Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
напевно 230 намарозіJarevych писав: в його 10-ці стоїть 2 літровий БМВшний мотор
то Нігерове ноу хау. охолодження масло кулера і заодно радіатора. каже що в ралійних ево таке є. підключене до бачка омивайки. в даний момент неробоче :)AnGeL писав: а шо то за така трубочка зверху біля маслокулера?
роби )) в мене воно замість заднього омивача підключене. але тобі треба якось розумніше замутити. окремою кнопкою мабуть.AnGeL писав: мну тоже таке хоче
помоєму там є трошки уклон доверху. Там вроді у всіх час був довший.vovka писав: кращий час згідно результатів драгу 14.44 - я задоволений, хоча мета їхати з 14 сек. треба врахувати що конкуренти яких я по часу обігнав - в Тернополі їхали від 13.9 до 14.2. там кращий зацеп на бетоні. у Львові на асвальті гірше суттєво.
та то вже аж з повним ребілдом впуску. то треба автоматизувати до температури повітря на впуску, + паралельно вручну вмикати. і замість простої води 20% розчин спирту, максимально холодний (для гонок).vovka писав: роби )) в мене воно замість заднього омивача підключене. але тобі треба якось розумніше замутити. окремою кнопкою мабуть.
Может я не прав поправьте но такое у Фикуса стояло как то на слаломе .Он радиатор поливалvovka писав: то Нігерове ноу хау. охолодження масло кулера і заодно радіатора
Пора задний фартук усиливать vovka :) :) :)vovka писав: ух
особо нема куда..andriy320e30 писав: я б казав форсунки ближе до камери згоряння щоб не нагрівалася суміш.
комп вміє управляти і дроселями і турбіною. тому я планую апгрейд з існуючого компа за доплату до також ж компа з підтримкою інжа. і перехід з мінімальними затратами на інжектор, щоби попрактикуватися на дроселях, з прицілом на турбіну ))) тому особо бабла в дроселя вкладати нехочу.andriy320e30 писав: якшо будеш ставити упрявляємий комп то до турбіни близька перспектива
залежить де.. я на слідующий рік орієнтуюсь на кубок україни в клас до 2.0.andriy320e30 писав: в тому класі і без турбіни можеш всіх порвати
vovka писав: хоча є ще ідея наростити існуючий колектор типу проставками куда і поставити форсунки, а зверху карби в ролі дроселів.
ЮХУ!вигодовуванням Крітіка і вечором в магдональдз
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей