ше давніше бачив по першому національному передачу РЕВЕРС, де чув що у києві є чи то фірма чи є людина яка займається створенням автомобіля під заказ.
Смисл полягає в тому шо за 25 тисяч зелених можна зробити максимольно наближену копію до ферарі, вот тільки мотор і ходова буде відрізнятися.
так само можна зробити і копію інших авто.
Так вот може хтось чув про таке колись, ато я забув хто тим займається, а в неті найти шось нічого не можу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
створення автомобілів
-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Nazik
- Ім'я:Nazar
Re: створення автомобілів
кіт кари вже обговорювались на форумі, viewtopic.php?f=5&t=4248
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
нє, то троха нето, я тоже чув про кантору, яка на замовлення робить копію любої машини. То не просто готові кіти, а там вони виготовляють с нуля любий кузовNazik писав:кіт кари вже обговорювались на форумі, viewtopic.php?f=5&t=4248
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Nazik
- Ім'я:Nazar
хм...хіба в Україні таким хтось займається?Jarevych писав:нє, то троха нето, я тоже чув про кантору, яка на замовлення робить копію любої машини. То не просто готові кіти, а там вони виготовляють с нуля любий кузовNazik писав:кіт кари вже обговорювались на форумі, viewtopic.php?f=5&t=4248
Тобто це вже не буде на базі якогось автомобіля?Jarevych писав:[там вони виготовляють с нуля любий кузов
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Точно сказати я не можу, але коли мені то казали то воно тіко появилось в Україні, але я думаю шо полюбому платформу з чогось берутьNazik писав:Тобто це вже не буде на базі якогось автомобіля?Jarevych писав:[там вони виготовляють с нуля любий кузов
Машина не жінка , помилок не пробачає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей