Нормально, как раз полная гармония.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Peugeot 206 XS 1.6 16V
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Та от Квас вічно мене підбиває щоб я рідні йому продав, але поки що не продаюpikach00 писав:Та ладно, продай ці в 2 рази дорожче квасу і буде тобі щастя
Вживу бачив?pikach00 писав:Про лексус ліхтарі - не хочеш підфарбувати під колір кузова? Вони також трошки не вписуються.. Особливо на фотках відблискують
Я сам таку хотів, але 21тис.євро відбили бажання21043 SW писав:сам хотел такую, правда двигло 2,0, но не судьба
volleyball.lviv.ua/blog/
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Yelik
Вживу бачив. Може ще хоча б хромовані ручки і хромовану накладку над номером там де підсвітка поставити і тоді буде гармонічніше?;) Собі якщо буду брати світлодіодні лєксус-стайли то тільки з чорним шклом, от тільки грошенят назбираю
По офф-у, а толку свою описувати? Прикупив через Юрка(ше раз йому дякую) трошки спойлерочків та й обклеїв
І фотіка цифрового не маю
Про СТО вже у темі про вибір написав, але може якось та й напишу;)
Вживу бачив. Може ще хоча б хромовані ручки і хромовану накладку над номером там де підсвітка поставити і тоді буде гармонічніше?;) Собі якщо буду брати світлодіодні лєксус-стайли то тільки з чорним шклом, от тільки грошенят назбираю

По офф-у, а толку свою описувати? Прикупив через Юрка(ше раз йому дякую) трошки спойлерочків та й обклеїв

- Yelik
- Контактна інформація:
От того не хочу...pikach00 писав:Може ще хоча б хромовані ручки і хромовану накладку над номером там де підсвітка поставити і тоді буде гармонічніше?
Астри ще ніхто не описував, а так буде опис, фотки, враження.pikach00 писав:По офф-у, а толку свою описувати?
Я маю, можу пофоткатиpikach00 писав:І фотіка цифрового не маю

В окремій темі зручніше шукати і порівнювати ніж збирати інфу уривками! Мені особисто цікаво, як в інших з фірмовим сервісом, бо я своїм не задоволений.pikach00 писав:Про СТО вже у темі про вибір написав, але може якось та й напишу
volleyball.lviv.ua/blog/
- Yelik
- Контактна інформація:
Постукує передній правий аморт. Сьогодні дзвонив в Формулу, щоб замовити передні Koni sport але Андрій сказав, що вони вже ними не займаються і порекомендував Фортуну(наші партнери до речі) на Кн.Ольги. Передзвонив я до них, штука по 1036грн. З інеті знайшов офіційного представника Коні в Україні в них 980грн./шт. Так як Фортуна наш партнер зробили мені знижку і остаточна ціна вийшла по 900грн./шт
буду замовляти.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Yelik
- Контактна інформація:
Re: Peugeot 206 XS 1.6 16V
Кермову рейку поставили. Заплатив 50грн. :) (за договором 1% від вартості). Тепер нічого не тече і кермо легше крутиться 

volleyball.lviv.ua/blog/
- Rujuy
- Ім'я:Рыжий
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ВІТАЮ!!!
- CAT
- Ім'я:Данило
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Єлік а шо нова рульова рейка коштує 1000 баксів?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей