Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вроді вмирає рульова рейка на Гольф IV!
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
P@sha, ну хз, на Авіаційну точно возять на хромування/напилення вала. на Ласточці в гаражі сам бачив в "тісках" кілька рейок при мені розбирали/збирали. А от в Дублянах не бачив шоб розбирали рейки, та і цього року мені сказали, шо Дубляни болт забили і віддають всі рейки іншим, а собі накидують штуку-півтори, може і тому в них вартість з 1600 минулого року зросла до 2800 цього року 

Sad, but true.
- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
Re: Вроді вмирає рульова рейка на Гольф IV!
Корисна інформація!!!! Дякую! +1P@sha писав: маю контакти тої людини! кому цікаво - дзвоніть мені 093 81 999 82.за якість роботи атвєчаю)))

Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
- Jam
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 3 рази
Коли зробиш собі за цим контактом, дай відгуки, б-ласка.jetros писав: Корисна інформація!!!! Дякую! +1
У мене назріває потреба в такому ремонті.
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
P@sha, за авіаційний доплюсуюсь, сам не раз там реставрував шарові і робили мені різні токарні роботи..., але відносно рейок - не на усі рейки реально знайти ремкомплекти (сальники, резинки і т.д), а за вал, без базару - можуть зробити напилення..- тому будь шо вони не зроблять...
1)якшо в пильниках сухо і рейка не тече то скоріше за всього капут капроновій втулці з правої сторони.. - вивертаєш руль вліво до упора(щоб вал виліз по максимуму вправо) береш за вал і пробуєш рухати вверх-вниз, якшо є люфт - втулка капут )) - знімаєш рейку - виколупуєш втулку - замовляєш в токаря за 20грн ставиш на місце і катаєшся далі...аналогічно провіряється ліва втулка ..
2) можливо стукає не рейка а рульова тяга(яблуко)... прощупуєш її в пильнику і обхватуєш рукою, колєгу просиш поталіпати рулем туда сюда, якшо є люфт на тязі відразу його відчуєш в руці...
П.С. якшо рейка не тече то вона ще буде служити і служити (якшо втулки в нормі), хіба уже дика виробітка на валу і тарабанить коли прямий руль - то нічого уже не зробиш - реставрація то кіт в мішку
...
підтяжка допоможе тільки тоді коли стук йде по всьому діапазону вивороту руля і з втулками усе ок... - але підтягувати треба з розумом - максимум пів оберта, бо буде ще гірше, може почати закусувати руль..
стуки рейки перевіряють тільки на заведеному двигуні, на заглушеному полюбому буде стукати, якшо таліпати рульом туда-сюда - там система золотників так влаштована..-а після заводки усе пропадає...jetros писав: Тільки підстукує, особливо добре чути коли вимкнений двигун.
1)якшо в пильниках сухо і рейка не тече то скоріше за всього капут капроновій втулці з правої сторони.. - вивертаєш руль вліво до упора(щоб вал виліз по максимуму вправо) береш за вал і пробуєш рухати вверх-вниз, якшо є люфт - втулка капут )) - знімаєш рейку - виколупуєш втулку - замовляєш в токаря за 20грн ставиш на місце і катаєшся далі...аналогічно провіряється ліва втулка ..
2) можливо стукає не рейка а рульова тяга(яблуко)... прощупуєш її в пильнику і обхватуєш рукою, колєгу просиш поталіпати рулем туда сюда, якшо є люфт на тязі відразу його відчуєш в руці...
П.С. якшо рейка не тече то вона ще буде служити і служити (якшо втулки в нормі), хіба уже дика виробітка на валу і тарабанить коли прямий руль - то нічого уже не зробиш - реставрація то кіт в мішку

підтяжка допоможе тільки тоді коли стук йде по всьому діапазону вивороту руля і з втулками усе ок... - але підтягувати треба з розумом - максимум пів оберта, бо буде ще гірше, може почати закусувати руль..
-
- Ім'я:ПАПА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
.....
порадити можу Дубляни,друг на Тойоті 2009р.в ,застукала,був там 700грн. і проблема вирішилась))))) пробуй...jetros писав: аке знайшов: VW GOLF IV (1J1) 2.0 115 л.с. Наклонная задняя часть 07/1998 — 06/2005п.с. Гольф IV, AEG, 2.0, 2000р.в., АКПП, америкос
- majestic
- Ім'я:Тарас
- Номер:КМ
- Контактна інформація:
jetros, і в мене трабл був але вже моя рейка потекла..найшов б.у. і покищо не парюсь.. над реставруваням теж думав але забив болт на то
Old volkswagens don't die. They just get lower!
Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!
Yes, it's a VW car. No, you can't drive it!
-
- Ім'я:adron

Водитель, помни: даже в бардачке должен быть порядок!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей