м42 однозначно.всі 6 банякові будуть брати на 2л більше по місту .м20б20 і м50б20RULES писав: з яким мотором там найкраще співвідношення витрата пального\потужність
не рекомендую навіть дивитися невдало зроблений літраж на циліндри тільки б25б28
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
м42 однозначно.всі 6 банякові будуть брати на 2л більше по місту .м20б20 і м50б20RULES писав: з яким мотором там найкраще співвідношення витрата пального\потужність
Відкрий будь-ласка перші сторінки цієї теми, я аргументував до при до часу. Потім мені це набридло і тепер я собі просто жгуAnGeL писав: і ніколи не відпираюсь коли наводять приклади і переваги німецького. а в декого тут фанатична зацикленість...
axel писав: Але тепер я не вважаю за потрібне щось аргументувати.
коли ти йому кажеш, що в Мазді нема обезшумки, а в опелі вона є, то твої слова перекручують і обезшумка стає недоліком бо японців є філософія: що автомобіль має поєднувати водія з дорогою, і тобі кажуть що обезшумка це не круто...Speedo писав: тут на форумі щось комусь аргументувати - даремна трата часу і нервів
м42, м20в25, наприклад м40в16 дуже економний, хоча в динаміці програє решті двигунів БМВandriy320e30 писав: RULES написав:
з яким мотором там найкраще співвідношення витрата пального\потужність
там перевага не тільки ланцюг а ше пів мотора.м20 має багато недоліків такі якT5-R писав: Останній має перевагу в тому що в ньому ланцюг, але всього навсього 4ри циліндра.....
спору немає, він сучасніший на порядокandriy320e30 писав: м50 однозначно краще м20
час іде вперед, древні корчі безпроблемно їздять... а твоя нова машина як там?pikach00 писав: Але час іде вперед. Для чого тут хвалити древні корчі?
як не зверну??Fobos писав: axel, та але на тому старому корчі ти навіть уваги не звернеш на запотівшу фару
вот я хочу нову бмв 335 і шо з того .мушу їздити на старі і якось зняти 300конівwazzup писав: є два типи людей, люди які купують вживані авто і не розуміють тих які купують нові авто,
і таке поняття вживане авто і нове то неконкретно .бо вживане може коштуватиwazzup писав: вживаних авто має змогу купити нове авто
100% на прикладі одного друга знаю який мав субаріка сті він за 30к розсипався,axel писав: бо сервіс у нас - гімно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей