Vito писав: колодки гальмівні+диски+робота по заміні всього цього могла коштувати життя.
а що сталось якщо несекрет ? неякісні зч чи людський фактор (незакрутили або шось промахали)?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vito писав: колодки гальмівні+диски+робота по заміні всього цього могла коштувати життя.
Ну, головний гарантійщик досить по блатному там виглядаєT5-R писав: але тим рагулям, випускникам церковно-приходських шкіли з цвинтарем під ногтями і не митою головою
Доречі, банк не має права навязувати тобі певну страхову компанію.pikach00 писав: Про ціну і умови на КАСКО взнав коли вже проплатив 10% вартості як завдаток салону. Взнав би раніше то не факт чи брав би кредит.
мабуть десь поперли на твоїй машині в центр на ляліpikach00 писав: . Але то просто жопа.
чого і треба було чекати...pikach00 писав: І що ви думаєте? Ті #$%@$%@ обіцяли що сьогодні машина буде готова. [цензура] там. Скоти навіть не передзвонили сказати який стан справи. Добре що сьогодні я з будуна, за кермо і так би не сідав. Але то просто жопа.![]()
![]()
Приїхав туди в суботу десь в 14:30 На вивісці бачу - СТО працює з 9:00 до 16:00. Але СТО вже не працювало*Lesyk* писав: чого і треба було чекати...
6BOXER писав: скільки ти вже днів сумарно без машини?
Нову фару би брав за 12к?andrew писав: Ібав би я таку гарантію...
В мене поки була Лачетті, так само міняли, але ні разу без проблем, їздив їз-за них 6 тис з відкрученим ричагом бо вони стверджували що то супорта і міняли мені всі 4-ри по гарантії, потім приїхав до них на вдареній машині з стуком ззаду, почали розказувати, що машина вдарена і то із-за того щось стукає, то нічо, що перед ДТП два рази був в них з тією ж проблемою, трохи кіпішу і таки поміняли мені стойку...Demyan писав: Ясно співчуваю за потріпані нерви.
Але я рік там обслуговуюся теж і колега астру вже 5 років - наразі проблем як таких не було. Всі ТО роблять вчасно і завжди перезвонюють, знайомому теж міняли щось по гарантії - без проблем.
Щось я сумніваюсь, що на Опель фара стільки коштує. Брав я на на Мерседес в 211 кузові з лінзами, ксенонами і т.д. ОРИГІНАЛ але в звич. магазині (не у дилера, там би було дороще чим у тебе) позаминулого року по 250 євро за шт...pikach00 писав: Нову фару би брав за 12к?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей