Хоча дизель це таки вигідно і тішить коли один раз заправився і місяць їздиш

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а в чому "плюс"?Demyan писав: Плюс до того високий - можна по бардюрам їздити,
дороги різні в нас бувають. мені наприклад дуже комфортно їздити на пакеті погані дороги(просвіт десь 18см). часто їзжу до бабці на село, то там на заниженій машині останніх 15км банально не проїдешBOXER писав: а в чому "плюс"?![]()
машина для того, шоб по бордюрам їздити?
так 1,6, механіка ще 5-ти ступка зараз йде 6-ти ступка з ЕКО-режимом.Saba писав:Demyan, в тебе мотор 1.6 бензин? який розхід? МКП чи АКП?
та ну, древній пассатб4 з дизелем з ТНВД має таке споживання при гіршій аеродинаміці +в дизеля пижа є система старт-стоп, тобто пробки для нього не такі відчутніFelix писав: Але реалістично буде десь 4-5,5 траса і 5,5-8 місто в залежності від умов руху. І це вже буде супер результат
А шо тут дивного бензиновий опельовський двигун 1.4 16V TVINPORT 90 к.с по трасі в режимі 80-110 4.7-5.1Felix писав:вчора стояв біля пижика 308 в якісь харошій комплектації і салон вже не виглядав убогим...
дивився кліренс - тоже ніби нічо так
дивився на славнозвісний передній звіс бампера і намагався порівняти з октавією А5 - якоїсь суттєвої різниці не помітив... тому не до кінця розумію, чому всі плюються на передній бампер 308-го... хіба може треба попробувати в реальності самому...
Скажу від себе - я толком не тестував 308 на практиці, але він виглядає на дизелі надзвичайно привабливим варіантом по співвідношенні ціна-якість, особливо коли в них акції і ціна дизеля фактично майже не відрізняється від ціни бензинового варіанту...
Щодо витрат палива - повірте мені, не буде його такого як в паспорті навіть з тими новітніми системами. Нє ну в теорії при попутному вітрі 70 на 5 передачі і рівномірному русі - то ше колись можна вийти на невеликій дистанції на 3,5 - 4 на трасі. Чи при повністю пустому місті і зеленій хвилі на свтлофорах - показати 5 в місті...
Але реалістично буде десь 4-5,5 траса і 5,5-8 місто в залежності від умов руху. І це вже буде супер результат
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей