Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
[----] Радар-Сервіс. Бидлосервіс за ваші гроші.
-
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
pikach00, Я нічого не пропоную, я констатую факти пов`язані з нашою "гарантією". А на рахунок фари тисни їх до останнього!!! І міняй машину... 

- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Re: [----] Радар-Сервіс. Бидлосервіс за ваші гроші.
А що ти мав за трабли там? розкажи!Богдан писав: Я також був перший і останній раз на Велеті на ТО. Відношення ніяке, цікавить тільки прибуток.
То тільки при покупці нового авто, голосно звучить ГАРАНТІЯ !
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
pikach00 в тебе є Каско?
Якщо так - лупни молотком фару і гайда в страхову..
Якщо так - лупни молотком фару і гайда в страхову..
-
- Ім'я:Павло
Клас, це дійсно вихідandrew писав: pikach00 в тебе є Каско?Якщо так - лупни молотком фару і гайда в страхову..

- andrew
- Контактна інформація:
pavlo09 вихід з ситуації завжди є

- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
Я після того коли вже забрав авто, потім побачив, що немає печатки, де огляд кузова (цей запис робиться окремо від проходження ТО, я того і не знав) і на акті виконаних робіт. Повернувся назад і кажу, що Ви забули печатку поставити, - натомість отримав відповідь - та ні, це у Вас там пошкодження на кузові, які треба робити, тому на гарантії не будеvovik писав: А що ти мав за трабли там?

Я почав поянювати, що це якась помилка і немає ніяких пошкоджень і попросив наглядно показати в моїй присутності де саме пошкодження. Після того мені сказав цей приймальник, що огляд робили майстри і він нічого не знає.
Врешті після "перепалок", зробили 2 огляд в моїй присутності, нічого не виявили - поставили печатку та продовжили подальшу гарантію на кузов, також поставили печатку на акті виконаних робіт (ніби там вони забули поставити)
По результату - для чого я платив гроші за огляд кузова, якщо його перший раз не зробили, був змушений 2 раз повертатись, щоб вияснити чому так, давав пояснення, які не потрібно було давати, заплатив на 200 грн. більше, хоча ціна фіксована 1 ТО = 1100 грн.
Чому так поступають з клієнтами ?
Якщо я би сам то все робив, - обійшлось би десь біля 500-600 грн.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Сам колись працював менеджером по гарантії у авторизованого дилера і не розумію чому виникають такі "двіженія".
Якщо в двох словах пояснит ту кухню:
- подзвонив, чи приїхав клієнт з гарантійною поломкою (переважно "летіло" щось по ходовій з нашими доргами, також хрестовини, підвісні всякі, подушки кабіни і т.п.)
- назанчили дату ремонту (коли вільно у нас на сервісі, коли вигідно клієнту)
- провели гарантійний ремонт
- відправляються копії гарантійних актів обов"язково з підписом клієнтів відповідальному у Київ
- з Києва, після погодження приходить відшкодування роботи і запчастин. ВСЕ!!!
Бували деякі заминки і затримки, коли Київ не відразу відшкодовував чи не погоджував з причини сумнівів, в гарантійності випадку, але в більшості (99% випадків) усе вкінці-кінців відшкодовувалося.
По гарантії якось і міняли фари, що запотівали (правда тоді навіть САМ київський начальник по гарантії приїжджав дивитися), якось навіть міняли цілу головку блоків циліндрів, хоча запросто могли "з"їхати на клієнта", але нащо??? КОЛИ: відповідальний з Києва - зацікавлений, ми, також зацікавлені, бо була там свої нюанси і "лазейки", що ми могли непогано "викрутити" (а як інакше в нашій державі
), як то кажуть "без ущерба" для клієнтів і "всім було добре" (і київлянам і нам, і, само собою, клієнту). Бували випадки, що я навіть телефонував клієнтам, у кого підходила до закінчення гарантія і питавіся, чи нічого не треба поміняти.
Тому, мене, як людину, що "колись варилася в тій каші" дуже дивують схожі випадки, що описані в цій темі.
п.с.:
Тре бути дійсно, якимось тупим м*даком, щоб не вміти "заробити" на гарантії, а створювати якісь додаткові проблеми клієнтові, псуючи імідж собі як власнику (механіку чи електрику) і самій фірмі, де ти працюєш і відлякуючи потенційних і інуючих клієнтів

Якщо в двох словах пояснит ту кухню:
- подзвонив, чи приїхав клієнт з гарантійною поломкою (переважно "летіло" щось по ходовій з нашими доргами, також хрестовини, підвісні всякі, подушки кабіни і т.п.)
- назанчили дату ремонту (коли вільно у нас на сервісі, коли вигідно клієнту)
- провели гарантійний ремонт
- відправляються копії гарантійних актів обов"язково з підписом клієнтів відповідальному у Київ
- з Києва, після погодження приходить відшкодування роботи і запчастин. ВСЕ!!!
Бували деякі заминки і затримки, коли Київ не відразу відшкодовував чи не погоджував з причини сумнівів, в гарантійності випадку, але в більшості (99% випадків) усе вкінці-кінців відшкодовувалося.
По гарантії якось і міняли фари, що запотівали (правда тоді навіть САМ київський начальник по гарантії приїжджав дивитися), якось навіть міняли цілу головку блоків циліндрів, хоча запросто могли "з"їхати на клієнта", але нащо??? КОЛИ: відповідальний з Києва - зацікавлений, ми, також зацікавлені, бо була там свої нюанси і "лазейки", що ми могли непогано "викрутити" (а як інакше в нашій державі

Тому, мене, як людину, що "колись варилася в тій каші" дуже дивують схожі випадки, що описані в цій темі.

п.с.:
Тре бути дійсно, якимось тупим м*даком, щоб не вміти "заробити" на гарантії, а створювати якісь додаткові проблеми клієнтові, псуючи імідж собі як власнику (механіку чи електрику) і самій фірмі, де ти працюєш і відлякуючи потенційних і інуючих клієнтів

Востаннє редагувалось Сер, 26 вересня 2012, 10:11 користувачем Speedo, всього редагувалось 2 разів.
- andrew
- Контактна інформація:
Speedo а може зараз просто якісь лімінти людям поставили от вони і кружать як то намахати клієнта ??
Крім того різні фірми - різна робота з людьми :)
Крім того різні фірми - різна робота з людьми :)
-
- Контактна інформація:
О даааа "рідний" Радар Сервіс .......
Недавно зняли мене з гарантії за те, що я завтикав пройти ТО-4
Я думав що вони порядні люди - передзвонять скажуть - так мол і так - в вас скоро ТО. Готуйте грошенята...
Фіг вам. Згадав сам - дзвоню кажу так то і так я забув до вас приїхать
Радар: то ваші проблеми - ми вас знімаемо з гарантії....
так шо жирнющій мінус їм.....

Недавно зняли мене з гарантії за те, що я завтикав пройти ТО-4
Я думав що вони порядні люди - передзвонять скажуть - так мол і так - в вас скоро ТО. Готуйте грошенята...
Фіг вам. Згадав сам - дзвоню кажу так то і так я забув до вас приїхать
Радар: то ваші проблеми - ми вас знімаемо з гарантії....
так шо жирнющій мінус їм.....
- Speedo
- Контактна інформація:
andrew писав: Крім того різні фірми - різна робота з людьми
ну так, тут згідний, ми були зацікавлені не втрачати клієнта, щоби він формував парк з наших авто і, відповідно, зацікавлювали в т.ч. і гарантією. Бо без клієнтів, всім відомо, що туговато

А коли, як ви кажете, "понабирали по оголошенню" рАгулів, котрі до того тільки бикам хвости крутили, то і нічого дивного

- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
ніколи не розумів для чого йти на гарантійне обслуговування в нашій країні, вони шукають постійно купа відмазок, аби не зробити гарантію, і ще в них обслуговування в 2-3 рази дорожче ніж на іншому СТО, і ставлення до тебе ніби ти з їх власної кишені ті гроші забираеш...
краще обслуговуватися в якогось приватника і мати чистий спокій, і вони дорожать своїми клієнтами(зараз почнуть писати, якщо шось станеться і т.д.( так от, перед тим як вибирати авто, треба поцікавитися всіма плюсами і мінусами і подумати варто брати авто в якого може виникнути потім якесь АЛЕ недешеве) благо в нас інтернет нормально розвинутий і інфи по різних машинах купа 

- andrew
- Контактна інформація:
HacK перші 1-2 ТО можна пройти по гарантії..і ціна не космос і вилізуть болячки. якщо вони були із заводу
- roksana
- Ім'я:оксана
- Стать:жінка
- Подякували: 3 рази
Охо-хо, як згадаю сервісне гарантійне обслуговування на Ніко-захід, то так і хочеться кинути туди якусь какобомбу. Бо обслуговування в них - дорого, неякісно, хамська поведінка з клієнтом
... Після другого чи третього ТО плюнула на гарантію. Спокійно обслуговувала машину в звичайній майстерні.

-
- Контактна інформація:
Дякуючи гарантії на тому ж радарі, я помняв обидва ремені безпеки (до кінця не змотувались), замок ременів безпеки з піропатроном(бо то є хвороба опелів) та поки була ходовка нагарантії: стабілізатор аморта + повнісю пічку (відзивна кампанія) Цим з єкономив сімейного бюджету біля 5к гривень
Так що деколи гарантія рулить
Правда я не розумію, чому на салон гарантія не впливає
Так що деколи гарантія рулить
Правда я не розумію, чому на салон гарантія не впливає

- RULES
- Ім'я:Роман
- Подякували: 157 рази
в сусіда прогоріла була якась прокладка перед каталізатором на ланосі. приїхав на гарантію(не знаю в кого) кажуть не гарантійний випадок, то все поганий бензин
. він з ними годину сперечався, але нічо це не дало. як дійшло діло до заміни, ціна тої прокладки біля 70 грн. що ж тоді казати коли перед ними стає питання про заміну фари за 12к грн.
в них мабуть премія є яка обернено залежить від вартості гарантійних ремонтів

в них мабуть премія є яка обернено залежить від вартості гарантійних ремонтів
VAG вже не той
- Speedo
- Контактна інформація:
і ще одне, коли ви купуєте нову машину, вона така дорога ще і тому, що туди забиті і гарантійні ремонти (2 роки 5, чи в залежності від пробігу) і за ЦЕ ВЖЕ ВИ ЗАПЛАТИЛИ ПРИ ПОКУПЦІ АВТО!!! Тому будь-який суд, думаю, без проблем "поставить на місце"зарвавшийся сервіс". А якщо не хочете зв"язуватися з судами - звернутися зі скаргою в Кйїв, до основного дилера, чи безпосереднього їхнього столичного начальства. При великій кількості скарг "радар" можуть і позбавит офіційного дилерства (перетворити їх на "сірих", чи в простий сервіс) і віддати комусь іншому - на цьому і все 

- RULES
- Ім'я:Роман
- Подякували: 157 рази
а ще краще одразу в виробнику писати що порушуються їхні високі корпоративні стандарти і такий нехороший сервіс підриває репутацію марки
VAG вже не той
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Додзвонився до замдиректора по сервісу. Попросив розібратись і щоб передзвонили коли машину забрати.
Цікаво, подзвонять чи ні
Цікаво, подзвонять чи ні

- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
впринципі правий, якраз покажуться якшо присутні,andrew писав: вилізуть болячки
а далі тікати з гарантії,
pikach00, а фару реальніше було пропустити через каско, менше нервотрьопки і скорше було б.
Quattro
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Франшизу ми значить не рахуємо?Ziro-cool писав: pikach00, а фару реальніше було пропустити через каско, менше нервотрьопки і скорше було б.
І в подібних випадках банк може затребувати щоб бабло прийшло їм на рахунок як оплату по кредиту, а ремонтувати за свої.
Та ще й все одно прийшлось би на сервіс їздити на заміну.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей