Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Сьогодні мене Львівські зупинили в Червонограді, а вони возлюбили собі пастися тут на початку тижня (мабуть тому, що Червоноград на вихідних нехіло собі так вживає). Їду додому, вертаюсь з садіка, нікого не чіпаю, знаю, що вони там є, бо ще коли в садік з малим їхали, то бачив їх там і тут, полосатий диригент оркестра і мене спиняє... і так купа машин стоять...
Я зачекав секунд 5, побачив, що тут "жива черга" і відразу вікно відкрив і запитався, чи довго мені ще чекати!?!?!?!? Підходить, кАроль, блєаць... Ну далі я стандатртно: якого фуя, шозанафуй причина зупинки, чому на перехресті зупинили, яке мають право тут стояти... Вони стандартно промямлили своє тра-лала відпрацювання, на що були послані, причому в процесі пояснень, що мені до лампочки їхні "відпрацювання" показав зі своїх рук свід-во про реєстрацію ТЗ + посвідчення водія і почув "щасливої дороги". Після того, як він розвернувся до авто спиною, стартанув з пробуксовкою так, що той пес чуть не наклав в штани :) (так йому і треба!)
Я зачекав секунд 5, побачив, що тут "жива черга" і відразу вікно відкрив і запитався, чи довго мені ще чекати!?!?!?!? Підходить, кАроль, блєаць... Ну далі я стандатртно: якого фуя, шозанафуй причина зупинки, чому на перехресті зупинили, яке мають право тут стояти... Вони стандартно промямлили своє тра-лала відпрацювання, на що були послані, причому в процесі пояснень, що мені до лампочки їхні "відпрацювання" показав зі своїх рук свід-во про реєстрацію ТЗ + посвідчення водія і почув "щасливої дороги". Після того, як він розвернувся до авто спиною, стартанув з пробуксовкою так, що той пес чуть не наклав в штани :) (так йому і треба!)
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
cat-yellow молодець! Все правильно зробив 

-
- Ім'я:Руслан
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Мене вчора на Клепарівській біля готелю теж зупинили. Їду собі потихеньку, тому що тих "зебр" видно здалеку. І тут махає мені....Зупинивсь і чекаю, щоб висловитись конкретно якого "хєра"....., а воно починаючи від багажника машини вже почало щось "млявити" хто воно.... і коли дійшов до вікна, то його "млямляння" закінчилось. Я тільки погляд зробив на те чудо, а воно питає - чи бува я не забув дома документи бляаааааа, я крізь зуби кажу ні. Ну тоді їдьте собі далі.......
Ну і шо воно таке.......
Ну і шо воно таке.......
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Мене вперше сьогодні зупинили на КП у Добряні. Питаю : "Чого зупинили?". Він: "Я?", я кажу: "Ну не я ж"
. "Що ви хочете почути?" -- я кажу "Щось нове". Він мені (у мене на 21093 тріснуте вітрове скло): "Допускається лише 5 см., але добре, що Ви не кажете, що то щойно трісло. Щасливої дороги!". 

Хочеш миру - готуй Parabellum
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
http://www.sai.gov.ua/uploads/filemanag ... 3_2016.pdf
Не слабі такі апетити на 2013 - 2016 р.р.
Залишилось програму прийняти і кошти найти...
Придбання та встановлення програмно-апаратних комплексів „ВІДЕОКОНТРОЛЬ-Рубіж” для контролю дорожнього руху дорожньо- патрульною службою Державтоінспекці
70 000 000 грн.
Придбання спеціальних технічних засобів вимірювання швидкості лазерного типу для їх використання дорожньо-патрульною службою Державтоінспекції
25 000 000
Придбання спеціальних технічних приладів для встановлення стану алкогольного сп'яніння типу „Dräger Alco Test” для їх використання дорожньо-патрульною службою Державтоінспекції
49 500 000
Придбання лазерних систем вимірювання швидкості руху транспортних засобів з функцією
розпізнавання номерних знаків та можливістю передачі даних для автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху
75 000 000
Придбання спеціальних технічних приладів для встановлення стану наркотичного сп'яніння, типу „Dräger Drug Test 5000” для їх використання дорожньо-патрульною службою Державтоінспекції
6 462 000
Придбання та встановлення на транспортні засоби Державтоінспекції комплексів відеофіксації порушень правил дорожнього руху
210 000 000
Придбання та запровадження в діяльність Державтоінспекції мобільних програмно-апаратних комплексів з доступом до інформаційних баз даних та можливістю оформлення адміністративних матеріалів
З52 000 000
Не слабі такі апетити на 2013 - 2016 р.р.
Залишилось програму прийняти і кошти найти...
Придбання та встановлення програмно-апаратних комплексів „ВІДЕОКОНТРОЛЬ-Рубіж” для контролю дорожнього руху дорожньо- патрульною службою Державтоінспекці
70 000 000 грн.
Придбання спеціальних технічних засобів вимірювання швидкості лазерного типу для їх використання дорожньо-патрульною службою Державтоінспекції
25 000 000
Придбання спеціальних технічних приладів для встановлення стану алкогольного сп'яніння типу „Dräger Alco Test” для їх використання дорожньо-патрульною службою Державтоінспекції
49 500 000
Придбання лазерних систем вимірювання швидкості руху транспортних засобів з функцією
розпізнавання номерних знаків та можливістю передачі даних для автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху
75 000 000
Придбання спеціальних технічних приладів для встановлення стану наркотичного сп'яніння, типу „Dräger Drug Test 5000” для їх використання дорожньо-патрульною службою Державтоінспекції
6 462 000
Придбання та встановлення на транспортні засоби Державтоінспекції комплексів відеофіксації порушень правил дорожнього руху
210 000 000
Придбання та запровадження в діяльність Державтоінспекції мобільних програмно-апаратних комплексів з доступом до інформаційних баз даних та можливістю оформлення адміністративних матеріалів
З52 000 000
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- cat-yellow
Ітого: 787,962 млн. грн.
Ах, у єлі волкі стаялі...
Я в шоці
Ах, у єлі волкі стаялі...
Я в шоці
- cat-yellow
в Україні автомобілістів кілька мільйонів, нехай 5
потратити хочуть майже 800, тобто, щоб відбити всю цю срань, треба кожного 5-го водія оштрафувати на 800 грн
потратити хочуть майже 800, тобто, щоб відбити всю цю срань, треба кожного 5-го водія оштрафувати на 800 грн

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
cat-yellow писав: Ах, у єлі волкі стаялі...
Ох, у дуба, ох, у єлі...

Хочеш миру - готуй Parabellum
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
так це ще не все!cat-yellow писав: Ітого: 787,962 млн. грн.

Забезпечення підрозділів ДАІ портативними GPS приймачами для фіксації географічних координат місць ДТП
1 200 000
контроль тахографів і т.п.
http://www.sai.gov.ua/uploads/filemanag ... 3_2016.pdf
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Про доставку драгера на місце зупинки ТЗ є хороша відповідь Мицака. Варто записати відео на телефон і показувати "особо тупим"
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Yuzer, Як це з ютуба скачати?
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Yuzer
В мене в опері стоїть плагін SaveFrom.net helper. Ставиш його і в ютубі над відео появиться кнопка "скачати"
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- Thug
Коба, простий спосіб:
1. відкриваєш відео на ютубі (не тут на форумі, а тиркнувши внизу зліва лого ютуб переходиш на ютуб)
2. В лінку перед youtube.com дописуєш ss, щоб вийшло http://www.ssyoutube.com/watch?v=WWsVr9 ... r_embedded
3. відкриється сторінка, звідки можна скачати це відео.
Без всякої возні зі сторонніми сервісами і прогами
1. відкриваєш відео на ютубі (не тут на форумі, а тиркнувши внизу зліва лого ютуб переходиш на ютуб)
2. В лінку перед youtube.com дописуєш ss, щоб вийшло http://www.ssyoutube.com/watch?v=WWsVr9 ... r_embedded
3. відкриється сторінка, звідки можна скачати це відео.
Без всякої возні зі сторонніми сервісами і прогами
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Yuzer, Morozov, Thug,
дякую вам за поради, поставив ще оперу на всякий пожарний, а то користувався хромом

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Коба писав: поставив ще оперу на всякий пожарний, а то користувався хромом
Опера

- Yuzer
ага... глючна вона останнім часом. користуюсь одночасно оперою і хромомpikach00 писав: Опера![]()
![]()
![]()
- Міка
- Ім'я:Марія
- Стать:жінка
- Номер:ВС 1604 СА
- Контактна інформація:
Мене вчора на Любінській зупинили. Підійшов ДАІ-шник:
д: - у вас все нормально?
я: - так...
д: - щасливої дороги.
Не розумію причини зупинки. І не було настрою випитувати, пасажирів везла.
А місяць тому на Городоцькій оштрафували за перевищення. Оштрафували не по протоколу, а по "в кишеню". Зафіксували 85.
Хоча, в перші дні моєї їзди (максимум їздила 60), на Городоцькій за мною спокійно їхала машина ДАІ. Раптом починають сигналити, щоб дала дорогу. Пішли на обгін та зникли за горизонтом. Мигалки вимкнені. Самі ж порушують.
А місяць тому на Городоцькій оштрафували за перевищення. Оштрафували не по протоколу, а по "в кишеню". Зафіксували 85.
Хоча, в перші дні моєї їзди (максимум їздила 60), на Городоцькій за мною спокійно їхала машина ДАІ. Раптом починають сигналити, щоб дала дорогу. Пішли на обгін та зникли за горизонтом. Мигалки вимкнені. Самі ж порушують.
- Thug
Експрес-перевірка, чи не п'яний водійМіка писав:Мене вчора на Любінській зупинили. Підійшов ДАІ-шник:
Чим ловили? Феном чи Візиром?Міка писав: А місяць тому на Городоцькій оштрафували за перевищення. Оштрафували не по протоколу, а по "в кишеню". Зафіксували 85.
Ти тошнила в лівій смузі 60 км/год, їм набридло - тому і зігнали тебеМіка писав: Хоча, в перші дні моєї їзди (максимум їздила 60), на Городоцькій за мною спокійно їхала машина ДАІ. Раптом починають сигналити, щоб дала дорогу. Пішли на обгін та зникли за горизонтом. Мигалки вимкнені. Самі ж порушують.

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Міка писав: д: - у вас все нормально?
ото найбільше харить.

Тіпа як "маєш праблєми"?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей