Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мото ДТП. Трагедія. Загиноло двоє молодих людей.
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Pier, telko, Maniak716 ніхто Вас не ображає, що ви так нападаєте.
Хочеться щоб таких трагедій не було, незалежно від причини!
Завтра 9 днів як їх нестало, ви можете писати все що завгодно але вони були хорошими дітьми для батьків та хорошими друзями і залишаються ними в наших сердцях!
ВІЧНА ЇМ ПАМ'ЯТЬ !!!
Хочеться щоб таких трагедій не було, незалежно від причини!
Завтра 9 днів як їх нестало, ви можете писати все що завгодно але вони були хорошими дітьми для батьків та хорошими друзями і залишаються ними в наших сердцях!
ВІЧНА ЇМ ПАМ'ЯТЬ !!!
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Re: Мото ДТП. Трагедія. Загиноло двоє молодих людей.
Petrovych, ніхто ні накого не нападає. Звичайно шкода цих молодих людей. Я відписався лише тому, що здиивувала Мія, вона готує статью про те що на кільці погане освітлення, так що тепер освітлимо всі дороги в Україні? Ну і т.д. не маю бажання тут далі розвотити вогонь.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
чому б ні ? якщо стаття поможе освітленню хоча б якогось участка - вона вже написана не зря.telko писав: так що тепер освітлимо всі дороги в Україні?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
+1. Там пішоходний перехід перед кільцем якого зовсім не видно! А ввечері там дорогу може переходити мама з маленькою дитиною, яку, збити можна навіть не перевищуючи швидкості. І шо потім, сидіти?vovka писав: чому б ні ? якщо стаття поможе освітленню хоча б якогось участка - вона вже написана не зря.
-
vovka писав: telko написав:
так що тепер освітлимо всі дороги в Україні?
чому б ні ? якщо стаття поможе освітленню хоча б якогось участка - вона вже написана не зря.
Ми маємо один приклад розвитку ситуації і можливу причину.
vovka правий що стаття не буде даремною і смерть наших друзів не буде безглуздою, якщо навіть усунення однієї причини спасе життя іншим!
Проблема не в тому, що сидіти, а в тому, що людей нестане!LEgEnDA писав: І шо потім, сидіти?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
обидва випадки - проблема!Petrovych писав: Проблема не в тому, що сидіти, а в тому, що людей нестане!
-
Якби це повернуло їх до життя, то освітили б усе що змогли... і дороги, і небо, і ... Це важко зрозуміти, прокидаєшся і думаєш "дурний сон приснився - Дімку ховали" треба подзвонити... розумієш, що це не сон і охоплює злість, адже нічого назад не повернеш!!!telko писав: здиивувала Мія, вона готує статью про те що на кільці погане освітлення, так що тепер освітлимо всі дороги в Україні?

Шановні.читаю Ваш форум від самого початку , Діму знаю з дитинства і байдужість деяких дописувачів відверто дратує!!!!! Якщо робота Міа врятує чиєсь життя а це може бути і ВАША близька людина то справа не буде даремною. А ця трагедія справді "темна конячка" тому,що залишилося багато запитань у рідних та друзів......які ніхто не розслідує!..... І ще одне Ви чули випадки ,щоб у нас покарали пішохода через якого загинув водій???? А на наших дорогах вони пересуваються взагалі без жодних правил.
-
- Ім'я:Мія
- Стать:жінка
telko, здивувала? ну а що ж-вас влаштовує той факт,що кільцева дорога темна? можливо й ями на дорогах вас не хвилюють? так давайте(українська ментальність) сидітимемо тихенько і будемо казати,що нічого не змінити...така країна,такі ми...
Відверто дратує байдужість і небажання щось(хоча б спробувати)змінити. Можливо мій сюжет нічого особливо так і не змінить, але сподіваюсь на покращення.
Тому,хоч у пам*ять про загиблих молодих людей не варто не варто тут вести такі "брудні" розмови. Не для цього створювали тему.
Відверто дратує байдужість і небажання щось(хоча б спробувати)змінити. Можливо мій сюжет нічого особливо так і не змінить, але сподіваюсь на покращення.
Тому,хоч у пам*ять про загиблих молодих людей не варто не варто тут вести такі "брудні" розмови. Не для цього створювали тему.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
тему освsтлення доріг треба підіймати однозначно, також треба заставити діїшників таки зробити мобільні станції для проходження ТО прямо на дорозі, і основною перевіркою має бути налаштування фар, колхозний ксенон, штраф + конфіскація, включені протитуманки без туману чи дощю штраф!!! я нераз їду кілька секунд абсолютно нічо не бачачи перед собою засліплений зустрічною, це як руская рулетка, а якщо там пішохід, а якщо ще щось, як варянт його просто могла засліпити зустрічна а потім несподівана перешкода чи запізно почав відторможуватись попав на пісок і все, а чмо з кустарним ксеноном у всіх фарах задертих до небес поїхало далі можливо навіть не помітивши шо сталось.
Що до вини, то е одна соціалка якак дає вичерпну відповідь на питання хто винен.
відео жорсте слабодухим краще не дивитись, сподіваюсь комусь вчасно допоможе раз і на завжди відповитись від порушень ПДР
і памятайте просте правило з теорії імовірності чим довше вас проносить чим довше вам везе тим більші шанси що завтра буде останній день
незалежно від того що там сталось винні в першу чергу вони самі, вони стали винними з того самого моменту як прийняли рішення сісти на байк і поїхати, вони знали ціну свого захоплення яку можливо доведется заплатити і зробили вибір, просто так сталось і все, але на відміну від більшості вони жили собі в задоволення так як хотіли, без страху і всіляких але, часто саме такі хороші, житерадісні, веселі та щасливі люди покидають нас першими. Вічна память... співчуваю батькам, рідним та друзям.
Що до вини, то е одна соціалка якак дає вичерпну відповідь на питання хто винен.
відео жорсте слабодухим краще не дивитись, сподіваюсь комусь вчасно допоможе раз і на завжди відповитись від порушень ПДР
і памятайте просте правило з теорії імовірності чим довше вас проносить чим довше вам везе тим більші шанси що завтра буде останній день
незалежно від того що там сталось винні в першу чергу вони самі, вони стали винними з того самого моменту як прийняли рішення сісти на байк і поїхати, вони знали ціну свого захоплення яку можливо доведется заплатити і зробили вибір, просто так сталось і все, але на відміну від більшості вони жили собі в задоволення так як хотіли, без страху і всіляких але, часто саме такі хороші, житерадісні, веселі та щасливі люди покидають нас першими. Вічна память... співчуваю батькам, рідним та друзям.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
шановна Galya це ви прийшли на наш форум і вже починаєте качати права що тут писати, а що не писати. нарахунок покарати пішохода, то не забувайте, що водій керує засобом ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ і ЗАВЖДИ несе відповідальність при ДТП.Galya писав: . І ще одне Ви чули випадки ,щоб у нас покарали пішохода через якого загинув водій???? А на наших дорогах вони пересуваються взагалі без жодних правил.
наприклад дтп станеться з вини пішохода і він отримав інвалідність, це визнає суд. в результаті на пішохода накладуть адміністративний штраф за створення дтп, а водія посадять за нанесення важких тілесних пошкоджень пішоходу.
в ПДР написано що навіть незважаючи на встановлені обмеження, водій зобовязаний дотримуватись БЕЗПЕЧНОЇ швидкості враховуючи освітленість, видимість, стан дороги і т.д.
VAG вже не той
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
RULES писав: наприклад дтп станеться з вини пішохода і він отримав інвалідність, це визнає суд. в результаті на пішохода накладуть адміністративний штраф за створення дтп, а водія посадять за нанесення важких тілесних пошкоджень пішоходу
і ти вважаєш це нормальним ?
по темі : Саш , мабуть дійсно прикрий тему , а якщо з'явиться конкретика - думаю адмін не відмовиться її перевідкрити , бо то вже дійсно щось не в ту стєпь котимся

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- RULES
це загальноприйнята світова практика.завжди так було і стосується не тільки ТЗ а будь-яких засобів підвищеної небезпекиLiuskywalker писав: і ти вважаєш це нормальним ?
по темі : Саш , мабуть дійсно прикрий тему , а якщо з'явиться конкретика - думаю адмін не відмовиться її перевідкрити , бо то вже дійсно щось не в ту стєпь котимся
VAG вже не той
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
RULES, братышка, ну не нада так валити на падругу - вона сказала дуже правильні слова.
В нашій країні вся ситуація з участю пішоходів в ДТП перевернути з ніг на голову. Тобто, сама практика правоохоронних органів іде таким чином, щоб завжди защемити водія, оскільки він на машині і з нього більше можна зняти каси. Ось і почуваються пішоходи безкарними і нагліють повсюдно.
Мені навіть мент знайомий один раз розказував історію, коли побачив на дорозі збите тіло, зупинився, щоб допомогти, а тут люди почали збігатися і кивати, що то він збив - в результаті чувак просто уматав шивденько, бо добре знав, як то в тій системі доказувати, шо ти не верблюд.
А про зобовязання водія дотримуватися правил, безпечної швидкості, враховувати дорожній стан - так воно і є, але в пішоходів також обовязки, як-от - не переходити дорогу в недозволеному місці, впевнитися у відсутності небезпеки і т.д. І ці обовязки не менш важливі, аніж обовязки водіїв, оскільки їх невиконання прямо призводить до ДТП.
Не треба забувати, що водій машини - також людина, в ній також можуть бути пасажири і всі вони також можуть зазнати травм, і їх життя ніби не менш цінне ,аніж життя пішохода.
Проте на жаль, в нас трактування правил одностороннє і в цьому основна проблема. Якби ДАІ рельно і показово почала притягувати до відповідальності пішоходів, винних в ДТП, а суди почали масово реально знімати з них шкоду за пошкодження автомобілів з їх вини, і це все почали б нормально висвітлювати по ТВ, може тоді б щось і помінялося, бо наш народ боїться тільки покарання...
А так, маємо те, що маємо
В нашій країні вся ситуація з участю пішоходів в ДТП перевернути з ніг на голову. Тобто, сама практика правоохоронних органів іде таким чином, щоб завжди защемити водія, оскільки він на машині і з нього більше можна зняти каси. Ось і почуваються пішоходи безкарними і нагліють повсюдно.
Мені навіть мент знайомий один раз розказував історію, коли побачив на дорозі збите тіло, зупинився, щоб допомогти, а тут люди почали збігатися і кивати, що то він збив - в результаті чувак просто уматав шивденько, бо добре знав, як то в тій системі доказувати, шо ти не верблюд.
А про зобовязання водія дотримуватися правил, безпечної швидкості, враховувати дорожній стан - так воно і є, але в пішоходів також обовязки, як-от - не переходити дорогу в недозволеному місці, впевнитися у відсутності небезпеки і т.д. І ці обовязки не менш важливі, аніж обовязки водіїв, оскільки їх невиконання прямо призводить до ДТП.
Не треба забувати, що водій машини - також людина, в ній також можуть бути пасажири і всі вони також можуть зазнати травм, і їх життя ніби не менш цінне ,аніж життя пішохода.
Проте на жаль, в нас трактування правил одностороннє і в цьому основна проблема. Якби ДАІ рельно і показово почала притягувати до відповідальності пішоходів, винних в ДТП, а суди почали масово реально знімати з них шкоду за пошкодження автомобілів з їх вини, і це все почали б нормально висвітлювати по ТВ, може тоді б щось і помінялося, бо наш народ боїться тільки покарання...
А так, маємо те, що маємо
- RULES
за нашим законодавством за них також відповідає водій.Felix писав: Не треба забувати, що водій машини - також людина, в ній також можуть бути пасажири і всі вони також можуть зазнати травм, і їх життя ніби не менш цінне ,аніж життя пішохода.
VAG вже не той
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Вам лиш би пофлудити
Якщо появиться якась інформація, пишіть в пп. Дякую

Якщо появиться якась інформація, пишіть в пп. Дякую
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей