Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
раз мова вже зайшла за центр, то маю питання: на вул. Вороного готель Жорж понаставляв табличок "парковка тільки для клієнтів готелю", раніше їх було тільки кілька штук і займали вони пів вулиці, тепер вони окупували цілу вулицю і поставили камери, і коли хтось паркується то відразу вибігає охоронець і починає ганяти звідти людей розказуючи що "тут стояти не можна - бачите таблички стоять", наскільки такі парковки законні і які доки вони повинні мати на них, де можна провірити легальність того [цензура]?
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
Maniak716,
Це все не законно ! Сміло можиш посилати їх .
Це все не законно ! Сміло можиш посилати їх .
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
Morozov, я раз парканув там, то поки відійшов і вернувся той мудак з готелю мені вмятину на дверці залишив... 

HacK,
це вже інше питання,
тут один форумчанин викладав відео де йому парковщики на вокзалі подряпали авто, це вже "хуліганство", але нашій міліції немає до того діла !

тут один форумчанин викладав відео де йому парковщики на вокзалі подряпали авто, це вже "хуліганство", але нашій міліції немає до того діла !
- Maniak716
- Ім'я:Петро
Morozov, ну жопою я відчуваю що щось не так, але цікавить саме офіційна інфа...
раз срався з директором Жоржа, раз з охоронцем - машина стояла пів дня і ціла, але всерівно хочеться без піни з рота їх присадити
раз срався з директором Жоржа, раз з охоронцем - машина стояла пів дня і ціла, але всерівно хочеться без піни з рота їх присадити
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
Maniak716, та там все не так, але в нас не та країна, щоб це доказати, то ж не якийсь дядя ваня вирішив приватизувати той кусок, там готель нормальні бабки за кришу спонсорує, ніхто їх рухати не буде 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Maniak716, кажи нехай покажуть документи на приватизацію вулиці. Плюс нехай покажуть знаки з книжки по ПДР які можуть вказувати що це саме їхня парковка. Якщо щось не так, дзвони 102, дєлов то якщо хочеться іти на принцип.
Maniak716,
В ПДР тахи табличок типу "тільки для клієнтів" і тд немає, а отже це самовільно встановленний знак і ти не зобовязаний його виконувати ! Тай цей кусок дороги це центральна частина міста і вона є загальнодоступною, вона впринципі не може бути приватною! Навіть якщо в них є дозвіл на паркування авто це аж ніяк не забороняє паркуватись там всім бажаючим !!!
В ПДР тахи табличок типу "тільки для клієнтів" і тд немає, а отже це самовільно встановленний знак і ти не зобовязаний його виконувати ! Тай цей кусок дороги це центральна частина міста і вона є загальнодоступною, вона впринципі не може бути приватною! Навіть якщо в них є дозвіл на паркування авто це аж ніяк не забороняє паркуватись там всім бажаючим !!!
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Maniak716, на наступний раз, як будеш там ставити - кажи хай той, що тобі буде забороняти, покаже свій документ (посвідчення особи), а потім при ньому дзвони 102 і залишай повідомлення, що такий-то погрожує пошкодити твою машину. Думаю, після такого повідомлення він тільки її і буде стерегти, щоб хтось випадково не зачепив ))
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Треба було включити задню передачу і відсунути його.Sally писав:сьогодні якесь мудило на чері якомусь такому новому піцику приперло мене ззаду біля міцькевичану не [цензура]?! як можна бути таким тупоголовим щоб когось приперти і забрати кулаки в сраку?!
добре шо попереду випадково біля машини опинився водій і я попросила його мене випустити, він потім собі назад став. але блін годину тинялась по центру бо це мудило так і не з"явилось
от яка машина уродска то такий і водій
- Guka
- Ім'я:Guka
- Номер:GUK-778
- Дякував (ла): 0
ндаа а, я конечно охериваю от написанного ! как так можно , что за беспределье 

Georgia 4 all :))
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
не факт що воно було коли мерс паркувався.Rosko писав: а дальше місця, хоть фуру паркуй!
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
MAECTP0, мерс припаркувався за 2хвили до того як я підійшов! то просто бидлядське не бажання пройтись 20м. і пофіг на інших, бо у мене мерс типу! 

Мій стиль - не ваша мода.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
не спорю. просто як написав як варіант. Інколи сам припаркуюсь де бачу а там далі місце є, якого не видно з того місця де припаркувася. В основному перепарковуюсь.Rosko писав:MAECTP0, мерс припаркувався за 2хвили до того як я підійшов! то просто бидлядське не бажання пройтись 20м. і пофіг на інших, бо у мене мерс типу!
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
hrdrive, отаківо скоти мені весь час машину в суботу обсирають
хоч я машину паркую нормально

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Vanjabest
- Ім'я:Ваня
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
то вже тобі напевно на грошіПетро писав:hrdrive, отаківо скоти мені весь час машину в суботу обсираютьхоч я машину паркую нормально
![]()

050 50 37 820 Ваня
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей