Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну то бонус.. він не обовязковий. в мене не металік і якось не відчуваю дискомфорту. за металік би точно не доплачував. просто дивно чому ж дизель на форді дешевший чим бенз.. невже кпп так впливає на ціну.shpila писав: + доплата за колір металік
T5-R писав: або куплений в акуратного власника
shpila писав: тільки "білий" а решта - металік
Без обід, ти тако ж принципово авто в автокомісах не дивишся.shpila писав: принципово вибираю авто з пробігом до 50к.
не принципово, а просто морожусь. в мене знайомий має автокоміс і чомусь там немає жодної нормальної машини для "своїх" по його же словах.puzzo писав: Без обід, ти тако ж принципово авто в автокомісах не дивишся.
вірю. сьогодні фабію дивився, пробігу було 42к, а машина тупо труп.puzzo писав: Можна авто і за 40 знищити.
мені тоді просто зробили гівняну діагностику, а авто мені настільки сподобалось, що не віддав належної уваги саме діагностиці..puzzo писав: А сам вже купив на форумі авто з репутацією .
Не наступай на ті ж граблі. Діагностика рішає.
так тому і бути, гляну на моделі вищого класу і з більшим пробігом для порівняння.puzzo писав: послухай мене старого єврєя
1 - питання релігійне. я б не брав 2-річну машину такого класу за 14кshpila писав:І так. Тепер хочу почути ваше фе про:
1. Kia Ceed 2010, двигун 1,4, хетч, пробіг 37к, ціна 14к;
2. Hyundai Getz 2011, двигун 1,4, хетч, пробіг 17к, ціна 12,5к;
3. Nissan Almera 2011, двигун 1,6, седан, пробіг 25к, ціна 12,5к;
4. Skoda Fabia 2009, двигун 1,4, універсал, пробіг 7к, ціна 13,5к.
Комплектації у всіх приблизно одинакові, тому по них не варто рівняти. Нус... Чекаю коментів.
комплектація "елеганс". по телефону жінка говорить. каже, що сама їздити не вміє, а чоловік має робочу машину. на суботу домовився на оглядини.AndrewK писав: 4 - яка комплектація? чому такий малий пробіг?
може він тоже морозиться, просто не хоче продавати нічого "своїм", типу, продай дешевше і ще не вгодиш, може колись були нюанси і зробив для себе висновкиshpila писав: не принципово, а просто морожусь. в мене знайомий має автокоміс і чомусь там немає жодної нормальної машини для "своїх" по його же словах
якщо то правда то це найбільш ідеальний варіант. їхав на такій за кермом. того піхла їй цілком достатньо і авто на мене справило позитивне враженняshpila писав:комплектація "елеганс". по телефону жінка говорить. каже, що сама їздити не вміє, а чоловік має робочу машину. на суботу домовився на оглядини.AndrewK писав: 4 - яка комплектація? чому такий малий пробіг?
а як то я так її провтикав...puzzo писав: http://auto.ria.ua/auto_opel_vectra_c_9258769.html
де ти знаходиш такі машини, ще й за захмарними цінамиshpila писав: 2. Hyundai Getz 2011, двигун 1,4, хетч, пробіг 17к, ціна 12,5к;
3. Nissan Almera 2011, двигун 1,6, седан, пробіг 25к, ціна 12,5к;
4. Skoda Fabia 2009, двигун 1,4, універсал, пробіг 7к, ціна 13,5к.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей