ДО чого власнику спочатку дивитись,шо міняти і т.д.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та 100% то. заслаба подача пального(форси+насос) відповідно занадто бідна суміш, особливо під навантаженням. так можна швидко мотор угробитиM@sTeR писав: просто форси заслабі для неї.
на раздваRULES писав: так можна швидко мотор угробити
заводськеandriy320e30 писав: а якшо мотор і турбіна заводські
то тре дивитись до насоса і форсунок
так! але якшо комп невиявить помилок то насос або форси .поміряти тиск при нагрузці якшо норм то форсункиRULES писав: на діагностику йому пряма дорога до толкового моториста з компом
тому і пишу до моториста з компом, а не до тіпа діагноста який купив собі шнурок і по тому ставить всі діагнози. тому що в моториста будуть і інші діагностичні прилади.andriy320e30 писав: так! але якшо комп невиявить помилок то насос або форси .поміряти тиск при нагрузці якшо норм то форсунки
RULES писав: та 100% то. заслаба подача пального(форси+насос) відповідно занадто бідна суміш
діагноз вірний-kesheme- писав: І дьоргається вона, бо помирає бензонасос, таке в мене було.
наку.. така економія, купив б пірбург за 600грн і мав б спокій на 10 років-kesheme- писав: Тиск дає такий самий, як і оригіннальний п'єрбург за 600 грн.
та, знайти нормальне бу без колхозу - архискладна задача-kesheme- писав:Я не збирався катати ту купешу 10 років. Заколхозити десяточний бензонасос- рішення не однозначне, але тоді це був вихід.
насос маэ бути новий для турбоRULES писав: знайти нормальне бу без колхозу - архискладна задача
там турбо в стоці. яка різниця турбо\не турбо, головне щоб продуктивність і тиск пального відповідали моторуandriy320e30 писав: насос маэ бути новий для турбо
великаRULES писав: яка різниця турбо\не турбо,
ми про різне говорим. я кажу що бн має відповідати тим вимогам, які перед ним ставить мотор+турбо+вприск, а ти що існують якісь насоси саме для турбо.andriy320e30 писав: великатому шо атмосферному від бідної суміші нічо небуде а турбовий згорить
600грн то за новий чи бу? як в тій не знаю. в мене він в бензобаці і новенький бош коштує 800грн, міняв 1 годину зооовсім неспішачи-kesheme- писав: Пи.Си. Як перевірити "нормальне бу" на робочий тиск при купівлі? Ти взагалі вкурсі як в тій машині бензонасос міняється, розумнику?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей