п.с.-на місці даїшники рішати нічого не хотіли, мотивували це тим що програма автоматично скидує фото запілінгованого авто та зупиненого на посту на центральний сервак який знаходиться в Києві

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
власник за адресою в свідоцтві реєстрації не проживає, контактів з ним нема і взагалі там вже того будинку не існує....Felix писав: ніяк, якщо тільки його реальний власник не покриє борги ,які висять в ДВС...
750gribkoff777 писав: прийдеться тобі ті борги закривати? То ЗАЗ чи Калина?
через людей в ВДВС, можеш по місцю пропискиVusiko писав: Як провірити чи нема в тебе боргів? Машина кожен день катається під камерами Рубіж і після останніх тем якось очко жимає бо були грішки і вроді закривалися, але квитанцій німа
Так в тому і річ що перевіряв, також коли знімали авто товариша заради цікавості, а чи не зявилось якогось грішка за власником перевірив на Д. Апостола, і дайці які мене 1 міс тому зупиняли з Закарпаття перевіряли... а з дорученням навіть якби воно і було, можна б було сходити разок в туалет!Vito писав: а чому взагалі не перевірив авто по базах при купівлі?? це найбільш розповсюджена помилка покупців при оформленні доручення на авто. Не жалійте часу і пару гривників шоб пробити авто по базі ДАІ
santosxxx писав: через людей в ВДВС, можеш по місцю прописки
а толку від того перевіряння?santosxxx писав: Так в тому і річ що перевіряв, і дайці які мене 1 міс тому зупиняли з Закарпаття перевіряли.
перевіряли по Армору і т.д, звіряли номера кузова, мої права пробивалиVusiko писав: а толку від того перевіряння?
так то воно то так...але якщо водій забив на те що в нього є неоплачені штрафи виконавча відкриває провадження і перевіряє яке в нього є майно.. рухоме, не рухоме і т.д., і відповідно накладає арешт, власник мабуть вже давно і забув що на ньому висить такий автомобіль(((Vusiko писав: santosxxx, поправ якщо не правий. Штраф виписують на водія, чому тоді машину забирають? то ж приватна власність і хз чия
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей