Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Раз не закачує бензин і нема щолчка, то мабуть безнонасос пішов спати..jon писав:Проблема на Honda Civic 92р. Не хоче вреднота заводитись. Акумулятор заряджений, провертаєш ключ гасне лампочка інжектора(моноінжектор), але бензин не закачує нема характерного звуку при такій операції(такого щьолчка)
,ставиш інший акумулятор результат нольовий, прикурюєш машина за другим третім разом заводиться і нормально їздить. В чому може бути причина?
vovka писав:Раз не закачує бензин і нема щолчка, то мабуть безнонасос пішов спати..jon писав:Проблема на Honda Civic 92р. Не хоче вреднота заводитись. Акумулятор заряджений, провертаєш ключ гасне лампочка інжектора(моноінжектор), але бензин не закачує нема характерного звуку при такій операції(такого щьолчка)
,ставиш інший акумулятор результат нольовий, прикурюєш машина за другим третім разом заводиться і нормально їздить. В чому може бути причина?
100% реле. гарантую. спорим на пиво?jon писав:Пацани не повірити годину тому сама без проблем з першого разу завелась. Думаю що проблема в провотці до бензонасоса тому що коли на вулиці тпло і сухо то не заводиться. Сатло вологіше(появився контак ) і завелась сама на свому акумоляторі. Певно проводка?
lizun писав:100% реле. гарантую. спорим на пиво?jon писав:Пацани не повірити годину тому сама без проблем з першого разу завелась. Думаю що проблема в провотці до бензонасоса тому що коли на вулиці тпло і сухо то не заводиться. Сатло вологіше(появився контак ) і завелась сама на свому акумоляторі. Певно проводка?
був.jon писав:В тебе такий самий Civic?lizun писав:100% реле. гарантую. спорим на пиво?jon писав:Пацани не повірити годину тому сама без проблем з першого разу завелась. Думаю що проблема в провотці до бензонасоса тому що коли на вулиці тпло і сухо то не заводиться. Сатло вологіше(появився контак ) і завелась сама на свому акумоляторі. Певно проводка?
я шото не понял, кто кому пиво должен ? :)lizun писав: 100% реле. гарантую. спорим на пиво?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей