Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
УПГС " СПИРТ"
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Стать:чоловік
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
нарив тут темку про упгс дуже цікава штука для тих хто їздить на карбах особливо сімейства Солекс! цікавить ваша думка!
http://www.fuel-economy.com.ua/?page_id=10
http://www.fuel-economy.com.ua/?page_id=10
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
Re: УПГС " СПИРТ"
15у.о/шт, явно забагато, тій фігні ціна в 20грн, якщо б був американський і з доставкою, то б можна було б подумати! а так сумніваюся що 10% палива економити буде!
Мій стиль - не ваша мода.
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Про економію сумніваюсь, а от мінімальна прибавка потужності в 5% при правильнмоу встановленні та правильній настройці думаю буде...
Але шоб воно було то думаю треба до якихось карбюраторних гуру їхати....
НА зеленій є мужик такий Володя звати, підходить до всіх карбових зубил...... який має свій псевдо офіс в туалеті
і багрить топливні жикльори всередині з кусочками сверла...типу каже принцип завихрювання і хоче 500 грн. за то. ТО з його слів так, 1 і зразу 5 втикаєш і їдеш....
Цікаво чи хтось юзав дану тему, прост оцікаво чи шось дає, в неті нічого подібного незнайшов....Може і дійсно ноу хау.....

Але шоб воно було то думаю треба до якихось карбюраторних гуру їхати....
НА зеленій є мужик такий Володя звати, підходить до всіх карбових зубил...... який має свій псевдо офіс в туалеті

Цікаво чи хтось юзав дану тему, прост оцікаво чи шось дає, в неті нічого подібного незнайшов....Може і дійсно ноу хау.....

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- pavlolvov
- Контактна інформація:
M@sTeR, просто я бачив наочно як працює спирт солдатик в вісімці , суміш вприскується реально не така як зі стокового солдатика ну і як пояснював власник шо реально відчувається підняття потужності при розгонах хоть вони і невеликі але є! всеодно це краще ніж магніти вішати на паливні трубки або купляти коробочки з світлодіодами ! а по друге думаю що ціна така велика (120) грн за шт тому що роботи з ним багато , бачу що внутрішньої частини нема стоїть їнша , затрати на роботи тай він сам походу це придумав відповідно хоче заробити!
А той чувак який на базарі до мене вже непідходить бо був посланий після того як я був в іншого карбюраторщика який повністю перебрав карб та замінив дроселя всі жики на калібровані та виставив карб на стенді , попав я на ринок за якимись запчастинами і тут він мол шось машина в тебе погано працює тре регулювати , кажу що тут крутити вже після стенду , короч слово заслово і он ушол!
А той чувак який на базарі до мене вже непідходить бо був посланий після того як я був в іншого карбюраторщика який повністю перебрав карб та замінив дроселя всі жики на калібровані та виставив карб на стенді , попав я на ринок за якимись запчастинами і тут він мол шось машина в тебе погано працює тре регулювати , кажу що тут крутити вже після стенду , короч слово заслово і он ушол!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ну на рахунок економії і добавки в потужності - не зовсім впевнений :) Принаймі , навряд чи її буде аж так помітно, а те, що мотор по ідеї має працювати рівніше і стабільнше - думаю таки правда !
120 грн - не такі вже великі гроші , мабуть попробую хоча б в першу камеру
120 грн - не такі вже великі гроші , мабуть попробую хоча б в першу камеру

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Тут цю штуку вже колись обговорювали і навіть хтось з форуму її поставив собі !
здається mikeng
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5513
запитай у нього що воно варте.
здається mikeng
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5513
запитай у нього що воно варте.
- pavlolvov
- Контактна інформація:
цікаво би було почути думку того хто поставив! на свому карбі я теж солдатики точив і полірував , відчувалась невелика прибавка в динаміці !
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
вчора найшов свій старий солдатик упгс довго вертів його в руках і думав як можна щось таке як на фото "спирт" придумати !особливо цікавила як виконана подача палива по ножці від емульсійного жк до нього- тойсть латунної чи якої там форсунки!? там напевно треба якийсь манжет ставити шоб паливо непротікало і по колу через маленькі отвори розпилювалось в камеру!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Щас едёт бум по биокатализаторам :) Я не химик но мне чтот как то не вериться.pavlolvov писав: це краще ніж магніти вішати на паливні трубки або купляти коробочки з світлодіодами
У нас есть в городе стенд по карбам ?pavlolvov писав: та виставив карб на стенді
экономии вряд ли так как неупевшее распылиться топливо пролетает мимо кассы,а вот прибавка должна вроде как присутствовать.Интерестная тема надо почитать.pavlolvov писав: цікавить ваша думка!
З повагою Black.
- mikeng
- Ім'я:mikeng
ну раз вже мене тут згадали, то вставлю свої "5 коп"
Стоїть в мене така фігня в обох камерах
Спочатку в першу притулив - вроді трохи краще поїхала, щось памятаю тоді міряв розхід то вроді чуть менше став - в районі до півлітра
тоді був покупкою довольний
потім і в іншу камеру поставив - вроді ривок став чуть сильніший, на економію ніяк не вплинуло
Вже давно до того привик то зараз то ніяк не відчуваю
гроші не великі в принципі, так чергова забавка)
Стоїть в мене така фігня в обох камерах
Спочатку в першу притулив - вроді трохи краще поїхала, щось памятаю тоді міряв розхід то вроді чуть менше став - в районі до півлітра
тоді був покупкою довольний
потім і в іншу камеру поставив - вроді ривок став чуть сильніший, на економію ніяк не вплинуло
Вже давно до того привик то зараз то ніяк не відчуваю
гроші не великі в принципі, так чергова забавка)
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Black, якщо чесно то за економією сильно неженусь бо з моєю манерою їзди сильно непоекономиш!
стенд є ! той тіп і карби ремонтує і перебирає , продає вже зроблені , навідь може взяти б\у з машини з доплатою власника на вже зроблений! мужик специфічний у всьому але робить добре !найду тел то скину тобі в пп якщо захочеш мож з ним поговорити якщо шось треба!
стенд є ! той тіп і карби ремонтує і перебирає , продає вже зроблені , навідь може взяти б\у з машини з доплатою власника на вже зроблений! мужик специфічний у всьому але робить добре !найду тел то скину тобі в пп якщо захочеш мож з ним поговорити якщо шось треба!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
mikeng, я коли мотор тюнінгнув теж був в захваті десь тижня три а потім привик ! де 1200 а де 1500 на 03 коліні і тд!
за розхід мова нейде - цікавить холостий і динаміка розгону, плавність мотора + як працює в холодну погоду або взимку???
за розхід мова нейде - цікавить холостий і динаміка розгону, плавність мотора + як працює в холодну погоду або взимку???
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
pavlolvov за стенд поговорим потом отдельно.
Ну конечно я то ж скромно промолчу :)pavlolvov писав: якщо чесно то за економією сильно неженусь бо з моєю манерою їзди сильно непоекономиш!
ТО ж интерестно!pavlolvov писав: цікавить холостий
Думаю владелец данного девайса тебе уже не сможет обьяснить т.к. привык.Надо садиться и с такой же конфигой без "девайса" просто проехаться.pavlolvov писав:динаміка розгону
Тут думаю косяков не должно быть.Думаю со стороны эластичность то ж не должна пострадать.pavlolvov писав:плавність мотора + як працює в холодну погоду або взимку???
З повагою Black.
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
067-735-70-61-як звати непамятаю,но тіп карби ремонтує добре,вже дві машини до нього заганяли по рекомендації pavlolvov,pavlolvov писав: стенд є ! той тіп і карби ремонтує і перебирає , продає вже зроблені , навідь може взяти б\у з машини з доплатою власника на вже зроблений! мужик специфічний у всьому але робить добре !найду тел то скину тобі в пп якщо захочеш мож з ним поговорити якщо шось треба!

Тошо специфічний то факт

Відповідно гроші за роботу бере відповідні,попереджаю зразу :) .В крайньому випадку в скількох карбюраторщиків я не був,мені ще ні один до такої степені карб не розбирав

То не наші єноти :)
- mikeng
- Ім'я:mikeng
з холостими особо проблем не було і до того, просто згадую що після ночі підсос після старту зразу набагато більше можна прикривати, динаміка кращою стала 100% - в мене десь в бортовику на 2108 є опис тих всіх відчуттівpavlolvov писав:mikeng, я коли мотор тюнінгнув теж був в захваті десь тижня три а потім привик ! де 1200 а де 1500 на 03 коліні і тд!
в холодну і взимку тільки ет помітив що написав вище, підсос забирати майже зовсім можна зразу після старту
- pavlolvov
- Контактна інформація:
це дуже великий плюс! це мені подобається і осначає що спирт свою правильну функцію виконує!mikeng писав: підсос забирати майже зовсім можна зразу після старту
mikeng писав: динаміка кращою стала 100%

внизу фото моїх тюнених солдатиків ! пиляних натфільком + полірованих до дзеркала! і реально був від них толк.

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
було в мене таке, реально помагає..прибавка є, плавність відчутна, а економиш тільки за рахунок прибавки, при різкому натиску на газ пропали провали....+при високих оборотах за 5000 пропав чорний дим!
Денис Автозапчастини
- pavlolvov
- Контактна інформація:
ПІДНІМУ ТЕМКУ -поскільки я собі замовив ті малі дифузори і на цьому тижні мали б прибути ! після встановлення і тестування напишу відгуки , економія як така мене сильно нетурбує , більше цікавить плавність мотора , прибавка , динаміка і цей ричажок підсоса який трохи надоїв тим що до 40* ОР їхати недуже хоче!!!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей