но-но, лабрадорів не обіжати!Kost писав: сіерра ппц лабрадор прям

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
форд за 7 місяців обійшов тойоту ))) в тебе стара інфа ))Kritik писав: Седан Toyota Corolla назван самым продаваемым автомобилем в мире по итогам продаж за первые шесть месяцев 2012 года. Если положительная динамика сохранится, у «Короллы» есть все шансы вновь закончить год на первом месте, как это уже было в 2011 году.
Вторым за весь 2011 год был Ford Focus. И в нынешнем полугодии он пока тоже занимает вторую строчку: за первые шесть месяцев проданы 502 834 экземпляра. На третьем месте разместился седан Volkswagen Jetta: его продажи равны 456 367 автомобилям
чому так категорично. є таке хоббі як реставрація авто. комусь цікаво на новенькому ланосі просто їздити, а комусь цікаво якийсь гольф гті чи скірокко старе реставровувати.імхо більше кайфу їхати на ідеально відреставрованій тачці року так 78BOXER писав: некрофілізм то не від розуму
RULES писав: як реставрація авто
Будь-добрий. Виклади сюди фото своєї сіерри. я як власник "дворняги" хочу глянути на твою "породу".Apokalipsis писав: то то саме що дворняжку заводити і з нею в центрі гуляти
в мене давно нема сієриaxel писав: Будь-добрий. Виклади сюди фото своєї сіерри. я як власник "дворняги" хочу глянути на твою "породу".
Та япошки взагалі не вспливають вже. Хоча в них є один некромобіль від якого я просто волочусьApokalipsis писав: Хлопці щось ми не на то переключились, тре японців бакланити
тому що вік . якшо хочеш зберегти машину то треба менше їздити .а товкти шосьvovka писав: но звичайну е30..
А мотор там який був 1,6 чи 2.0 а?Apokalipsis писав: axel, хз чи найду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей