Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
деякі "гайці" дуже морозяться як бачать реєстратор, деяким поx, але факт залишається фактом, ведуть вони себе, коли бачать цей пристрій в машині набагато "вихованіше" ніж без 

Re: Історії з ДАЇвцями...
Vusiko,
Реєстратор починає себе окуповувати !
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
ще ні, просто веселіше сталоMorozov писав:Vusiko,

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
ну ше би - стільки дівок в машині везтиVusiko писав: веселіше стало

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Vusiko, щось не видно щоб ти моргав дальнім зустрічним попереджаючи про ментів
непорядок 

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
pierce,
- вам нужны доказательства?
- вам нужны
Vusiko,
- хочете купити?
прикольно
- вам нужны доказательства?
- вам нужны

Vusiko,
- хочете купити?

прикольно
A goal without a plan is just a wish
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Сьогодні інспектор настрій підняв на сон грядущий. Зупинив біля автовокзала на Стрийській і побажав бути обережнішим, бо йому нехватило 2 км\год шоб виписати мені штраф. Я аж розчулився і побажав йому спокійного чергування. Певне сумно їм в 3 ночі 

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Speedo
- Контактна інформація:
Ага, вчора дохіра тих дєятелей з "фенами" стояли. І невже ще хтось на ті "беркути" "ведеться"?
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Министр внутренних дел Украины Виталий Захарченко поручил Управлению ГАИ отказаться от устаревших приборов, фиксирующих скорость автомобилей, в пользу современных устройств с функцией фото- и видеофиксации. Об этом рассказал сегодня журналистам заместитель начальника Управления ГАИ Владимир Резников.
"ГАИ получило поручение отработать вопрос прекращения использования приборов, фиксирующих скорость, в народе их называют "фенами", это те, у которых нет функции фото- и видеосъемки, у них нет монитора, и перейти на использование приборов с функцией фото и видео", - сказал Резников.
Он подчеркнул, что старые устройства допускали возможность фальсификаций и злоупотреблений со стороны сотрудников ГАИ. "К нам поступали многочисленные жалобы от граждан на действия наших сотрудников, когда они фиксировали скорость такими старыми устройствами. Они несовершенные и устаревшие и не выполняют основную функцию - не доказывают на сто процентов нарушение", - подчеркнул он.
Вместе с тем, Резников отметил, что речь не идет о возвращении фотофиксации и так называемых "писем счастья". "Водитель будет останавливаться, будет обязательно составляться протокол. Речь не идет о фотофиксации как таковой, ничего в ГАИ не меняется. Нарушение будет фиксироваться дистанционно, водитель будет останавливаться и ознакамливаться с ним. Будет видно, какой автомобиль превышает скорость, номерной знак, будет возможность увеличить изображение", - рассказал он.
В то же время, он пока не смог назвать сумму, необходимую для внедрения новых устройств. Он подчеркнул, что в ГАИ уже используется 137 устройств "TruCam". "Наши автоматические приборы "Гарпун" базируются именно на таких устройствах "TruCam". Поэтому львиная доля финансов уже освоена, эти приборы у нас есть, нужно будет только установить специальные антивандальные боксы на территории Украины, в которых будут установлены эти приборы", - добавил он.
http://news.liga.net/news/society/73819 ... fenami.htm
"ГАИ получило поручение отработать вопрос прекращения использования приборов, фиксирующих скорость, в народе их называют "фенами", это те, у которых нет функции фото- и видеосъемки, у них нет монитора, и перейти на использование приборов с функцией фото и видео", - сказал Резников.
Он подчеркнул, что старые устройства допускали возможность фальсификаций и злоупотреблений со стороны сотрудников ГАИ. "К нам поступали многочисленные жалобы от граждан на действия наших сотрудников, когда они фиксировали скорость такими старыми устройствами. Они несовершенные и устаревшие и не выполняют основную функцию - не доказывают на сто процентов нарушение", - подчеркнул он.
Вместе с тем, Резников отметил, что речь не идет о возвращении фотофиксации и так называемых "писем счастья". "Водитель будет останавливаться, будет обязательно составляться протокол. Речь не идет о фотофиксации как таковой, ничего в ГАИ не меняется. Нарушение будет фиксироваться дистанционно, водитель будет останавливаться и ознакамливаться с ним. Будет видно, какой автомобиль превышает скорость, номерной знак, будет возможность увеличить изображение", - рассказал он.
В то же время, он пока не смог назвать сумму, необходимую для внедрения новых устройств. Он подчеркнул, что в ГАИ уже используется 137 устройств "TruCam". "Наши автоматические приборы "Гарпун" базируются именно на таких устройствах "TruCam". Поэтому львиная доля финансов уже освоена, эти приборы у нас есть, нужно будет только установить специальные антивандальные боксы на территории Украины, в которых будут установлены эти приборы", - добавил он.
http://news.liga.net/news/society/73819 ... fenami.htm
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
З фенами фіг з ним, але от коли на пості біля Стрия в темну пору зупиняв мене чудік з "візиром" на якому було видно тільки чиїсь фари - о це взагалі жестьSpeedo писав: Ага, вчора дохіра тих дєятелей з "фенами" стояли. І невже ще хтось на ті "беркути" "ведеться"?

Без дзвінка куди потрібно так би там і торчав, потім би протокол прийшлось оскаржувати

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Vusiko, да ви любітель папідздзєць, батєнька 

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
вчора стояли з феном о 22.00 на ВВ, видно, наказ лаве на вибори збирати.
Хочеш миру - готуй Parabellum
- Speedo
- Контактна інформація:
pikach00 стрийські переважно регістратора бояться як огню 

- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Щось я собі таки накаркав
два місяці їжджу у Львів по одному і тому ж маршруту і в одній і тій ж годині і ні одного поста ДАІ не зустрічав, а останні два рази зустрів і обидва рази зупиняли
Значить сьогодні 01.55 год. ночі їду по Стрийській біля автобусного перехрестя з В.Великого, по обидва боки стоять і пиняють всіх підряд. Я їхав першим, строго 75 км/год. вже по місту не перевищував
за мною, ще дві машини, махають і всіх зупиняють. Поки відкрив вікно вже почув слова:
д: ваші документи.
я: Що я порушив, чого зупинили
.
д. документи (далі щось почав бурмутіти незрозуміле, ну настрій в мене був хороший, затримуватись на довго не мав бажання думаю покажу документ і поїду до дому спати).
Свідоцтво про реєстрацію ТЗ показав з рук, а права таки він в мене витягнув з рук ну покрутив він їх і я також не чекаючи поки він їх віддасть їх забрав назад. Все ОК, а далі:
д: Щось вас з машини спиртним чути, дихніть тутво на мене.
я:
Я на вас дихати небуду
д: Ну то, що поїхали на на експертизу на Наукову, 49а
я:
А ви ПКМ про освідчення водія на стан бла, бла, бла знаєте? Де ваш драгер, щоб я міг подути?
д. В другому екіпажі будете чекати?
я. Так але тільки не більше 20 хв. і якщо більше то я поїхав до дому.
Ну даєць, ще трохи пом'явся біля машини зі словами можливо, можливо то ваш пасажир чи ви щось пили, що так в салоні чути і відстав ні тобі насирматри, ні щасливої дороги
Проїхавши пару метрів і коли вляглися страсті мордасті
я згадав звідки я їду і що мені там робили
, а їхав я якраз з лікарні і за 15 хв. до того мені зробили на лівій руці перев'язку з двома тампонами які були намочені в С2Н5ОН
Від мене таки правда штиняло спіртом
Другий раз буду давти руку нюхати
відеореєстратор не повертав, такщо є тільки аудіо розмови 
п.с. сорі зразу не вту тему написав

Значить сьогодні 01.55 год. ночі їду по Стрийській біля автобусного перехрестя з В.Великого, по обидва боки стоять і пиняють всіх підряд. Я їхав першим, строго 75 км/год. вже по місту не перевищував

д: ваші документи.
я: Що я порушив, чого зупинили

д. документи (далі щось почав бурмутіти незрозуміле, ну настрій в мене був хороший, затримуватись на довго не мав бажання думаю покажу документ і поїду до дому спати).
Свідоцтво про реєстрацію ТЗ показав з рук, а права таки він в мене витягнув з рук ну покрутив він їх і я також не чекаючи поки він їх віддасть їх забрав назад. Все ОК, а далі:
д: Щось вас з машини спиртним чути, дихніть тутво на мене.
я:

д: Ну то, що поїхали на на експертизу на Наукову, 49а

я:

д. В другому екіпажі будете чекати?
я. Так але тільки не більше 20 хв. і якщо більше то я поїхав до дому.
Ну даєць, ще трохи пом'явся біля машини зі словами можливо, можливо то ваш пасажир чи ви щось пили, що так в салоні чути і відстав ні тобі насирматри, ні щасливої дороги

Проїхавши пару метрів і коли вляглися страсті мордасті

п.с. сорі зразу не вту тему написав

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Коба писав: Значить сьогодні 01.55 год. ночі
1.30 ночі - перев'язку в лікарні?Коба писав: а їхав я якраз з лікарні і за 15 хв. до того мені зробили на лівій руці перев'язку

- Коба
- Контактна інформація:
Pier, маю певні проблеми зі здоров'ям, необхідно відвідувати час від часу лікарню в певні визначені години 

© Джон Рей
© Джон Рей
- Speedo
- Контактна інформація:
Pier писав: 1.30 ночі - перев'язку в лікарні?
А що тут дивного, розборка і "бандітская пуля". Добре, що дайці в багажнік не заглядають, там напевне "калаш" возиш

- Коба
- Контактна інформація:
Speedo писав: в багажнік не заглядають, там напевне "калаш" возиш
Під сідішкою передньою

п.с. А багажник я їм ніколи й не показував.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Коба
- Контактна інформація:
21.30 Біля Рожнятева в селі, якого я так і непобачив, 94 км/год. на фені, дві хвилин легкої дискусії з поблажкою що не місцевий поїхав далі. І зразу через 5 хв. в Рожнятеві
відпрацювання міста, бо були з беркутами. Підійшов беркутьонок
представився по формі але я відмовився з ним розмовляти і зразу підбіг даївець, правда культурно пояснив в чому справа і попросив документи, я вже не заїдався предявив і під завершення стандартна фраза чи не вживав
дихати не просив але голову мало в машину не засунув я посміявся з нього і поїхав.
п.с. Дружина правда з мамою наїхали, що ДАІ мене відпускає, а я їм хамлю

п.с. Дружина правда з мамою наїхали, що ДАІ мене відпускає, а я їм хамлю

© Джон Рей
© Джон Рей
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Вчора близько 21.30, Кн. Ольги. Їду у правій смузі. Мене з явним порушенням швидкісного режиму нздоганяє лівою смугою Ланос. Бачу, у "кишенці", прямо на переході стоїть машинка, цілиться у нас палкою. Ну, думаю, Ланос попав. Ан, ні, мене вицепляє з ряду, запрошуючи до "кишені". Підходить, рухаючи ніздрями, як пес. Я з ходу, мовляв, чому мене зупиняієте, Деу ж порушував. Він каже, типу, не розібралися, буває. Я кажу, я поїду, а він доки глянув і каже вийти. Я обурився, але трохи поспішав, тому сперечатися було не з руки, тому вийшов. Він каже: "Щось вживали? Чого такий настрій веселий тощо?". Я йому:" А чого сумувати, все гут!". "Щасливої дороги". Сіли в машину, і вони через 200 метрів, з порушенням рядності та вимог дорожніх знаків, поїхали на розворот вгору по ВВ. До мене потім дійшло, що такій увазі органів нюху ДАЯ слід завдячувати новому освіжувачу повітря від Lesyka 

Хочеш миру - готуй Parabellum
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей