Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мені неподобається особливо диски .в Остапа крутіші.а занизити [цензура] куда проїдеш в насMushko писав: правда до чогось такого
–
Fe2KxcJy1eQ.jpg
+100.andriy320e30 писав: мені неподобається особливо диски .в Остапа крутіші
всюдиandriy320e30 писав: куда проїдеш в нас
AntikvAr, Коля, критику треба сприймати, а не ігноруватиAntikvAr писав: Ігноруй трохи ті всі закиди і звикай що тебе постійно будуть обговорювати і бакланити така суть суспільства
нє, ті диски теж дуж круті, і крутіші ніж мої, але там чистий ждм, а я собі сказав, раз вже в мене турба, а не Н22, то і нєкомільфо чисто косити під ждм. а так, тільки певні елементи присутні будуть...andriy320e30 писав: Mushko написав:
правда до чогось такого
–
Fe2KxcJy1eQ.jpg
мені неподобається особливо диски .в Остапа крутіші.а занизити [цензура] куда проїдеш в нас
+1, на то вона і критикаaxel писав: AntikvAr, Коля, критику треба сприймати, а не ігнорувати
то вже ближче до діла. в чому затримка?AnGeL писав: а на рахунок заниження, то мну воно не лякає, я готовий клеїти ту губу хоть кожен місяць і з дощечками в багажнику їздити
я собі збірну зроблю, з 2 кусків по 1м, шоб в багажник влазиласьПетро писав: AnGeL, 2метрову дошку 40 мм вози з собою
в нас в селі :) не проїдешBOXER писав: куда проїдеш в нас
всюди
andriy320e30 писав: BOXER написав:
куда проїдеш в нас
всюди
в нас в селі не проїдеш
угуBOXER писав: так черкати то добре! мене пре
їдь на той кусок городоцької внизуBOXER писав: всюди
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей