Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вирішив придбати "Сенс"
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Крім сигналізації все решта рекомендую зробити не у них...дуже доого, в них пара підкрилок коштує як 4 шт. на базарі.., те саме з антикорозійкою
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Вирішив придбати "Сенс"
Сигналка+втановлення магнітоли. Все інше - на стороні.Oleh Nemchinov писав:У продовження "серіалу"
Зранку були на "Галичина-Авто". Замовили собі 1,4
На сервісі запропонували сигналізацію, захист картера, підкрилки та антикорозійну обробку (чи вона мені зараз потрібна?)
Магнітолу радили брати не у них (де і яку взяти?)
Що ще варто зробити на сервісі?
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
andrew писав:Крім сигналізації все решта рекомендую зробити не у них...дуже доого, в них пара підкрилок коштує як 4 шт. на базарі.., те саме з антикорозійкою
Порадьте ДЕ і СКІЛЬКИ це буде коштуватиTerry писав:Сигналка+втановлення магнітоли. Все інше - на стороні.
-
- Контактна інформація:
Якщо хочеш зекономити - то шукай по цьому форумі - є купа обговорення цієї теми. Якщо хочеш спокійно їздити і нормальні мати відносини з СТО - привези свою акстику і хай тобі там все зроб л ять. Візьми коньяк директору сто чи кому-там старшому і буде тобі щастя. Бо ота вся возня по різних канторах зекономить тобі (може) 100у.е. але під час гарантії (тьфу-тьфу-тьфу) можеш мати проблеми. А з гарантією(особливо по електроніці) дешеві машини завжди стикаються.
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
дякуЮ, а от із магнітолою шось порадите?Terry писав:Якщо хочеш зекономити - то шукай по цьому форумі - є купа обговорення цієї теми. Якщо хочеш спокійно їздити і нормальні мати відносини з СТО - привези свою акстику і хай тобі там все зроб л ять. Візьми коньяк директору сто чи кому-там старшому і буде тобі щастя. Бо ота вся возня по різних канторах зекономить тобі (може) 100у.е. але під час гарантії (тьфу-тьфу-тьфу) можеш мати проблеми. А з гарантією(особливо по електроніці) дешеві машини завжди стикаються.
-
- Контактна інформація:
Магнітола, напевно, можа бути любою - мається на увазі, що тут вже до смаку підбирай. А от колонки, все ж варто замінити і плюс до того зробити нормальні дроти (живлення мага від акумулятора і т.д.). Це коштуватиме трохи більше, але віддача буде замітною.
Тому в даній ситуації з магом мусиш сам визначатися: 1. приблизна вартість, а тоді вже по нету подивитися що в ті гроші може бути і вже тоді подивитися вживу на неї. По то всьому скажу. що ціна/якість - піонерр, але тільки це. Якщо ж хочеться чогось кращого, то тут вже треба влазити трохи глибше. Я люблю Алпайн(електроніку).
Зараз мене поправлять місцеві акустики. але плюс-мінус так воно є.
Тому в даній ситуації з магом мусиш сам визначатися: 1. приблизна вартість, а тоді вже по нету подивитися що в ті гроші може бути і вже тоді подивитися вживу на неї. По то всьому скажу. що ціна/якість - піонерр, але тільки це. Якщо ж хочеться чогось кращого, то тут вже треба влазити трохи глибше. Я люблю Алпайн(електроніку).
Зараз мене поправлять місцеві акустики. але плюс-мінус так воно є.
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Звертатись до Dj Kvass`a, Poct`a etc на форумі в автозвуковій темі :)Oleh Nemchinov писав:дякуЮ, а от із магнітолою шось порадите?
volleyball.lviv.ua/blog/
- Viva
- Ім'я:Віталік
- Номер:ВС1110СК
Ланос 1.4.
1.Підкрильники не бери дешевше самому поставити.Передні мають бути оригінальні і ставляться вони на закльопки.А в оригіналі задніх взагалі немає і їх не требе.Я по дурості собі поставив коли машину брав.
вони казли їх закрутили в метал.Зараз задні підкрилки зняв і купив передні оригінальні.Зараз дири в крилах від шурупів.
2.Піддон тоже самому дешевше доставити.
3.Свічкм то таке бери НЖк вони нормальні сам їжджу.Звичайно якщо маєш на ориг. Бош то бери Бош.
4.Короче можеш мені подзвонити або написати в приват.Не краще подзвони.
80679481243 Віталік
Зайди на Ланос.ін.уа там багато про тюнінг.Або звертайся до мене поможу і з цим питанням
1.Підкрильники не бери дешевше самому поставити.Передні мають бути оригінальні і ставляться вони на закльопки.А в оригіналі задніх взагалі немає і їх не требе.Я по дурості собі поставив коли машину брав.
вони казли їх закрутили в метал.Зараз задні підкрилки зняв і купив передні оригінальні.Зараз дири в крилах від шурупів.
2.Піддон тоже самому дешевше доставити.
3.Свічкм то таке бери НЖк вони нормальні сам їжджу.Звичайно якщо маєш на ориг. Бош то бери Бош.
4.Короче можеш мені подзвонити або написати в приват.Не краще подзвони.
80679481243 Віталік
Зайди на Ланос.ін.уа там багато про тюнінг.Або звертайся до мене поможу і з цим питанням
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
+1!Viva писав:Ланос 1.4.

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
Сьогодні приїхала машина. Виписав рахунок. На "фірмі" БУДУ СТАВИТИ СИГНАЛІЗАЦІЮ (ЩЕ НЕ ВИзначився підкажіть варіанти, бажано із цінами), захист картера та придбану мною (на днях) магнітолу.
Підкажіть хто і за скількі може поставити підкрилки на закльопках?
Підкажіть хто і за скількі може поставити підкрилки на закльопках?
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
Все проплатив. У суботу ніби маю забрати. Куди поїхати за "дрібничками" (килимки, чохли і т.д.?
- weber
на Зелену. Там хоч вибір великий.Oleh Nemchinov писав:Куди поїхати за "дрібничками" (килимки, чохли і т.д.?
- andrew
- Контактна інформація:
Найдешевший магазин по килимках на вул. зеленій де завод Ельво, там на твоє авто комплект 75 грн..
- Breaker
офтоп: а мне кажется что в нашем городе уже задофига ланосов\сенс))) Хотя с одной стороны это кончено, а с другой уж лучше иметь новый сенс чем убитую тачку старую)))
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
дякую! Сьогодні нарешті забрав МАШИНУ!weber писав:на Зелену. Там хоч вибір великий.Oleh Nemchinov писав:Куди поїхати за "дрібничками" (килимки, чохли і т.д.?
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
А магазин з боку Пасічної чи Луганської? Яка адреса і назва? Що там ще можно прикупити?weber писав:на Зелену. Там хоч вибір великий.Oleh Nemchinov писав:Куди поїхати за "дрібничками" (килимки, чохли і т.д.?
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
В результаті купив килимки на Кривчицях за 100 грн.
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
Позавчора влетів коло ШОКу (Стрийська, 45 в яму), погнув правий передній диск, пробив колесо. Попрацював як в команді Формули-1 із заміною колеса, але зауважив на підвісці масляну пляму. Звідки текло виявити не можу (в день "вльоту" проходив перше ТО із заміною масла та фільтрів, сподіваюсь, що просто пролили)
Які можуть бути причини?
Які можуть бути причини?
- andrew
- Контактна інформація:
1.Недокручений фільтр (масляний)
2.Лили через верх..
Також на ТО мали міняти масло в коробці, а там дві пробки одна над другою, через верхню як заливали могли десь капнути...
2.Лили через верх..
Також на ТО мали міняти масло в коробці, а там дві пробки одна над другою, через верхню як заливали могли десь капнути...
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
Як пересвідчитись чи Фільтр "докручений" Наскількі це небезпечно? З інших місць текти не може (удар по ходовій чи щось тпаке) Доречі з'явився короткий "просвист" при торканні з місця і інколи в радіусахandrew писав:1.Недокручений фільтр (масляний)
2.Лили через верх..
Щодо коробки то там мастила не міняли (на Ланосі 1,4 після 50000, я проходив після 3000)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей