вовка може поїхати і в 3.5 бо вовці пофігуKritik писав: це дійсно кращий розроділ
бо получається шо приїде Твістер на 1.2 сток карб, 58 кс. і буде їхати з Вовкою на СТ з 150 к.с.... несерйозно....

мене більше інтересує оце:
тобто то старт - фініш чи то кільце буде в пару кругів ? зразу говорю що круто коли пару кругів ))) коли старт фініш то недуже.. тим більше 4 спроби то довго і нікому не цікаво. ліпше зробити 2 спроби по 3 кола.FanateG писав: І це буде кільце? чи А-Б і так 4 рази?
я впевнений шо тою ж таки ст в умілих руках можна наказати всі субари і ево в руках нубів )) так само таврією можна наказати нубів на ст ))
ну поясніть який смисл вам з того подіума чи кубка якшо в вашому класі буде півтора машини ? такі кубки не несуть цінності. 9 класів було.. ну куда то годиться.. навіть якшо 40 машин буде.. по 4.5 машини в клас.. з них 3 на подіум )))) то можна і змагань не робити.. просто взяти і роздати кубки ))FanateG писав: більше класів--більше можливостей на подіум у всі учасникі
я думаю саме краще буде після реєстрації всіх учасників визначитися з класами. поділити якось по кінських силах так шоби в одному класі було не менше десятка машин і все.
наприклад пройшла реєстрація. має 10 вазів і таврій по 80 конів - ітого клас до 100к.с., маєм 10 іно або тазів по 120-150 конів - ітого другий клас 100-1500 к.с., маєм 10 машин більше 150 конів - ділим на 3 класа і вйо ))
тобто в поділі класів виходити з наявної ситуації з учасниками. і забути про поділ на ПП і ЗП. помойму на кільці все одно чи в тебе зп чи пп. навіть зп має перевагу :) то ж не слалом.