И еще может кто то что то слышал про Suzuki sx 4 ?:::????
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дєвушька, ти спочатку навчись писати на форумах... Думаєш від того що буде більше знаків оклику то скоріше відпишуть?Karin писав:Народ пожалуйста помогите девушке выбрать машину...... расскажите что то про эти машины все плюсы и минусы,хочеться услышать что то правдивое и реальное!
нема що думати. Mazda 3 по-любому.Karin писав:Народ пожалуйста помогите девушке выбрать машину...... расскажите что то про эти машины все плюсы и минусы,хочеться услышать что то правдивое и реальное!
pikach00 писав:Звичайна Астра Н тільки купешка. І коштує вона не більше мазди
Та ніхто не сперечається, але за панорамну шибу я б такі гроші віддав. Ти зайди на mazda.ua і подивись ціну на 3-ку НЕ МПС. За 1.6 двіг - 133к грнlizun писав:137528.00 UAH за 1.6??? за що? я тобі кажу... М3 мипс - найкращий варіант по ціні і тому що ти отримуєш за ті гроші.
І саме дивне що дехто це купує! Причому не в кредит! Як хочеш нову машину то віддай 8к на перший внесок і візьми вже хоча б Авео :)lizun писав:полазив трохи по тому сайті і прикуїв.. таврон 5-6к... 9ка -8к
вони що зовсім охреніли? за капсули смерті стільки просити.. де ми живемо. я буду краще їздити на 5ти річній японяці.. яка ще переживе ті всі нові корита і то з мін. втратами ))
pikach00 писав:на 3-ку НЕ МПС. За 1.6 двіг - 133к грн
При такій ціні я за:lizun писав:pikach00 писав:на 3-ку НЕ МПС. За 1.6 двіг - 133к грн
тому я кажу: MPS за - Розничная цена (грн.) 184 600
Ти дурний чи просто придурюєшся? Я ж навожу алтернативні варіанти за ті гроші. А то що жопель як ти кажеш сраний то ти мені доведи на реальних прикладах а не просто так попиздіти від скукоти.Fobos писав:Я просто ху@ю. Як можна вибирати між маздою і жопелем сраним?![]()
pikach00
Ти взагалі помішався? Для тебе інших марок авто не існує тепер?
Зовсім не зразок для мене, просто не люблю коли висловлюються не подумавши і не привівши мінімум фактів. Мав би гроші то таки мабуть би щось інше взяв, наприклад Пиж 307 продають:Jarevych писав:Fobos
Я от наприклад pikach00 розумію, він так само як мій тато, поїздив на опелях, і тепер це для нього як зразок для ідеалу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей