також замічав, що там не синхронно горять світлофориmay писав: Всі чотири світлофори мають горіти однаково.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дор
та блін, шо ви спорите, там останнім часом реально не синхронно горять світлофори: знаю, бо постійно там їжджу
на практиці, лівий горить дуже короткий проміжок часу, і крайній лівий ряд на нього тупо стає на червоне, коли на правому світлофорі всі ще валять на зелене
на практиці, лівий горить дуже короткий проміжок часу, і крайній лівий ряд на нього тупо стає на червоне, коли на правому світлофорі всі ще валять на зелене

Demyan, знайомі також зауважили такий нюанс. Бачу реальних 2 варіанти вирішення питання:
1.Ставиш реєстратор(в разі доказу) і їдеш на на той колір який світить для твоєї смуги.
2.Відправляєш запит в ДАІ.
1.Ставиш реєстратор(в разі доказу) і їдеш на на той колір який світить для твоєї смуги.
2.Відправляєш запит в ДАІ.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
may, то стара фотка... після модернізації світлофорів вони світяться хаотично
Ніхто не замітив що там немає таймеру для пішоходів і т.д.? Там якісь датчики стоять які аналізують ситуацію на дорозі...
Ніхто не замітив що там немає таймеру для пішоходів і т.д.? Там якісь датчики стоять які аналізують ситуацію на дорозі...
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
LEgEnDA, точняк, там же ж встановили якісь матьорі "умні" світлофори , які працюють в парі чи то з датчиками ,чи то з камерами спостереження . Може тому і хаотичність ?
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Контактна інформація:
Так в тому то і справа, що виходить світофори ті що висять - то над смугою А і D. Якщо їздити світофор/смуга - то виходить що смуги B i C взагалі не мають світофорівАдекват писав: і їдеш на на той колір який світить для твоєї смуги.

А де позвонити щоб запитати?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Demyan писав: А де позвонити щоб запитати?

Смуги A,B - мають світлофор і дублюючий світлофор, C,D - аналогічно. Їдеш по-ситуації.Demyan писав:Так в тому то і справа, що виходить світофори ті що висять - то над смугою А і D. Якщо їздити світофор/смуга - то виходить що смуги B i C взагалі не мають світофорівАдекват писав: і їдеш на на той колір який світить для твоєї смуги.![]()
А де позвонити щоб запитати?
Думаю, ефективніше написати. Чому? Та бо подзвонивши в тебе не буде офіційної відповіді.
- weber
Адекват, topper привіт! Справді себе адекватом вважаєш?

weber писав:Адекват, topper привіт! Справді себе адекватом вважаєш?![]()

-
- Контактна інформація:
Тоді там можна стільки штрафів накоситиАдекват писав: Смуги A,B - мають світлофор і дублюючий світлофор,

- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Бардак!Felix писав: на практиці, лівий горить дуже короткий проміжок часу, і крайній лівий ряд на нього тупо стає на червоне, коли на правому світлофорі всі ще валять на зелене![]()
такий цикл могли встановити: Лівий ряд зупиняється, від Добробуту починається рух, а до Магнусу права смуга ще має час для повороту (якщо пішоходам червоне).
АЛЕ!!!
Там світлофори не для кожної смуги, а просто дубльовані...
Ось тут - для кожної смуги!

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- boockatik
- Ім'я:Дмитро
- Номер:хххх
- Контактна інформація:
Ну не хаотично, але і не синхронно.LEgEnDA писав:may, то стара фотка... після модернізації світлофорів вони світяться хаотично

Доречі, для тих хто ще не в'їхав: організацією дорожнього руху ДАІ не займається. Це повноваження органів місцевого самоврядування (райради, міськради, облради).
Карл у Клари украл McLaren, Клара у Карла украла Corvette.
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
але з ними схеми ОДР погоджуються!boockatik писав: організацією дорожнього руху ДАІ не займається
І вони повинні контролювати виконання норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки ДР. І приписи на усунення мають право виписувати!
Тобто, коли заявляють "ми тут неприділах", то лукавлять...

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Якщо повертати ліворуч із вул. Замарстинівська на Липинського з лівого ряду, в любому випадку змушений не пересікати трамвайну колію а рухатись по зутрічній трамвайного руху, - це грубе порушення. По розмітці нічого не ясно, знаків немає. Може хтось поправить ? http://goo.gl/maps/id1fS
Богдан,
Судячи по розміиці і знакам там одна полоса і виїзджати на зустрічну трамваю заборонено !
Судячи по розміиці і знакам там одна полоса і виїзджати на зустрічну трамваю заборонено !
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
люди, маю питання по світлофору на пасічній-личаківські.
якось я як їхала тудою (а це було дуже рідко щоб я повертала з личаківської направо на пасічну) то завжди мені виходило просто собі їхати і нікого не пропускати так як нікого не було. але часами стоячи в черзі на личаківській щоб їхати далі в винники бачу, що машини, які повертають направо, стають на тому світлофорі і також чекають зеленого, щоб повернути далі. і в ці моменти мене долають сумніви, а чи це світлофор тільки для лівої смуги, чи і для правої також? там нема ні знаку голона чи дати дорогу, ні будь-якого знаку, який якось конкретно визначає рух на світлофорі, а сам світлофор стоїть в принципі рівно і для правих і для лівих відразу ж за знаком про роздвоєння дороги. якщо їхати на червоне, то виходить, що ті, хто повертають на своє зелене на пасічну з зустрічного боку, повинні пропускати тих, хто їдуть знизу на пасічну. Одним словом мєня тєрзают смутниє самнєнія чи треба на тому світлофорі стояти при повороті на пасічну і чекати на зелене для всіх, чи можна їхати і нагло перти і нікого не пропускати (так як опиняєшся справа для тих хто повертають на пасічну з боку винник)?
пс:шось я забула вже де для кого знаки мають бути розташовані.
якось я як їхала тудою (а це було дуже рідко щоб я повертала з личаківської направо на пасічну) то завжди мені виходило просто собі їхати і нікого не пропускати так як нікого не було. але часами стоячи в черзі на личаківській щоб їхати далі в винники бачу, що машини, які повертають направо, стають на тому світлофорі і також чекають зеленого, щоб повернути далі. і в ці моменти мене долають сумніви, а чи це світлофор тільки для лівої смуги, чи і для правої також? там нема ні знаку голона чи дати дорогу, ні будь-якого знаку, який якось конкретно визначає рух на світлофорі, а сам світлофор стоїть в принципі рівно і для правих і для лівих відразу ж за знаком про роздвоєння дороги. якщо їхати на червоне, то виходить, що ті, хто повертають на своє зелене на пасічну з зустрічного боку, повинні пропускати тих, хто їдуть знизу на пасічну. Одним словом мєня тєрзают смутниє самнєнія чи треба на тому світлофорі стояти при повороті на пасічну і чекати на зелене для всіх, чи можна їхати і нагло перти і нікого не пропускати (так як опиняєшся справа для тих хто повертають на пасічну з боку винник)?
пс:шось я забула вже де для кого знаки мають бути розташовані.
zubylo.lviv.ua
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
І, ще паралельно питаннячко, про наболіле. В'їжджаючи на кільце, потрібно показувати лівий поворот чи ні 
з.і. бо з'їжджаючи зрозуміло, що так

з.і. бо з'їжджаючи зрозуміло, що так

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Sally, повертати на Пасічну можна на любий сигнал світлофора
а щодо того хто має пропускати хз, я як повертаю на Пасічну то пропускаю

а щодо того хто має пропускати хз, я як повертаю на Пасічну то пропускаю

Work hard! Play hard!
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
Коба, ну здрастє. заїжджаєш на кільце в напрямку далі ніж найперший поворот направо - показуєш лівий поворот аж доти, доки не проїдеш поворот, який передує твоєму наміченому, тобто якщо тобі треба прямо, то спочатку показуєш лівий поворот, а коли вже точно проїхав поворот, який тобі був не треба, показуєш правий поворот і повертаєш в нього. взагалі то на кільці завжди треба показувати якийсь поворот, відповідно якщо ти не зїжджаєш і не показуєш правий, то показуєш лівий 

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей