почитайте на профільних форумах які надійні найновіші прадо і лц200RULES писав: Novel, на рахунок того шо Тойота то просто і надійно ніхто не спорить,
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
VAG вже не той
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Японці чи Німці
я не забув, я целенамерено про нього не згадувавT5-R писав: AnGeL, ти забув за ЛР дефендер, навіть тойоті до нього як до неба пішки

і хто получається хитріший???CAT писав: вони чекають поки німці шось винайдуть, протестують на своїх машинах, запустять в масове виробництво, усунуть всі дитячі болячки, удосконалять, а аж тоді япошки і собі таке роблять заявляючи шо в них дуже надійно...

а якшо серйозно то не треба присвоювати собі вже все підряд. нехай ротор винайшли німці... так чого ж вони його ніде не застосовували і не застосовують? там постійно коли про втек згадуєм, то аксель пише шо в німців то на бмв було ще раніше, то чому воно не набуло такої популярності? та й по при то все, далеко не всі новшества повинаходили німці

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
CAT,
то точно!
бо то те саме, що казати - самий крутий телевізор "Березка 212", бо в мене в баби він ще стоїть десь і казала баба, що він робочий + сусід казав такого має - і робочого. Тобто тєліка по 100500 років і вони працюють. Знач вони ще круче Тойоти :)

то точно!
бо то те саме, що казати - самий крутий телевізор "Березка 212", бо в мене в баби він ще стоїть десь і казала баба, що він робочий + сусід казав такого має - і робочого. Тобто тєліка по 100500 років і вони працюють. Знач вони ще круче Тойоти :)

- RULES
та тому,що - більше ніж +AnGeL писав: так чого ж вони його ніде не застосовували і не застосовують?
а хто тобі сказав що німці не юзають систем керування фазами газорозподілу. в тих ж бмв там взагалі на новому рівні це все реалізовано. навіть на гольфі з овощним 1.6FSI таке стоїть. просто вони голосно не рекламують ніби це фігзна шо. навіть на хундай туксоні 2.0 бенз є така системаAnGeL писав: там постійно коли про втек згадуєм, то аксель пише шо в німців то на бмв було ще раніше, то чому воно не набуло такої популярності?
VAG вже не той
- RULES
почитай про Valvetronic
http://en.wikipedia.org/wiki/Valvetronic
там взагалі динамічно міняється висота і час підьому клапанів а не двоступінчато як в декого. відповідно система взагалі заміняє дросельну заслонку
http://en.wikipedia.org/wiki/Valvetronic
там взагалі динамічно міняється висота і час підьому клапанів а не двоступінчато як в декого. відповідно система взагалі заміняє дросельну заслонку
VAG вже не той
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
та тут не мова про то хто хитріший, китайці хитріші, бо вони в всіх все крадуть і потім клєпають своє...AnGeL писав: і хто получається хитріший???
ротор це недосконалий мотор для кожноденного використання, така собі тупикова ніша розвитку автомобілебудування... не всі ж готові миритись з його недоліками в вигляді поїдання масла і невеликого ресурсу... я б сказав шо в масовому виробництві роторний двигун на мазді то скоріше панти і фішка через яку та машина стала відомою... а обєктивно той мотор не дає їй ніяких переваг над звичайним поршневим.AnGeL писав: а якшо серйозно то не треба присвоювати собі вже все підряд. нехай ротор винайшли німці... так чого ж вони його ніде не застосовували і не застосовують? там постійно коли про втек згадуєм, то аксель пише шо в німців то на бмв було ще раніше, то чому воно не набуло такої популярності? та й по при то все, далеко не всі новшества повинаходили німці
на рахунок моторів шо робила Хонда (наголошою - РОБИЛА) то ніхто не сперечається шо вони були технологічні і високоефективні на той час.. але зараз Хонда не робить більше нормальних моторів... вони відстали від життя... подивись які є варіанти моторів на наймасовішу модель Хонди - новий Сівік, то пєчяль.. 1.8 атмо 140 к.с.... Та Вольксваген і БМВ знімали з 1.8 атмо 140 сил ше в далекому 91 році...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
cat-yellow писав: CAT, то точно!бо то те саме, що казати - самий крутий телевізор "Березка 212", бо в мене в баби він ще стоїть десь і казала баба, що він робочий + сусід казав такого має - і робочого. Тобто тєліка по 100500 років і вони працюють. Знач вони ще круче Тойоти

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- AnGeL
RULES,
ти бачу ще один фанатик такий як аксель
ну бач, японці в роторі побачили більше плюсів ніж німці, і вовка тобі їх може розказати. крім того японці пустили ротор в маси, бо там податки на великий обєм
тепер поясни чому власне втек здобув таку шалену популярність в свій час, а не ванос чи шось таке? ти наводиш приклади нових машин, тепер це чи не в кожній машині, і чи не вк ожного виробника таке є... а років 20 тому назад??? ото ж бо й воно
і той валветронік то тоже на 10 років новіша система.
а, доречі, втек ше модний тим шо він простий і надійний, хоч і 2-ступінчастий так як ти кажеш

ну бач, японці в роторі побачили більше плюсів ніж німці, і вовка тобі їх може розказати. крім того японці пустили ротор в маси, бо там податки на великий обєм

тепер поясни чому власне втек здобув таку шалену популярність в свій час, а не ванос чи шось таке? ти наводиш приклади нових машин, тепер це чи не в кожній машині, і чи не вк ожного виробника таке є... а років 20 тому назад??? ото ж бо й воно

і той валветронік то тоже на 10 років новіша система.
а, доречі, втек ше модний тим шо він простий і надійний, хоч і 2-ступінчастий так як ти кажеш

а зчого ти взяв що ванос не був популярним? вроді на бехи його постійно ставили одночасно з втекомAnGeL писав: тепер поясни чому власне втек здобув таку шалену популярність в свій час, а не ванос чи шось таке?
VAG вже не той
- AnGeL
RULES, те що його ставили не значить шо він був популярним
він ж не давав такого ефекту як втек, не дозволяв знімати з 1.6 160 коняк. вобщем то не то пальто

він ж не давав такого ефекту як втек, не дозволяв знімати з 1.6 160 коняк. вобщем то не то пальто

- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
і тут я впав під стіл :)CAT писав:![]()
![]()
полюбому Берізки рулять, я б навіть радив Тойоті робити люксові версії Ленд Крузерів з вбудованими Берізками в підголовниках передніх крісел!

- RULES
а хто тобі сказав що втек то для того щоб знімати 160 коней з 1,6?AnGeL писав: він ж не давав такого ефекту як втек, не дозволяв знімати з 1.6 160 коняк. вобщем то не то пальто
та система призначена для правильного наповнення циліндрів у всьому діапазоні обертів, тобто для покращення еластичності з чим ванос чудово справляється. в бмв просто інша філософія- вони не робили рисомолок.
вчи матчасть
VAG вже не той
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
втек і ванос то зовсім різні системи .ванос регулює хід розпредвала вперед назад а втек має на розпредвалі 2 і більше кулачків з різними фазами і змінює їх в залежності від оборотів і нагрузкиAnGeL писав: не дозволяв знімати з 1.6 160 коняк. вобщем то не то пальто![]()
TURBO -POWER
- RULES
ну але задачі в систем однакові?andriy320e30 писав: втек і ванос то зовсім різні системи .ванос регулює хід розпредвала вперед назад а втек має на розпредвалі 2 і більше кулачків з різними фазами і змінює їх в залежності від оборотів і нагрузки
VAG вже не той
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
бо вони потім винайшли шось покруче, а фігню продали японцям )))AnGeL писав: нехай ротор винайшли німці... так чого ж вони його ніде не застосовували і не застосовують?
реально.. ротор то тупіковий шлях еволюцію. ні економічності.. ні екологічності..
в гонці таки дає ))) недаром на лемані зразу після перемоги мазди його забанили.CAT писав: а обєктивно той мотор не дає їй ніяких переваг над звичайним поршневим.
він просто компактний і низьку має посадку, і в тих же габаритах дає в 2 раза більше об'єму ))) то я рахую перевагою для гонок. а турбіну можна всюда навернути. дай Бог здоровля мазді шоб довела ротори до пуття ))
а то екологічні норми вони вже не можуть пройти..
чітерство у вигляді добавляння кисню ззовні перед лямбда зондом прикрили і все..

Востаннє редагувалось П'ят, 12 жовтня 2012, 14:27 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- RULES
дивно як зараз дизеля Audi не забанили.vovka писав: в гонці таки дає ))) недаром на лемані зразу після перемоги мазди його забанили.
хто б міг подумати на поч. 90-х що в лемані дизельки перемагатимуть

VAG вже не той
- axel
В сосну тріснувся? де я таке писав? не перекручуй слова. в bmw є Vanos. він був є і буде.AnGeL писав: там постійно коли про втек згадуєм, то аксель пише шо в німців то на бмв було ще раніше, то чому воно не набуло такої популярності?
Він не давав такого ефекту, бо він пересуває максимальний крутний момент на нижчі оберти, створює локомотивну тягу. Хонда зняла 100 сил з літри в втеком, а бмв зняли 100 сил з літри без втеку. Січеш?AnGeL писав: він ж не давав такого ефекту як втек, не дозволяв знімати з 1.6 160 коняк. вобщем то не то пальто
AnGeL писав: RULES, ти бачу ще один фанатик такий як аксель
Babak, друже він сам натякає щоб я його підрихтував.pilotlviv писав: AnGeL, axel, давайте далі без особистостей

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
axel, та фсьо-фсьо успакойся, я ж тебе вже не чіпаю
а про
от втек якраз доречі також створений з метою забезпечення тяги на низах і економії, а тих самих 100 сил з літра можна знімати на простому верховому розпредвалі, чи типу як би втек був включений весь час, але тоді б низів не було....
січеш?

а про
я точно памятаю... просто можливо не так висловився, вірогідно тоді мова йшла не суто про втек, а про систему зміни фаз газорозподілу... якби ця тема не була такою великою то може б і найшов і процитував то...axel писав: там постійно коли про втек згадуєм, то аксель пише шо в німців то на бмв було ще раніше, то чому воно не набуло такої популярності?
в хонди є мотори на 100 сил з літра і без втекуaxel писав: Хонда зняла 100 сил з літри в втеком, а бмв зняли 100 сил з літри без втеку

січеш?

- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
ні .втек може поєднати переваги широкофазного розпредвала і вузькофазного,RULES писав: ну але задачі в систем однакові?
Поскаржитись на це повідомлення
Догори
а ванос ні тільки вирівняти крутний момент.і втек має дуже складну конструкцію
TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей