ВО! +1! одна з небагатьох людей яка теж тут більше за тхнічну сторону!andriy320e30 писав: фігньою страждаєте .нормальні в тебе диски .краще турбіну нормальну постав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВО! +1! одна з небагатьох людей яка теж тут більше за тхнічну сторону!andriy320e30 писав: фігньою страждаєте .нормальні в тебе диски .краще турбіну нормальну постав
Я,коли зробиться одна вісімкаDNK писав: про виглдя під капотом
Блєа! Я це також хотів написати!DNK писав: я під капот заглядаю тікі долити рідини або поміняти масло і мені всеодно як там,ясно шо німакам краще щоб там був порядок бо заглядати кожен тиждень туда треба і треба шоб милувало око
Ой як роздули... все просто... японці зажали поставити газові аморти на капот, так само як зажали обезшумку, зажали привести в порядок підкапотний простір і т.д. це усе звісно деталі, але якість машини вимірюється в таких деталях.Novel писав: у німців на кожній другій машині стоять газові упори капоту. У Япів нема. Для кого ці упори автовласникам чи працівникам автосервісу. Думаю, що автовласникам бо в прешу чергу виробники клопотяться за власників авто. щоб їм було легко що дня відкривати капот - поміряти рівень мастила.
так, тут не тема японці-німці. таке обговрюйте тамaxel писав: Novel написав:
у німців на кожній другій машині стоять газові упори капоту. У Япів нема. Для кого ці упори автовласникам чи працівникам автосервісу. Думаю, що автовласникам бо в прешу чергу виробники клопотяться за власників авто. щоб їм було легко що дня відкривати капот - поміряти рівень мастила.
Ой як роздули... все просто... японці зажали поставити газові аморти на капот, так само як зажали обезшумку, зажали привести в порядок підкапотний простір і т.д. це усе звісно деталі, але якість машини вимірюється в таких деталях.
axel писав: японці зажали привести в порядок підкапотний простір
такі деталі для япошок нафіг не треба,бо під капот лазити неприходиться,а от німакам так це треба і газові аморти (які виходять зладу і люди просверлюють дирки в них і вставляють палочку шоб на голову не впавaxel писав: це усе звісно деталі, але якість машини вимірюється в таких деталях.
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 14 гостей