вроді не погано гребла, але після інтенсивної їзди прийшлось 4 колеса викинути - покрутилоBOXER писав: там нижче є Sava, вроді хвалять її.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гума гумова:)
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Гума гумова:)
плюсануся, за 4 зими ніразу не застряг, витягувала всюди, але прочитавши рост Легенди вирішив перевірити чи не покрутитьLEgEnDA писав: вроді не погано гребла, але після інтенсивної їзди прийшлось 4 колеса викинути - покрутило

- hrdrive
- Контактна інформація:
Vusiko, Vusiko, твоя відерко не розженеться до тако\ швидкості шоб її покрутило 

INTE®©ULLE®™
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
hrdrive, їй 160 вистачило, дальше я сам засцав
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
hrdrive, так дивись на індекс швидкості, не думаю, шо ти по Буковелі будеш 180+ ганяти

Sad, but true.
- hrdrive
- Контактна інформація:
Kleber Krisalp HP2
FULDA Kristall Montero 3
щукаю оце. шо знайду дешевше то куплю
FULDA Kristall Montero 3
щукаю оце. шо знайду дешевше то куплю
INTE®©ULLE®™
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
І то і то гавно, добавте пару грн і купіть норм резину Контік, Мішку, Гудїр...
- BOXER
hrdrive, просто 3.14здиті не мішки таскати.
я цілу зиму від"їздив на цій Фулді на передніх колесах, ніде не застряв, ні на слизькій бруківці, ні в сугробах. та і порівняльні тести наочно показують шо є шо і хто є хто.
я цілу зиму від"їздив на цій Фулді на передніх колесах, ніде не застряв, ні на слизькій бруківці, ні в сугробах. та і порівняльні тести наочно показують шо є шо і хто є хто.
Sad, but true.
- hrdrive
- Контактна інформація:
BOXER, та я багато прочитав позитивного саме про цю модель фулди.
але нарив ше одного цікавого конкурента - Nokian Nordman rs!!!
в кого які думки???
але нарив ше одного цікавого конкурента - Nokian Nordman rs!!!
в кого які думки???
INTE®©ULLE®™
- telko
http://news.colesa.ru/news/7952.htmlhrdrive писав:telko, аргументуй.
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
telko, ті тести - дуже відносна фігня. І багато з них є зроблені на замовлення за гроші, відповідно їх умови проведення коригуються таким чином, щоб результати були хорошими для клієнта :) Наприклад тест, що ти скинув не робився на льоді взагалі
- хіба це не важливий показник? По-друге інші тести покажуть інші результати (наприклад інший розмір шини, інші умови дороги і т.п.). Є ще така річ як знос шини. Деякі тести показують результати при певному зносі протектора... по одному тесту зробити висновок що те що на 1 місці - круть, а решта погано - як мінімум необєктивно

A goal without a plan is just a wish
- telko
Я навів лише один тест, якщо є бажання можна покурити тамтой сайт там багато тестів від відомих видавництв. Для себе я вже покурив досить багато тестів, і опріділився.cdrom писав:telko, ті тести - дуже відносна фігня. І багато з них є зроблені на замовлення за гроші, відповідно їх умови проведення коригуються таким чином, щоб результати були хорошими для клієнта :) Наприклад тест, що ти скинув не робився на льоді взагалі- хіба це не важливий показник? По-друге інші тести покажуть інші результати (наприклад інший розмір шини, інші умови дороги і т.п.). Є ще така річ як знос шини. Деякі тести показують результати при певному зносі протектора... по одному тесту зробити висновок що те що на 1 місці - круть, а решта погано - як мінімум необєктивно
- BOXER
telko, і шо там? та ж Фулда практично всюди в посередині по результатах! в деяких взагалі на 1-2-му місці. а враховуючи, шо Сава "чомусь" в середній і верхній частинах, то можна засумніватись в об"єктивності того тесту 
тим більше між всіма шинами різниця буквально в одиницях... нема сильних розривів і провалів. основним фактором в такому випадку виступає ціна і купівельна спроможність. тут різниця може бути 50 і більше %, а то не є "докинути" пару грн.
Фулда за 600 і модні Нокіани чи Данлопи за 900 - то є різниця.
тому фраза

тим більше між всіма шинами різниця буквально в одиницях... нема сильних розривів і провалів. основним фактором в такому випадку виступає ціна і купівельна спроможність. тут різниця може бути 50 і більше %, а то не є "докинути" пару грн.

тому фраза
непідтверджена асболютно. ти би ше сказав, "краще взяти 3-річний беушний Данлоп, ніж нову Фулду"telko писав: І то і то гавно

Sad, but true.
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
До гуми FULDA Kristall Montero 3 маю претензії: минулу зиму відїздив на таких , поставив на перід після FULDA Kristall Montero 2, так от на льоді і на заїздженому снігу "3"-ка чомусь гірше себе показала, зато на снігу краще.
В мене вибір був ціна/якість.
Враховуючи наші зими (безсніжні), гуми стираються однаково та і по асвальту якось однаково їдуть. А на пару днів їзди по снігу платити в 2 рази більші суми вважаю за непотрібне
В мене вибір був ціна/якість.
Враховуючи наші зими (безсніжні), гуми стираються однаково та і по асвальту якось однаково їдуть. А на пару днів їзди по снігу платити в 2 рази більші суми вважаю за непотрібне
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
+ гума FULDA трохи "боїться" ударів, тобто наших ям на дорогах. Крутить зразу, або стає "еліпсоподібною"
їздив на 13-ках вже більше 5 років , шо на літніх шо на зимових.
В виробництві тоже є різниця: турки - гуано, польща - як коли попадеться, інші(бачив францію) не пробував.
цього літа пересів на Мішеліни , враження -- це такі самі як колись пересів з Росави на Фулду.
думаю з зимовими буде так само.
їздив на 13-ках вже більше 5 років , шо на літніх шо на зимових.
В виробництві тоже є різниця: турки - гуано, польща - як коли попадеться, інші(бачив францію) не пробував.
цього літа пересів на Мішеліни , враження -- це такі самі як колись пересів з Росави на Фулду.
думаю з зимовими буде так само.
- BOXER
ну я про це і говорю :)ROVA писав: Враховуючи наші зими (безсніжні), гуми стираються однаково та і по асвальту якось однаково їдуть. А на пару днів їзди по снігу платити в 2 рази більші суми вважаю за непотрібне
не спорю, мішеліни, данлопи, йокогами, нокіани - напевно таки кращі, але ціна вища на 50% і більше. для себе і для Львова, рідко куди зимою в сніги кудись їду, то це найкращий варіант в співвідношенні ціна-якість.
хз, я минулу зиму від"їздив на цій Фулді спереду, попадав і в ями і т.п, і на швидкості їздив (бо перезувся на літо в квітні), то зараз при балансування всьо ідеально було.ROVA писав: + гума FULDA трохи "боїться" ударів, тобто наших ям на дорогах. Крутить зразу, або стає "еліпсоподібною"
в мене обидві пари (минулорічна і цьогорічна) - Словенія. Рідко коли Францію зустрінеш, а Польщу і турків навіть не бачив...ROVA писав: В виробництві тоже є різниця: турки - гуано, польща - як коли попадеться, інші(бачив францію) не пробував.
Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей