тоді 60% нових машин майже жигулі 2101Speedo писав: В примочках там всяких, автоматах, бортових компутерах, аірбегах, клімат-троніках, АБС-ах, ЄБС-ах, "системах стабілізації", підігрівах дзеркал і т.д. і т.п. Чим того в машині менше - тим більше вона нагадує ВАЗ 2101, хто би там що не казав
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- T5-R
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Impossible is Nothing
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Японці чи Німці
тут ти правий, в япошок "твої ніштяки" були раніше, і були більш розповсюджені, але ми не про то говорим...Speedo писав: Мені подобається, що навіть старих япошок віку "гольф-2" дуже часто можна зустріти не тільки кондюк і АБС, а ще й купу всяких ніштячків, в німців, такі речі зустрічалися тоді набага-а-ато рідше...
п.п.с. і по дизайну, вони набагааато в ті роки цікавіші ніж "практіш квадратіш гут"
Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
мда? в мому старенькому 124му 93 року було більше опцій ніж в кемрі 99 року 3.0.AnGeL писав: тут ти правий, в япошок "твої ніштяки" були раніше,
Шось не зростається з вашими словами
Impossible is Nothing
- AnGeL
T5-R, не спор... ми вже сприли чий седан швидший
повір, в німців то було тільки в преміум-седанах, я в япошок то було всюда... часто знайомі сядуть в старого японця, і з захватом розказують про 4 есп, абс, кондюк і всяке таке.... і я скидав сюди нісан цедрік 84 року, там тож нічо так начинка була...

повір, в німців то було тільки в преміум-седанах, я в япошок то було всюда... часто знайомі сядуть в старого японця, і з захватом розказують про 4 есп, абс, кондюк і всяке таке.... і я скидав сюди нісан цедрік 84 року, там тож нічо так начинка була...
- Контактна інформація:
AnGeL, не спорю бо гольфи 2-3 пусті як барабан, в них ел вікна за щастя
Impossible is Nothing
- AnGeL
T5-R,
:) ну і слава Богу 

- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Kost писав: сіерра ппц лабрадор прям

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
T5-R
Походу Сціон завжди був Тойотою чи то мені шось сі покренціло?
Походу Сціон завжди був Тойотою чи то мені шось сі покренціло?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- axel
А в мене в мазді 929 3,0 був велюр, 4 ел скла і ел. люк тут усе закінчилося, поза тим недавно колєга купив собі недавно той же Гольф 2. про який говорить Speedo має електро скла, люк, гідропідсилювач кондиціонер і ще усякі штуки. Можу навіть його нафотографувати.T5-R писав: мда? в мому старенькому 124му 93 року було більше опцій ніж в кемрі 99 року 3.0.
А в німцях тих років того немає?AnGeL писав: часто знайомі сядуть в старого японця, і з захватом розказують про 4 есп, абс, кондюк і всяке таке....

bmw-club.lviv.ua
- AnGeL
axel, ну то пофоткай і повіш в рамку! Всі прекрасно знають шо то поодинокі випадки, а такі фаршировані гольфи то взагалі 1 на міліон. Чому ти судиш по свому неудачному досвіді? Ми говоримо про більшість машин
в німцях 84 року есп були тільки в преміум машинах, а в япошок були і в простих седанах... Пошукай навіть на авторіа, і порахуй суільки ти гольвів найдеш в такій заводській комплектації
короче докажи шо в тебе є хоч крапля розуму і не спор! Бач, розумні люди не сперечаються... А ти...

ну да, ти на 8-ках здобув серйозний досвід.AnGeL писав: Чому ти судиш по свому неудачному досвіді?

В мене є розум тому я їжджу на німецьких автомобілях, на відміну від декогоAnGeL писав: короче докажи шо в тебе є хоч крапля розуму і не спор!

bmw-club.lviv.ua
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
T5-R забув дописати, що "мерс" - єдиний виняток із правил.

хіба нашого виробництва і то... В мене ланос "старичок" вже "українополяк" та і вже з кондюком, АБС, склопідйомниками, аірбегом і т.п.T5-R писав: тоді 60% нових машин майже жигулі 2101

Востаннє редагувалось Чет, 11 жовтня 2012, 09:46 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- AnGeL
axel, їзда на німецьких автомобілях не є ознакою розуму. А от така безглузда фанатичність, коли ти спрориш про будь-що, не задумуючись чи ти правий чи ні, і не маєш сили в собі визнати те, що в чомусь німці гірші, свідчить власне про певні проблеми...
Нормальні люди об'єктивно судять про ті чи інші машини, а ти сліпо доказуєш що німці то ідеал з ідеалів... Вже не вперше пишу - клініка за тобою плаче
Нормальні люди об'єктивно судять про ті чи інші машини, а ти сліпо доказуєш що німці то ідеал з ідеалів... Вже не вперше пишу - клініка за тобою плаче

AnGeL писав: Вже не вперше пишу - клініка за тобою плаче
Дивися шоб я тебе на топольну не відправив за такі слова, юначе.

Бо бачу, що до того таки дійде.
bmw-club.lviv.ua
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
тоді й розставим крапки на "і"axel писав: Бо бачу, що до того таки дійде.

AnGeL, axel, давайте далі без особистостей
Блекджек і все таке!)
- pilotlviv
- Ім'я:oleh
Не сваріться хлопаки, все одно німці кращі. япошки тому всі ті прибамбасики і ставили, бо запропонувати інше не могли і брали кількісттю випущених машин і наявністтю опцій (так як зараз роблять китайози). Це не показник гіршості німецьких авто - а суто комерційний хід, адже ти можеш і не доплачувати за то, що на твою думку тобі не потрібно, але це не означає, що завод цього не передбачив взагалі. а япошки втулили тобі все, не питаючись тебе (для прикладу, я знаю дуже багато людей, які не виносять кондюків, хтось по здоровю, хтось по додаткових витратах і т.д - то для чого тулути йому те, що він не хоче, людина сама формує своє авто).В любому випадку дотепер лідерство всеодно залишається за німцями як не крути.
є такі речі, яки не можна пояснити, бо тобі просто подобається і все, отримаєш задоволення,а є там опції, чи нема - тебе не хвилюєAnGeL писав: їзда на німецьких автомобілях не є ознакою розуму. А от така безглузда фанатичність, коли ти спрориш про будь-що, не задумуючись чи ти правий чи ні, і не маєш сили в собі визнати те, що в чомусь німці гірші, свідчить власне про певні проблеми...
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
axel, скажи як експерт по е30, з яким мотором там найкраще співвідношення витрата пального\потужністьaxel писав: В мене є розум тому я їжджу на німецьких автомобілях, на відміну від декого
VAG вже не той
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
pilotlviv писав: а япошки втулили тобі все, не питаючись тебе

тут дехто бакланить япошок шо вони пусті тому погано, а ти навпаки кажеш шо вони напічкані тому теж погано :)
шо японці шо німці мають і дорогі і дешеві комплектації, хіба це не очевидно

A goal without a plan is just a wish
- AnGeL
pilotlviv, от бач, в тебе конструктивні пояснення а не фанатичні. на рахунок того що то все йде в базі в япошок то не так. можливо в окремих моделях. а суть в тому, що так як япошки дешевші, то в однакову ціну з німцем, могли собі дозволити напічкати машину тим всім.
і я тут вже давно не доказую що японці просто кращі, а наводжу окремі нюанси в яких на мою думку японський автопром переважає, і ніколи не відпираюсь коли наводять приклади і переваги німецького. а в декого тут фанатична зацикленість...
і я тут вже давно не доказую що японці просто кращі, а наводжу окремі нюанси в яких на мою думку японський автопром переважає, і ніколи не відпираюсь коли наводять приклади і переваги німецького. а в декого тут фанатична зацикленість...