axel писав: безпроблемно їздять
на рахунок "безпроблемно", то я дуже сумніваюся, але якщо дивитися і вклкдати в них так неслабенько - то з горем пополам їздять

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
axel писав: безпроблемно їздять
В першу чергу має бути доступність і ремонтопридатність - почитайте для початку статтю на нейтральному сайті. А потім виложуйте тут красиво помальовані модельки! Які коштують як десять звичайних пікапів з десятком бойовиків на кожнім. Да вони голими руками задушать тих піхотинців в кузові!RULES писав: а хто казав що військова техніка дешева?
для країн які їх купують це цілком доступні і ремонтопридатні авто. он штати катаються на хамер х1 по >100000$ і нічо для них доступноNovel писав: В першу чергу має бути доступність і ремонтопридатність
вже якийсь більш пацанский ,ато на попередньму тільки дівчатам їздитиRULES писав:а як вам новий А-клас
вживу набагато краще виглядає, фото трохи невдале.
є версія A450 AMG і це в гольф класі!!!
мотор R4 2 літра Бітурбо з безпосереднім впорскуванням пального
на виході 350к.с. і 450НМ;
повний привід і 7-ст автомат;
максималка 250 обмежена елетронікою і 280км\год при замовленні пакету AMG Performance Package;
4.6c до 100км\год. витрата в комбінованому циклі 7.6л\100 і відповідність еко нормам євро-6;
жлобо - рагулі на це уваги не звертають, тому стільки шроту на дорогахFobos писав: на тому старому корчі ти навіть уваги не звернеш на запотівшу фару
не скромне питання, скільки в середньому ти вкладаєш в авто? або скільки грошей вбухав в тачку за рік часу та за який пробіг? Мені було б цікаво поитати такі цифри, можна в пп, якщо інфа не для розголошення, але домовляємся писати чесно :)Speedo писав: на рахунок "безпроблемно", то я дуже сумніваюся, але якщо дивитися і вклкдати в них так неслабенько - то з горем пополам їздять
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей