для карбів!
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
То напевно про того Славіка з Пасічної ти говориш????pavlolvov писав: а довіряю тільки одному що має стенд для карбів!
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
відро понтів.M@sTeR писав: того Славіка з Пасічної
ГАЗель мою ніасіліл, бо пани такого не роблять. А поруч є Ігор Васильович, який не боїться, що корона з голови впаде. Всі мої карби я обслуговував у нього. Ніяких нарікань.
Хочеш миру - готуй Parabellum
-
pavlolvov, згідний, в тебе не штатна система запалювання, то виставляти його не маючи компа чи ноута мабуть не вийде. Ти собі довішував ДПКВ? Чи датчик Холла поставив? То в тебе самопальна система? В принципі машина в тебе дійсно їде класно, якщо вірити твоїм словам. Мати стенд для карбюраторів - то ідеальний варіант ясна річ, не спорю. На стандартному кулачку УН в тебе були провали? В мене ужасні, і носи загинав в першу камеру, сцяли туди, куди треба, але провали лишались. Жикльори ставив різні. Провали пропали, коли прийшлось поставити жикльор ХХ 50, бо на менших були провали)) Сам знаю забагато, але я нічого не міг зробити) Пробував кулочок 4, вроді нормально було, но під горку рушати було не дуже приємно. Стосовно Володі, то перше враження в мене теж не дуже добре склалось, дивна манера спілкування, але то тільки перше враження. Нормальний мужик).
Стосовно карба, то єфективність залежить не тільки від дифузорів. Тиск в паливній системі, паливні жикльори, флейти, повітряні жикльори, ті ж дифузори. Тут єфект досягається закручуванням всіх потоків, врезультаті краще приготування паливної емільсіі і суміші. Логічно розмишляючи, ефект від того якийсь має бути всерівно. Ну то при умові, що інші системи і вузли в нормі. Компресія, система запалювання, навіть температурний режим. Тому, що стосується єфективності роботи двигуна, бажано розглядати все в комплексі а не лише паливну систему.
Стосовно карба, то єфективність залежить не тільки від дифузорів. Тиск в паливній системі, паливні жикльори, флейти, повітряні жикльори, ті ж дифузори. Тут єфект досягається закручуванням всіх потоків, врезультаті краще приготування паливної емільсіі і суміші. Логічно розмишляючи, ефект від того якийсь має бути всерівно. Ну то при умові, що інші системи і вузли в нормі. Компресія, система запалювання, навіть температурний режим. Тому, що стосується єфективності роботи двигуна, бажано розглядати все в комплексі а не лише паливну систему.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
жесть... я вдома в одного мужика все карб крутив, і він на око на слух виставляв мені той карб так, шо придертись не було до чого... і то за пляшку води мінеральної, і пачку сигарет 

Хондоводи настільки сурові....
Та я також робив чистку карбів за 50грн знайомим ну і настройку. Мова йде, що жикльори не міняв, нічого не переробляв, а просто чистка і хх виставити. Робота елементарна, тільки мороки трохи, щоб нормально все промити і продути. Проблеми починаються, коли починаеш щось міняти або як в мому випадку ставиш новий карбюратор. Чи провали починаються, чи розхід завеликий. Але самий прикол в тому, що ті провали, про які я писав раніше вдалось устранити дуже просто. Діло в тому, що вакумний регулятор, його положення хоч і не регулюється, але через те, що дирка в кріпленні трошки більша ніж болтик, і в межах 1 мм його положення все таки можна змінити. Я не повірив своїм очам, коли я трошки змінив його положення, машина почала нормально рушати.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
та ж сама фігня і в менеpavlolvov писав: задуже в собі впевнений і пихатий мужик до мене разів з 5 підходив і нагло розказував що ми їздимо на мочі а він робить з карба перетворювач на ракетне паливо ! коли ти починаєш розказувати що твоя машина і їде і бере нормально він реально починає хамити , слухати нехоче а хоче тільки розказувати

питання, а що він в інжекторі збирається закручувати?

-
Не, він інжектори вроді не чіпає, там немає шо рухати. Хз. Може і колись давно якісь там ідеї в нього були, але на даний час він на інжектори навіть не дивиться.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей