Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Номер:ВС....ВВ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Окко а в м.Долина на розі як на Стару Долину їхати (недалеко від озера як на Франківськ їхати) то Ваша заправка готується до відкриття ?
Як на мене то місце майже посеред житлового масиву, з 3-х сторін житлові будинки.
Яка мінімальна відстань до найближчого будинка визначена законодавством???
Це проста цікавість, людям жити поряд.
Сам заїзд та виїзд на заправку вважаю буде досить незручним в цьому місці
Як на мене то місце майже посеред житлового масиву, з 3-х сторін житлові будинки.
Яка мінімальна відстань до найближчого будинка визначена законодавством???
Це проста цікавість, людям жити поряд.
Сам заїзд та виїзд на заправку вважаю буде досить незручним в цьому місці
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
Re: ОККО
окко в місті Сокаль, то взагалі якась конюшня, і працює тільки 1 колонка, решту познімали... вічні черги, дощ на голову капає, і дорога як на полігоні 
подивіться на своїх конкурентів...

подивіться на своїх конкурентів...

- ОККО
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вчорашня ціна була 115,95 доларів за барель нафти Brent.Orrrk писав:Яка ціна за барель зараз?
На рахунок підкачок:
Орієнтовно в середині поточного року погоджено заміну сервісних колонок (підкачок) на АЗС. Із 95 колонок технічний стан яких визначено як незадовільний погодили заміну 50% (тобто ~42 колонок).
Прийнято рішення встановлення колонок згідно фото.

Уже виготовлено 12 таких колонок які в найближчий час будуть змонтовані на АЗС в м. Вінниці та м. Львові. Особливу увагу приділено пістолетам з манометрами, шлангам та компресору. Я думаю нам вдалось підібрати обладнання яке дозволить забезпечити безперебійну та якісну роботу обладнання, ну і звичайно задоволеність клієнтів. Саме в поставці якісних манометрів ми маємо деяку затримку з виготовленням колонок.
На наступному тижні буде замовлено наступну партію сервісних колонок в кількості 30 шт. яку в подальшому буде розподілено між АЗС де є крайня необхідність їх заміни.
В бюджет 2013 року будемо знову ініціювати заміну сервісних колонок. Якщо погодять інвестиції - до весняного періоду постараємось максимально оновити обладнання.
Щодо інших питань, я ще уточнюю інформацію.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ОККО, не супер-фанат ваших заправок, хоч і активно заправляюсь, бо в Червонограді вибору особливого нема, але Вам хочу подякувати за ту адекватність у відповідях, яку ви тут показуєте.
- ОККО
- Контактна інформація:
cat-yellow, дякую!
Щойно передали: роботу сервісних колонок на АЗС № 7 вул. В. Великого та АЗС № 64 вул. Наукова відновлено після ремонту.
Всім хороших вихідних!

Щойно передали: роботу сервісних колонок на АЗС № 7 вул. В. Великого та АЗС № 64 вул. Наукова відновлено після ремонту.
Всім хороших вихідних!
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
привезли сьогодні мені ваш "ВИСОКОЯКІСНИЙ" бензин! після якого машина ледве завелась, заглохла і більше на тому
не захотіла заводитись! Прийшлось зливати весь!
Після заливки іншого все працює знов прекрасно! шо ви за Г... продаєте на кульпарківській?
шей по 11грн тепер!

Мій стиль - не ваша мода.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Rosko, на кульпарі дійсно нафта Г..., але ти впевнений що ті хто віз тобі її не розбавили чи залили фіг зна де? То шось нереальне щоб машина не завелася
- Rosko
Vusiko, та яке, то друг віз! вона то завелась, але обороти тримати могла при оборотах більше 1.5тис і чорний дим
а після того як заглохла то незаводилась до тих пір поки не вляли нормального! Я вже думав шо то дизель

- ОККО
- Контактна інформація:
Як думаєте, чому?Vusiko писав:ОККО, тиждень тому в Бродах поставили на підкачці новий манометр, сьодні він вже не працював

На жаль, в наших громадян занадто розвинений принцип "не своє - не шкода"

Rosko, можливо такий ефект як раз і через те, що до цього ви заправляли
?Rosko писав:Але якшо чесно в мене машина на дизелі змішаному з 95им краще працювала!
- Rosko
ОККО, так то було рік тому!!! а бензин реально найгірший, заїжджали чистити вчора форсунки на пасаті, і спілкувались з майстром який то робить і він такої ж думки про бензин з ОККО!
А над тим що ЗАПОРОЖЕЦЬ на дизелі, з 95-им сокаровським краще працює, ніж з вашим 92! потрібно вже задуматися яка у вас якість палива!

А над тим що ЗАПОРОЖЕЦЬ на дизелі, з 95-им сокаровським краще працює, ніж з вашим 92! потрібно вже задуматися яка у вас якість палива!

- ОККО
- Контактна інформація:
Я сказав це до прикладу, а не саме про той раз (коли б він не був). І перевірив звернення на ГЛ щодо цієї АЗС - останнім часом скарг не було. Спробую поставити цю АЗС на позачергову перевірку мобільною лабораторією.
Але от останнього Вашого абзацу не зрозумів. Запорожець на дизелі працює краще на 95-у, ніж на 92-у...
Не зліться, я просто пробую розібратись в чому справа.
Але от останнього Вашого абзацу не зрозумів. Запорожець на дизелі працює краще на 95-у, ніж на 92-у...
Не зліться, я просто пробую розібратись в чому справа.
- Rosko
ОККО, та я не злюсь, просто якшо просити 11грн за 92-ий він має бути відповідної якості! Я писав, що двигун краще працював коли туди влили 95-ий змішаний з дизелем, чім на 92-ому!
Vusiko, ага, останній раз був 95плюс від шеллу

Vusiko, ага, останній раз був 95плюс від шеллу

- Rosko
Vusiko, 80-ий в форд саме то, а в мене на ньому динаміки 0 як запалення не регулюй а воно безконтактне + розхід по місту 11л
а на 92-ому 8л/100км! 95-ий те саме, але відчутно краще їде, правда компресії не вистарчає і треба садити головки, але про то в іншій темі....

- mikeng
- Ім'я:mikeng
таких страшилок тут понаписали
бенз як бенз все як у всіх нормальних заправок
Часто заправляюсь там газом
те що підкачки коліс (глобально) часто не працюють то факт, на в великого думаю в тому не зацікавлений шинний сервіс що є на території)
а так то цілком адекватні заправки, всі ми не безгрішні і не ідеальні
ОККО, молодець що тут і відповідає на ту купу флуду, фактично перша мережа азс що "пішла в народ")
бенз як бенз все як у всіх нормальних заправок
Часто заправляюсь там газом
те що підкачки коліс (глобально) часто не працюють то факт, на в великого думаю в тому не зацікавлений шинний сервіс що є на території)
а так то цілком адекватні заправки, всі ми не безгрішні і не ідеальні
ОККО, молодець що тут і відповідає на ту купу флуду, фактично перша мережа азс що "пішла в народ")
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість