І тему можна закривати, і битві перемога за бмв 9 серії.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
яке спростування? Чи в японській кемрі натуральне дерево з"явилось замість фарбованої пластмаси?AnGeL писав: там є і опроверження на те відео
хтось пропустив попередніх 749 серій цього топіку :)Sem писав: Вот один из наглядных примеров,японского качества,возможно автор не совсем объективен в не которых нюансах и высказываниях,но в общем конечно No Comments
ну да комплектующие,интерьер тоже делали в РоссRosko писав: так то не японська якість а російська! читати треба уважніше!
Послушай дружище давай не обобщать,и по проще с лексикой,я же не пишу тебе что ты ускоглазый или усколобый.Thorn писав: Це все прикол,можу пригнати таку саму ы показати!!!Thorn писав: Це все прикол,можу пригнати таку саму ы показати!!!
Ви юны фюрери вже ыпанулися чисто...
і розсипаються.DNK писав: якісні які їздять по 150 -200 тис без поломок
ага.... дуууже якісні, що корола, що кемрі.... одна впрям таки якість, обезшумка - якість, матеріали - якість, твощина металу - якістьDNK писав: і якісні
Люды якы пышуть невыдомою мовою, я ых так не розумыю. Про що воны взагалы трындять? Воны мены теж не друзыThorn писав: Sem, люди якы пишуть то, выд чого далекы мены не друзы
ого, прям Майбах [цензура] :)weber писав: Тойота дає пожиттєву гарантію.
Кеп правий :)weber писав: Німецьких мало, не витримують спеки. Ацтой каротче
Rosko писав: на японовідрах там бідняки їздять
де ти в Еміратах бідняків бачив?weber писав: Був в ОАЕ. Суцільний японський автопром.
Кеп завжди правийBabak писав:Кеп правий :)weber писав: Німецьких мало, не витримують спеки. Ацтой каротче
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей