andriy320e30 писав: В італійців, напевне, найкращі мотори і це загальновизнаний факт.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andriy320e30 писав: В італійців, напевне, найкращі мотори і це загальновизнаний факт.
а ти знаєш різницю між бмв і ферарі?Speedo писав: І ще одне - жодне тут хвальоне "беемве" і близько не валялося, навіть коло найбуджетнішої версії "феррарі",
так там не 3 а всього 1 тисяча.andriy320e30 писав: кстаті самий крутий мотор в бугатті вейрон ну тіпа дорогий фольскваген видає в піку 3000коней
якраз тому і не купують старих альф, бо наші люди розуміють реалії обслуговування тих машин. Про БМВ вже писалось сотню разів, до них є будь-які нові запчастини по демократичних цінах, чого не скажеш про альфи.Speedo писав: Тільки-от, наші люди в більшості цього не розуміюь. Їм БМВ подавай, бо воно більше "по-пацанячому" виглядає
круто але холості 1500-2000об .момент на 6000 об .то просто вижатий мотор заводом на подобі Саніної 08 ну і з таким розходом і ціною вона не для простих людей то вже розкіш .я б наприклад краще їздив на турбо і моментом з 2000 обvovka писав: ферарі круті. справжні атмосферники.. тахометр до 10000-11000. мрія :)
ніяке турбо того не замінить по відчуттях і звуку )) ну принаймні зараз ))
спеціально для тих хто не розуміє, ВАНОС пересуває фази, а ВТЕК збільшує їх... тобто втек не просто збільшує підняття клапанів, а й збільшує тривалість відкриття, тобто також фазу впуску.Romko писав: ну то я в курсі, спеціально окремо написав ВТЕК, і ВВТІ для тих хто не розрізняє шо таке зміна фази відкриття клапанів, а що збільшення підйому клапана, (третій кулачок як писав Ангел)...
T5-R писав: якраз тому і не купують старих альф, бо наші люди розуміють реалії обслуговування тих машин
ну 33-тя то вже дуже "на любітеля", мені якщо чесно, не подобається, ну хіба що рестайлінгова, та вже красава, не спорю.T5-R писав: Аналогічно можу сказати про рестайлову 33 з 1.7 16V, ззовні теж гарна, салон такий собі, але дує вона ого-го
3тя -5 та дуже дешево і розборок по них вагонами .5та за 500д можна з польщі пригнати.і нових запчастин любих і різних фірм.про 7 ку незнаюSpeedo писав: А щодо БМВ, то дуже сумнівюся, що вони дешево обходяться в обслуговуванні, особливо якщо це стара 5
за 100andriy320e30 писав: 5та за 500д
я маю наувазі можуть пригнати на зч за 500Apokalipsis писав: за 100ти ціни давно бачив в польщі?
дорого, але тільки порівняно...Speedo писав: Доречі з "бімок"-то старі 7-ки мене також пруть, але враховуючи "реалії обслуговування..."також цей варіант давно для себе відкинув
Чому ж нерозуміють,markijan розумієSpeedo писав: Alfa Romeo 75. Ідеальний варіант, знайти таку "під проект". Тільки-от, наші люди в більшості цього не розуміюь
о чем речь... не раз со светофора разривал Бехи с наклейками Львівський БМВ клуб... какой там 1.6,или 2,0 или даже 2.8... Моя машина для етого и создана, чтоб уделовать таких людей кторие сидят в интернете, и ездят на сток БМВ и чотко уверени в том, что оно едит
рукалицоaxel писав: не раз со светофора разривал Бехи с наклейками Львівський БМВ клуб
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей