ось, про це і йде мова. Знаєш, от сракери на жигулях.vovka писав: в нас переважно тяпляп,
замість такого

в них

vovka, Краще вкласти гроші у правильне русло, у даному випадку у стан.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ось, про це і йде мова. Знаєш, от сракери на жигулях.vovka писав: в нас переважно тяпляп,
жир :)Новый BMW X6 M50d с дизельным двигателем на сегодняшний день – самый эмоциональный автомобиль из спортивной линейки M Performance. Сердцем этого купе стал самый мощный 3-литровый дизельный двигатель в мире – 381 лошадиная сила и 740 Нм крутящего момента. Первую сотню новый BMW X6 M50d разменивает уже через 5,3 секунды после старта, расход при этом не превышает даже 7,7 литра на 100 км в смешанном цикле.
Німецький автопром.це вам не срані гібридиwazzup писав:жир :)Новый BMW X6 M50d с дизельным двигателем на сегодняшний день – самый эмоциональный автомобиль из спортивной линейки M Performance. Сердцем этого купе стал самый мощный 3-литровый дизельный двигатель в мире – 381 лошадиная сила и 740 Нм крутящего момента. Первую сотню новый BMW X6 M50d разменивает уже через 5,3 секунды после старта, расход при этом не превышает даже 7,7 литра на 100 км в смешанном цикле.
мені від цього не легше при такій ціні на машинуRULES писав: Німецький автопром.це вам не срані гібриди
ти взагалі уявляєш про який Ігор пише обвіс що ти такий смайл ставиш?AnGeL писав: axel написав:
мені треба десь 1500 на обвіс
![]()
він взагалі на повітрі їздитьwazzup писав:з німецького автопрому мені підходить тільки http://volkswagen-polo.infocar.ua/mod_1 ... id845.html
То шо скутер 4-колісний?wazzup писав: з німецького автопрому мені підходить тільки http://volkswagen-polo.infocar.ua/mod_1 ... id845.html
Друг взяв 6-річного форестера в самій базовій комплектації 2.0x на автоматі.(158к.с.)Igor4ik писав:треба брати субару)
зроблено попереднім власником.axel писав: Igor4ik, І оригінальні задні аморти зразу викинути і поставити замінник.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість