Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100% і зразу лікаря викличемо :)axel писав: cdrom, wazzup, Канешно, рівняти салон 24 річного БМВ і 3 річного сівіка. може давайте порівняєм салон старого цівіка і нового БМВ?
axel писав: маєш у себе в хонді якісь технології яких не мають німецькі машини кінця 90-х ?
Цифровий спідометр і модну підсвітку панеліaxel писав: weber, маєш у себе в хонді якісь технології яких не мають німецькі машини кінця 90-х ? :)
таку річ мали опеля середини 80-хweber писав: Цифровий спідометр
та так, але новий китаєць не буде кращим за 8-10 річного німця, все відносноweber писав: Я про старе корито vs нове.
зато із з.ч. все навпакиSpeedo писав: Вони не такі популярні як "фольци" і знайти можна більш-менш гарному стані за адекватні гроші.
можливо і так, але і ресурс в тих самих японців, кажуть, що більший. І судячи по тому, що я бачив - так воно і є. Хоча, знову ж таки, нехай власники розкажуть, мені "яко не власнику" судити важко.T5-R писав: через із з.ч. все навпаки
Для мене приведені авто це допотопні трупиaxel писав: Для прикладу: на усіх форумах говорять що живих БМВ в 30-му кузові в Україні уже нема, але візьмемо для прикладу Львів. Є 6 машин, усі вони були куплені за останні 3 роки, і будь-яку з них я можу сміло назвати живою,
ну ви самі запропонували порівняти 15-річну нім. і нову япон. Про е34 я так просто вставив, навіть не знаю яких вона років буває, можна шукати і порівнювати інші 15-річні приблозно однакового сегменту, але результат мабуть буде такий же. Просто про е34 найбільше тут всі розказують як про еталон, тому я її вставивaxel писав: Канешно, рівняти салон 24 річного БМВ і 3 річного сівіка.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей