Daewoo Lanos 1,6Speedo писав: я не є особливо великим прихильником ні німців ні япошок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Daewoo Lanos 1,6Speedo писав: я не є особливо великим прихильником ні німців ні япошок
ну це абсолютно логічно, так як "вийшов я на двір, а там німців повно-повно..." (с)T5-R писав: Speedo написав:
Вони не такі популярні як "фольци" і знайти можна більш-менш гарному стані за адекватні гроші.
зато із з.ч. все навпаки
AnGeL писав:![]()
скільки я вже про то писавAnGeL писав: стереотипом 80-90, шо машина повинна бути німецькою
ми ж не в Японії, яка мені тут різниця є в них з.ч. чи немає, вони мені потрібні тут....так думає будь-який автовласник японовод.......але шось мені підказує що оригіналу на японців 70-80-поч 90 навіть там вже немаєAnGeL писав: чи ви думаєте що в японії нема запчастин до япошок старих чи вони там такі дорогі???
є і навіть в нас. як і до будь-якого німця. якшо не помиляюсь хтось писав про стареньку тойоту і чи хтось знайде перелік запчастин. заради спортивного інтересу за 10 хв я отримав всі ціни на нові запчастини на рівні цін на німцямиT5-R писав: але шось мені підказує що оригіналу на японців 70-80-поч 90 навіть там вже немає
wazzup писав:Thorn, всі запчастини про які я писав були під замовлення з термінами на прибуття
висновок - з німців уваги вартує мерседесThorn писав: А на мерседес найдешевшы
десь сто сторінок назадThorn писав: де? Ти про що?
старий мерс не такий вже і дорогий. просто мерседес це комфорт і дуже стриманий дизайн(особливо салону) тобто класика+висока надійність(чим старіша модель тим вища), а тут контингент трохи інший. авто більше для пенсіонерів, хоча мені подобаєтьсяAnGeL писав: шо то погана машина, ні німаки не дуже ним хваляться... можу тому шо мало хто може собі його дозволити???
ну це теж логічно... всі знають шо німців в нас доживає свої роки стільки, шо хоч греблю гати, тому і запчастини тут є, бо воно в любий момент може поламатись, а для япошок ніхто тут не буде тримати якісь ті чи інші запчастини, бо по-перше їх мало, а по-друге вони менш ломляться, і вірогідність що вона комусь знадобиться в рази менша ніж на німця...wazzup писав: всі запчастини про які я писав були під замовлення з термінами на прибуття
туди куди я дзвонив нічого на складі не має, все під замовленняAnGeL писав: wazzup написав:
всі запчастини про які я писав були під замовлення з термінами на прибуття
ну це теж логічно... всі знають шо німців в нас доживає свої роки стільки, шо хоч греблю гати, тому і запчастини тут є, бо воно в любий момент може поламатись, а для япошок ніхто тут не буде тримати якісь ті чи інші запчастини, бо по-перше їх мало, а по-друге вони менш ломляться, і вірогідність що вона комусь знадобиться в рази менша ніж на німця...
wazzup писав: уди куди я дзвонив нічого на складі не має, все під замовлення
ну тут теж логіки нема. Ясно що ламаються. Вічного нічого нема. Всі з часом ламаються, ти вже палку не перегинайAnGeL писав: во! значить япошки не ламаються
я думаю що багато народу доведе тобі шо краще старіше іно 9х років ніж новіший ланос, шевроле чи китайецьSpeedo писав: Як на мене, краще "ланос" 200-х років, ніж рухлять-БМВ 80-х
шо ти до слів придираєшсяcdrom писав: ну тут теж логіки нема. Ясно що ламаються. Вічного нічого нема. Всі з часом ламаються, ти вже палку не перегинай
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей